• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

isterz tabi canım lütfen söle :42:

1. düğün günü erken uyanın ve kuaföre ne kadr erken giderseniz o kadar iyi sebebi saçlarınızı beğnmeyebilirsiniz. değiştirmek için vakit kalsın ( ben beğenmemiştim vakit kalmadı )

2. gelin alıcı esnasında HİÇKİMSENİN gözünün içine bakmayın bu ağlamanıza neden olacaktır.

3. Eğer çok etkilemiyor çok hafif sersemletiyorsa bir passiflora içmenizi tavsiye ederim ( alkol almayacaksanız )

4. takı töreni için kesinlikle eldiven alın inanın çok etkisi oluyor

5. düğün ve kına günleri için yanınızda muhakkak babet ayakkabı bulundurun oynarken ayaklarınız şişecektir daha rahat olmak için önemli

6. dans şarkımızı önceden belirleyelim ki sonradan sıkıntı olmasın.

7. kına gecenizin sadece size ait olduğunu unutmayın ve kimsenin bunu engellemesine izin vermeyin.

8. unutmayın düğün de olsa kına da olsa ( alakasız olacak ama ) çeyiz günü sizin gününüz yersiz gerginlikleri yaşamaya izin vermeyin.

9. çeyiz günü fazla insanla gitmeyin. hatta yapabiliyorsanız imkanınız varsa çeyiz serilip anneleriniz ( kız tarafı ) evlere dönerken siz ewde kalın sonra erkek tarafı eşyalarınızın yerini değiştirebilir karıştırabilir :)

daha ne diyeblirim bilemedim ki

1. düğün günü erken uyanın ve kuaföre ne kadr erken giderseniz o kadar iyi sebebi saçlarınızı beğnmeyebilirsiniz. değiştirmek için vakit kalsın ( ben beğenmemiştim vakit kalmadı )

2. gelin alıcı esnasında HİÇKİMSENİN gözünün içine bakmayın bu ağlamanıza neden olacaktır.

3. Eğer çok etkilemiyor çok hafif sersemletiyorsa bir passiflora içmenizi tavsiye ederim ( alkol almayacaksanız )

5. düğün ve kına günleri için yanınızda muhakkak babet ayakkabı bulundurun oynarken ayaklarınız şişecektir daha rahat olmak için önemli

7. kına gecenizin sadece size ait olduğunu unutmayın ve kimsenin bunu engellemesine izin vermeyin.

8. unutmayın düğün de olsa kına da olsa ( alakasız olacak ama ) çeyiz günü sizin gününüz yersiz gerginlikleri yaşamaya izin vermeyin.

9. çeyiz günü fazla insanla gitmeyin. hatta yapabiliyorsanız imkanınız varsa çeyiz serilip anneleriniz ( kız tarafı ) evlere dönerken siz ewde kalın sonra erkek tarafı eşyalarınızın yerini değiştirebilir karıştırabilir :)

ayy canımm çok teşekkür ederim valla çoğuda aklımıza gelmeyen şeylerdi :71: bizde hiçbişey bilmeden cahal cahal gezinirdik ogün :9: ii oldu tecrübelerini paylaştığın dahada aklına gelirse lütfen paylaş..acemiyizz sorunları en aza indirgemek istiyoruz inşallah beceririz :97:

Öneriler için teşekkürler :16:

Kızlar bugün nikah işlemleri için röntgen çekildim ve kan verdim oradan da aile planlama danışmanlığına gönderdiler jerbera diye bi d.k. hapı verdiler. Kullanıp kullanmamakta kararsızım bunu :26:

teşekkür ederim tatlım aklına gelen bir şey olursa eklermisin daha :1:

Öneriler için teşekkürler :16:

Kızlar bugün nikah işlemleri için röntgen çekildim ve kan verdim oradan da aile planlama danışmanlığına gönderdiler jerbera diye bi d.k. hapı verdiler. Kullanıp kullanmamakta kararsızım bunu :26:

hayırlı olsun canım başlamışsınız işlemlere nikahı düğün günümü yapçaksınız? dediğin hapın adını ilk ben senden duyorum ben yazz marka hapı kullanıyorum:68:

Ben şimdiden başladım ağlamaya annemden ayrılmak çok zor gelcek evim çok yakın ama yinede zor geliyo:43:

Ben şimdiden başladım ağlamaya annemden ayrılmak çok zor gelcek evim çok yakın ama yinede zor geliyo:43:

bizde bu yıl annemlerle aynı şehirde olcaz seneye tayin var ama çok zor olcak evden ayrılması çok ağlarım bende :26:

kızlarrr balayına giderken neler alcaksınız yanıza ben eksik bişi olsun istemiyorum muhteşem geçmesini istiyorum:69:

ahhh ahh canımmm sorma bizdede durum aynıı özellikle bana çok düşkün kardeşim var hergün ağlıyo annemide benide ağlatıyoo :14: çok zor olucak napıcaz bilmiyorum...:50: giderken mutlu ol iyi bak kendine ne olur gözün arkada kalmasın.... şarkısını çalın ağlamayanlarıda ağlatın diyorum :9: kötümüyüm neyim :37:

otobüste şarkı dinlerken bel bağlama anını yaşayıp ağladığımı biliyorum. O anda nasıl duracağız bilmeiyorum

ahhh ahh canımmm sorma bizdede durum aynıı özellikle bana çok düşkün kardeşim var hergün ağlıyo annemide benide ağlatıyoo :14: çok zor olucak napıcaz bilmiyorum...:50: giderken mutlu ol iyi bak kendine ne olur gözün arkada kalmasın.... şarkısını çalın ağlamayanlarıda ağlatın diyorum :9: kötümüyüm neyim :37:

yine gözlerim doldu:58: bendemi yapsam aynısını napsam :1:

isterz tabi canım lütfen söle :42:

1. düğünde ve kınada kuaföre erken gidin sebebi saçlarınızı beğenmeyebilirsiniz ki unutmayın bu günleri bir kez yaşayacaksınız :) ( ben erken gitmemiştim ve gelin sacımdan nefret etmiştim )

2. makyajınıza önem verin bu sizi ön planda tutacak ikinci unsur

3. düğünde ve kına gününüzde eğer alkol almayacaksanız passiflora için bu sizi biraz rahatlatıcaktır en azından yersz gerginliğinizi atmanıza yardımcı olacaktır.

