• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

ben gelinliğimi kırık beyaz diktiriorum canım arkadaşımda krem diktiriyor ben istemedim krem beyazda çok parlak duruyor bn kırık beyazı çok beğeniyorum:97:

teşekkür ederim canım ya ben karar vermiştim aslında kırık beyaz ve dantelli olsun istiyodum ama gelinlik te beyaz daha mı güzel durur ne şimdi de aklım orda kaldı :51:

teşekkür ederim canım ya ben karar vermiştim aslında kırık beyaz ve dantelli olsun istiyodum ama gelinlik te beyaz daha mı güzel durur ne şimdi de aklım orda kaldı :51:

canım kırık beyazla beyaz arasında öyle pek bir fark görmüyorum beyaz geçiyorsa içinden beyaz yaptır ben baktım çok parlak duruyor diye vazgeçtim nasıl özeniyorsan öyle yaptır :6:

canım kırık beyazla beyaz arasında öyle pek bir fark görmüyorum beyaz geçiyorsa içinden beyaz yaptır ben baktım çok parlak duruyor diye vazgeçtim nasıl özeniyorsan öyle yaptır :6:

bende beyaz dedim de gelinlikçi dediki artık beyaz gelinlik tercih etmiyolar beyazı çingeneler kullanıyor :69: bende vazgeçtim :63:

ya kızlar hiç fikriniz yokmu ?
beyaz gelinlikmi yoksa kırık beyazmı

bende kırık beyaz diktiriyorum modelimde kırık beyaz beğendimm farklı bişeye gerek duymadım beyaz parlak gerçekten çoğu gelinlik kırık beyazla daha güzel duruyo yani bu benim zevkim..bu arada prenses modeli gelinliklerde beyaz çok hoş duruyo :34:

Benim gittiğim jinekolog en son çıkan ve en iyi olan hapın yazz olduğunu söyledi.yan etkisi olmayan hemen korumaya başlayan,adeti düzene sokan bi hap dedi. düğünden önceki son adetinin ilk günü başla dedi ama benim son adetim düğünden önceki hafta olcağı için bi öncekinde başlıcam yani 1 buçuk ay kadar kullanmış olcam. ayrıca bişi daha ekliyim stres yapıpta düğün zamanında adet gecikmesi olursa tam düğüne denk gelmemesi için beyazları içmeden yeni bi kutu alıp pembelerden devam edebilirmişiz. En güzel en özel günümüz kabus olmasın dimi ama :1:

ben doktora onu sormadım düğünümden bir hafta önce adet olacam ya geçikirse diye korkuyordum dediğin gibi yapayım

ben doktora onu sormadım düğünümden bir hafta önce adet olacam ya geçikirse diye korkuyordum dediğin gibi yapayım

benimde 8 ekimdeki düğünde olmucam adet 15 ekimdeki düğünede denk gelmiyor ama balayına çıktığımız 2. güne denk gelicek bende beyazları içmiycem pembelere geçicem bir ay olmayım adet balayı iyi geçsin :78:

balayını ii geçirmek için kullan ama bi yerde daha okumuştum geçiktiriciler varmış olmazsa onu bi araştır

balayını ii geçirmek için kullan ama bi yerde daha okumuştum geçiktiriciler varmış olmazsa onu bi araştır

canım onu bende duydum hormonlarla oynadığı için tavsiye edilmiyor ben beyaz hapları bir seferlik atlıycam :10:

Kızlar selam, nasılsınız...

Ben ısten ayrıldım bayramdan oncekı hafta, sımdı annemle gezıp tozuyoruz :10:
Yarın gelınlık bakmaya gıdıyoruz, tavsıylerınızı beklıyorum...

Slm Ekim gelinleri :3:
Hazırlıklar nasıl gidiyor kızlar? 16 Ekim inşallah benimde. Dr.a gitmeden direkt hapa başlasam ne olur sizce eğer gidildiğinde tahlil filan yapmıyorsa? :44:

Slm Ekim gelinleri :3:
Hazırlıklar nasıl gidiyor kızlar? 16 Ekim inşallah benimde. Dr.a gitmeden direkt hapa başlasam ne olur sizce eğer gidildiğinde tahlil filan yapmıyorsa? :44:

hoşgeldin canım aramıza ben doktora danışmak için gittim tahlil fln yapmadı bana zten eczaneden isteyip alınıyor doktor yazdığında reçeti ödenmiyor kendi cebinden ödüyorsun ama sen yinede bir kadın doğum uzmanına git derim ben :51:

slm kızlar!!! ne zamandır uğrayamıyordum topiğe, bi sürü şey yaptım.. perdelerim dikiliyor brillanttan (sadece 570 liraya, yani korktuğum gibi çok tutmadı :1: ) , mobilyalarımızı aldık, ev tekstili faslı da kapandı... çok hafifledim çook :3: bi de evimizi yerleştirmeye başlasak... allahım eşlerimizle aynı evi paylaştığımız günleri de göstersin bizlere

slm kızlar!!! ne zamandır uğrayamıyordum topiğe, bi sürü şey yaptım.. perdelerim dikiliyor brillanttan (sadece 570 liraya, yani korktuğum gibi çok tutmadı :1: ) , mobilyalarımızı aldık, ev tekstili faslı da kapandı... çok hafifledim çook :3: bi de evimizi yerleştirmeye başlasak... allahım eşlerimizle aynı evi paylaştığımız günleri de göstersin bizlere

