• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

saol canım sen naptın perde işini :55:

:1:
Yok annem bız de daha perde, esyalarımızı bıle bakmadık daha...
Bı de evım memleketıme 10 saat uzakta, perdelerı o sehırden halledıcez ev yerlestırmeye gıttıgımızde...

İşte yarın başlıyoruz gelınlık bakmya, tavsıylerınızı beklıyorum :92:

ooo mobilyaların iyi tutumuş valla.. güle güle kullan canım hepsini...
bu arada korunma konusunda benim de kafamda soru işareti vardı ama sanırım onu da netleştirdim... doktora gitmeden ilaca başlayacağım.. nişanlım tıbbi mümessil zaten, arkadaşından tedarik edecek hapımı.. tabi 2- 3 yıl çocuk düşünmediğimiz için o kadar uzun bi süre kullanır mıyım, bilmiyorum :1:

bizde en az 3 yıl düşünmüyoruz canım bende 3. kutuya geçicem benim korunma başlamıştır:1:bir süre ben korunucam bakalım sonra duruma göre bakıcaz artık :69:

Doğum kontrol hapıyla ılgılı bıldıklerımı aktarayım ben de sıze...
Ben gecen ay gıttım doktora, tahlık yapmadı ama ultrasyona gırdım...
Kistım olmadıgını herseyın normal oldugunu soyledı...
Ben daha once yasmın kullanmıstım ve memnundum yıne onu verdı...
Daha doğrusu tavsıye ettı, recete edılmıyor cunku...
Ama sıze guzel bır haberım var ben ılaca para vermıyorum, sız de oyle yapabılırsınız...
Aıle hekımıne gıdın, doğum kontrol hapı almak ıcın geldım dıyın verıyorlar zaten ucretsız olarak...
Ben gecen ay basladım ılaca, dugunum 23 ekımde, ısımı sansa bırakmak ıstemedım bı de acıkcası o gunlere denk gelmesın dıye 2 ay onceden ılaca baslamıs oldum...
Ikı gun sonra ılacım bıtecek aıle hekımınden yenıleyecegım yıne...

Aile hekimin daha önce kullandığın için yasmin mi verdi ki canım? Yazz çok öneriliyor bende ondan düşünmüştüm aile hekimim istediğimi verir mi ki :1:

Uzun zamandır dr.a gitmemiştim zaten aile hekimimle de bugün tanıştım nikah işlemleri için sağlık raporu gerekiyordu :9:

Aile hekimin daha önce kullandığın için yasmin mi verdi ki canım? Yazz çok öneriliyor bende ondan düşünmüştüm aile hekimim istediğimi verir mi ki :1:

Uzun zamandır dr.a gitmemiştim zaten aile hekimimle de bugün tanıştım nikah işlemleri için sağlık raporu gerekiyordu :9:

Ben önce kadın doğuma gıttım, ona daha once yasmını kullandıgımı ve memnun oldugumu soyleyınce yıne onu kullanabılcegımı soylemıstı, cunku bende hıc yan etkı, kılo, tuy falan yapmamıstı, belkı de benden bı ılac ısmı duydugu ıcın yenı bır ılac onermeyıp dırekt devam et demıs de olabılır.
Aıle hekımıne gıttıgımde kadın doğuma gıttıgımı ve o ılacı kullanmamı soyledıgını anlattım... O da verdı.

evet canım bende yazz kullanıyorum hatta balayında regli olucam o yüzden beyazlara geçmeden pembeleri kullancm bir ay erteliycem :66:denize fln girebileyim balayım güzel geçsin :69:

canım ya sen ilaçlarını aile hekiminden mi aldın eczaneden mi? fiyatı ne kadar bende başlayayım artık

perdede o kadar indirim olmasına cok sevindim bende yaptırayım o zaman brilanttan çok uygun vallahı süper :)

slmlarr benimde 11 kasım da düğünüm var çok stress oldum :(
slm...11.11.11 demek düğünün hayırlı olsunnn :91:...az kaldı düğünlerimize hepimiz aynı duygular içindeyiz canımmm acayip stresli heyecanlı korku doluyuz :9: Allah yardımcımız olsun

yatak örtün çok güzel güle güle kullan canım

beğenmene sevindim canım kimisi çok abartı buluyo ama ben çok beğenerek aldım yeni gelin evi olduğu belli olsun değilmi ama :12::108::121::9:

Gecenin bu saatinde nakışımı birazcık işleyip geldim..
Tüm yazıları okudum herkesin aldıkları eşyalar verdikleri siparişler hayırlı olsun ,bayağı yol kat etti 2011 gelinleri..
Bendeyse hayat aşırı hızlı akarken aynı zamanda işler anlamında çok yavaşmış gibi geliyor :(
Neyseki dün mobilyaların bir kısmını bağladık.. 27 eylülde 3. gelinlik provam var 11 ekimde teslim edilecek inşallah..
Yemek odamızı aldıK avangard olarak tercih ettim ,koltuklar yine aynı tarzda ecru , buz mavisi ve gümüş varak şeklinde hazırlanacak
aşırı yoğun bir takım yapmak istemedim..
2 tane 3 lü koltuk, 2 tane tekli koltuk (orta sehpayı çıkarttım)
8 kişilik masa 6 sandalyeydi 2 sandalye daha ekletip 8 e tamamladık,konsol ve aynası iki kapaklı ve büyük olmayan gümüşlük (tv sehpasını çıkarttım)
Birde L koltuğumuzu hallettik kumaşınıda çook tatlı sevdiğim bir lacivert olarak belirledik.
Ailemde beğendiğim yatak odamızın siparişini verdi hepsini bir mobilyacıdan yaptırıyoruz, umarım içimize siner ve ödenen miktarlara değer...
Perde tül olaylarını araştırıyorum ama açıkçası biraz abartı geldi beğendiğim salon tülleri değişik dizaynda ve verdikleri 2 cam bir balkon kapısına olmak üzere sadece salon
1.700 tl tutuyor..Hani tek bununla bitse yine iyide bunun haricinde siğer odalar mutfak derken evin tam 5 tane daha camı var :( bu tül perde ve halı işi beni biraz uğraştıracak gibi görünüyor, zigon sehpalarda takıldım sanırım avangard olarak almak biraz mantıksızca olacak belki spor birşey alıp oturma odama koyarım..
Oturma odama portmanto yerine geçecek büyük bir dolap yaptırmak istiyoruz , kapının yanına günlük ayakkabı konulacak kadar mini bir dolap,
banyo dolabı , küvet mutfak masa ve sandalyeleri derken işin içinden nasıl çıkacağız gerçekten bilmiyorum.. Kızlar mobilyanızı hala seçmediyseniz acele edin şuan siparişleri verdik ve toplam yapımı 40 gün sürecek düğünüme 10 gün kala gelme ihtimali bile var aşırı derecede geriliyorum...
Ve bu arada bir jinekologa gidip konuşmaya ve ilaçlara başlamaya ihtiyacım var..Stres yüzünden günlerim değişti düğünümün birinci günü ve bütün balayım bu gidişle mahfolacak ,üstelik gidip benim için en iyi ilaç tavsiyeside alacağım sabahta kalkıp büyük ihtimal koltuk kırlentlerine taş almaya gideceğim zevkime göre çoook iş var çoook....:5:

canım ya sen ilaçlarını aile hekiminden mi aldın eczaneden mi? fiyatı ne kadar bende başlayayım artık

canım eczaneden alıyorum ben fiyatı 23 tl aile hehimiyle daha tanışmadık bile eşimde istemez ordan almamı eczaneden alıyorum yazz marka hapımı :8:

günaydın kızlar :32: mistik baya halletmişsin sende dediğin gibi mobilyalar geç geliyor bizimde bir ayı geçicek gelmesi almadıysanız biran önce seçin derim bende:51:

canım yaa bende aynı şekilde çok iş var çookk diyip duruyorum hiçbişey yetişmicek gibi geliyo ama farkettimki bu şekilde düşündükçe daha çok strese giriyorum. işten çıktığımda heryer kapanıyo akşamları çıkıp bakamıyoruz sırf bu yüzden işi bırakmayı düşünüyorum ama ozaman borçları nası halletcez diyorum "ya sabır" diyip devam ediyorum.
Buakşam ailelerle gidip beğendiğimiz mobilyalar için pazarlık yapcaz yemek odası yatak odası ve koltuk tk. için 14000 dedilerde:( cumartesi gelinlik için dolaşcaz sizce çokmu geç kaldım 44 gün var düğüne :14: brillantta ve linenste indirim olmasına çok sevindim en yakın zamanda gitcem değerlendiriyim bunu:97:

içim sıkılıyo uyku fln kalmadı farkında olmadan sürekli ofluyomuşum iş arkadaşlarım dediler deliriyomuyum allahım :37:
evlenmek bukadar zor bişimiymiş tek sığınağım müstakbel kocacığım:69: mesela eve gidip ölçü fln alıyoruz o arada hayaller kuruyoruz işten gelince şuraya oturup dinleniriz balkona masa alırız akşamları keyif yaparız...sadece ozaman stressiz hissediyorum diğer bütün zamanım gergin geçiyo. oooffff oooofffffffffff :1:

canım yaa bende aynı şekilde çok iş var çookk diyip duruyorum hiçbişey yetişmicek gibi geliyo ama farkettimki bu şekilde düşündükçe daha çok strese giriyorum. işten çıktığımda heryer kapanıyo akşamları çıkıp bakamıyoruz sırf bu yüzden işi bırakmayı düşünüyorum ama ozaman borçları nası halletcez diyorum "ya sabır" diyip devam ediyorum.
Buakşam ailelerle gidip beğendiğimiz mobilyalar için pazarlık yapcaz yemek odası yatak odası ve koltuk tk. için 14000 dedilerde:( cumartesi gelinlik için dolaşcaz sizce çokmu geç kaldım 44 gün var düğüne :14: brillantta ve linenste indirim olmasına çok sevindim en yakın zamanda gitcem değerlendiriyim bunu:97:

içim sıkılıyo uyku fln kalmadı farkında olmadan sürekli ofluyomuşum iş arkadaşlarım dediler deliriyomuyum allahım :37:
evlenmek bukadar zor bişimiymiş tek sığınağım müstakbel kocacığım:69: mesela eve gidip ölçü fln alıyoruz o arada hayaller kuruyoruz işten gelince şuraya oturup dinleniriz balkona masa alırız akşamları keyif yaparız...sadece ozaman stressiz hissediyorum diğer bütün zamanım gergin geçiyo. oooffff oooofffffffffff :1:

oflamayın kızlar benimde çok şeyim eksik..hiç birşey yapmıyoruzz :50: gelinliğe gelince bence geç kalmadın ama biraz acele et yinede..ben dikime verdim ama tam olarak başlamadılar 1 ayda dikerim abiyenle gelinliği ddi kirlenmesin diye 20 sine doğru başlıcaklar diğer ayın 20sine doğruda teslim edicekler..ben sadece zamanımı ayırtmış oldum önceden vererek dikime o zmnda sırf benimkiyle uğraşıcaklar..hayırlısı olsun..perdeler eşyalar nikah işlemleri halılar ev temizliği hepsi duruyo..2 hafta sonra nişanlımın kuzeninin düğünü var diye bizimki beklemede onun çeyizini bile daha salı günü aldılar :9: o kdr yavaşlar yani..ama bianda da hallediolar topluca..yetişir inşallah :18:

2010 ekim gelini olarak hepinize mutluluklar dilerim kızlar...

eksiklere gelince inanın eksikler hiç bitmiyor :)

yalnız düğün günü için size bir kaç tavsiye verebilirim tabi isterseniz ?

2010 ekim gelini olarak hepinize mutluluklar dilerim kızlar...

eksiklere gelince inanın eksikler hiç bitmiyor :)

yalnız düğün günü için size bir kaç tavsiye verebilirim tabi isterseniz ?

Back