4. düğün ve kına gününüzde yanınıza muhakkak babet tarzı ayakkabı alın nihayetinde oynarken göbecikleri atarken ayaklarınız iflas edebilir :) hem daha rahat olursunuz

5. düğün günü takı merasimi için eldiven alın inanın çok etkisi oluyor takıdan sonra cıkartırsınız

6. gelin alıcıda kimsenin gözlerine bakmayın bunu yapmak ağlamanıza engel olacaktır.

7. çeyiz günü eşyalar tamamen yerlestirilip kız tarafı döneceği zaman mümkünse siz evinizde kalın yoksa siz gittikten sonra erkek tarafı eşylarınızı kurclayabilir hatta yerleri değiştirilebilir

8. ilk dans şarkınızı belirleyin sonrası sıkıntı olabilir.

9. yanınıza ne olur ne olmaz iğne iplik alın benim başıma geldiği gibi gelinliğinizin askısı pasta merasiminde kopabilir :) tam bir rezillik

10. gelin alıcıdan sonra yanınızda muhakkak bir parfüm bulundurun bu gece boyunca kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır emin olun

11. herşeyden önemlisi bu günleri bir kez yaşayacağınızı aklınızdan çıkartmayıp her kim olursa olsun moralinizi bozmalarına asla izin vermeyin :)

daha ne diyebilirim bilemedim

ayrıca şakaklarınıza kulak memesi arkasına burununuza dudak üstü yani... kullanacağınız lavanta yağı da sizi ve eşinizi sakinleştirecektir ilk etapta....

ayrıca şakaklarınıza kulak memesi arkasına burununuza dudak üstü yani... kullanacağınız lavanta yağı da sizi ve eşinizi sakinleştirecektir ilk etapta....

kızlarrr balayına giderken neler alcaksınız yanıza ben eksik bişi olsun istemiyorum muhteşem geçmesini istiyorum:69:

okyonuscum bende aynı şeyi sorcaktım denk geldi. düğün telaşı başlamadanda valizimi hazırlamak istiyorum. şöle bi liste ekleyen olsada bizde yanına tik atıp hazırlasak :66: nereye gitceksiniz balayına??

okyonuscum bende aynı şeyi sorcaktım denk geldi. düğün telaşı başlamadanda valizimi hazırlamak istiyorum. şöle bi liste ekleyen olsada bizde yanına tik atıp hazırlasak :66: nereye gitceksiniz balayına??

evlilik cüzdanınızı, diş macunu ve fırçanızı, ayakkabılarınız ( sandalet terlik vs ) iç çamaşırı, gece elbisesi ( yemeğe giderken giymek için ) takılarınız ( incik boncuk kıyafeti tamamlar ) yedek bikini ( ya da mayo ), fotoğraf makinası, telefon şarj aletleri, günlük kıyafetleriniz, plaj havlularınız ve isteğe baglı kendi havlularınız ( duş için ), güneş kremleri, güneş sonrası bakım kremleri, makyaj malzemeleriniz ve bakım kremleriniz... daha da çoğaltabilirsiniz :)

düğün telaşı başlamadan bende valizimi hazırlamak istiyorum canım eşimin ve benim kullanacaklarımı hazırlayıp onuda aradan çıkarmak istiyorum liste yapılsa ii olur :66: Belconti Resort Hotel - Belek/Antalya/Turkey buda balayı otelimiz tatlım değiştirdik oteli buna karar kıldık :69: siz nereye gidiyorsunuz

evlilik cüzdanınızı, diş macunu ve fırçanızı, ayakkabılarınız ( sandalet terlik vs ) iç çamaşırı, gece elbisesi ( yemeğe giderken giymek için ) takılarınız ( incik boncuk kıyafeti tamamlar ) yedek bikini ( ya da mayo ), fotoğraf makinası, telefon şarj aletleri, günlük kıyafetleriniz, plaj havlularınız ve isteğe baglı kendi havlularınız ( duş için ), güneş kremleri, güneş sonrası bakım kremleri, makyaj malzemeleriniz ve bakım kremleriniz... daha da çoğaltabilirsiniz :)

canım çok sağol yaa iyi oldu tecrübeli birine rastlamamız:66: kızlar hep beraber liste hazırlayım bari bizde :51:

[video=dailymotion;x7ape2]http://www.dailymotion.com/video/x7ape2_levent-yuksel-bu-gece-son_music[/video]

düğün telaşı başlamadan bende valizimi hazırlamak istiyorum canım eşimin ve benim kullanacaklarımı hazırlayıp onuda aradan çıkarmak istiyorum liste yapılsa ii olur :66: Belconti Resort Hotel - Belek/Antalya/Turkey buda balayı otelimiz tatlım değiştirdik oteli buna karar kıldık :69: siz nereye gidiyorsunuz

bizde belcontiyle wow kremlin palace arasında kaldık kremlini seçtik:61: inşallah harika geçer ya

Back