slm canım hoşgeldin gözün aydın işlerini halletmişsin bile :6:benimde perdelerim brillantta dikiliyor tüm ev 1300 tl tuttu güneşliklerle birlikte baya indirim var bizde değerlendirdik indiriimi:51:

slm canım hoşgeldin gözün aydın işlerini halletmişsin bile :6:benimde perdelerim brillantta dikiliyor tüm ev 1300 tl tuttu güneşliklerle birlikte baya indirim var bizde değerlendirdik indiriimi:51:

slm hoşbuldum canım.. valla şu indirim olayı çok iyi oldu zaten perdelere çok para vermek istemiyordum. tüm ev güneşlik + tül 570 tuttu :1: 2 halı aldım salona adam 680 dedi, 480' e verdi.. bu arada linens'e gittim hafta sonu.. inanılmaz indirimler vardı. mesela tek kişilk yorgan 30 lira, çift kişilik yorgan 40 lira.. üstelik çoğu üründe 3 al 2 öde var. mesela6 yastık aldım 2 si hediye geldi !! bi de yatak örtüsü olayına takmıştım, en sıradan modeller bile 550 liradan başlıyodu. ben de onun yerine çok hoş bi nevresim takımı aldım.. yorganı yatak örtüsü gibi zaten, onu kullanacağımm.. içim çok rahat yani, acayip içime sindi aldıklarım.. :16:

Doğum kontrol hapıyla ılgılı bıldıklerımı aktarayım ben de sıze...
Ben gecen ay gıttım doktora, tahlık yapmadı ama ultrasyona gırdım...
Kistım olmadıgını herseyın normal oldugunu soyledı...
Ben daha once yasmın kullanmıstım ve memnundum yıne onu verdı...
Daha doğrusu tavsıye ettı, recete edılmıyor cunku...
Ama sıze guzel bır haberım var ben ılaca para vermıyorum, sız de oyle yapabılırsınız...
Aıle hekımıne gıdın, doğum kontrol hapı almak ıcın geldım dıyın verıyorlar zaten ucretsız olarak...
Ben gecen ay basladım ılaca, dugunum 23 ekımde, ısımı sansa bırakmak ıstemedım bı de acıkcası o gunlere denk gelmesın dıye 2 ay onceden ılaca baslamıs oldum...
Ikı gun sonra ılacım bıtecek aıle hekımınden yenıleyecegım yıne...

slm hoşbuldum canım.. valla şu indirim olayı çok iyi oldu zaten perdelere çok para vermek istemiyordum. tüm ev güneşlik + tül 570 tuttu :1: 2 halı aldım salona adam 680 dedi, 480' e verdi.. bu arada linens'e gittim hafta sonu.. inanılmaz indirimler vardı. mesela tek kişilk yorgan 30 lira, çift kişilik yorgan 40 lira.. üstelik çoğu üründe 3 al 2 öde var. mesela6 yastık aldım 2 si hediye geldi !! bi de yatak örtüsü olayına takmıştım, en sıradan modeller bile 550 liradan başlıyodu. ben de onun yerine çok hoş bi nevresim takımı aldım.. yorganı yatak örtüsü gibi zaten, onu kullanacağımm.. içim çok rahat yani, acayip içime sindi aldıklarım.. :16:

çok iyi denk getirmişsin canım çok ii bir marka çok memnun kalırsın iyi olmuş:6: bende mobilyalara üzülmüştüm çok pahalı tutcaktı bellonada indirime denk geldik oturma grubu yatak odası baza ve istediğimiz tipte yatak yemek masası sandalyeleri tv sehbası 7000 tl tuttu 6500 tl yi aşan harcamaya 82 ekran lcd tv hediyeydi bizde kaptık tv yi :66:tv parası vermedik en ezından onunla perdelerimi yaptırıyoruz benim salon halısı mutfak bir odaya ve kolidora yolluk aldık 1000tl tuttu onlarda shagyy halı aldım salona bakalım memnun kalırım inş.:51:

çok iyi denk getirmişsin canım çok ii bir marka çok memnun kalırsın iyi olmuş:6: bende mobilyalara üzülmüştüm çok pahalı tutcaktı bellonada indirime denk geldik oturma grubu yatak odası baza ve istediğimiz tipte yatak yemek masası sandalyeleri tv sehbası 7000 tl tuttu 6500 tl yi aşan harcamaya 82 ekran lcd tv hediyeydi bizde kaptık tv yi :66:tv parası vermedik en ezından onunla perdelerimi yaptırıyoruz benim salon halısı mutfak bir odaya ve kolidora yolluk aldık 1000tl tuttu onlarda shagyy halı aldım salona bakalım memnun kalırım inş.:51:

ooo mobilyaların iyi tutumuş valla.. güle güle kullan canım hepsini...
bu arada korunma konusunda benim de kafamda soru işareti vardı ama sanırım onu da netleştirdim... doktora gitmeden ilaca başlayacağım.. nişanlım tıbbi mümessil zaten, arkadaşından tedarik edecek hapımı.. tabi 2- 3 yıl çocuk düşünmediğimiz için o kadar uzun bi süre kullanır mıyım, bilmiyorum :1:

Back