• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

okyonus canım bu arada sende mayısta nişanlanmışsın benimde mayısta olmuştu nişanım :1: tickerımda hala nişan tarihi var :) nişan ve düğün aylarımız aynı oluyor seninle canım. :13:

bende sizdenim mayısta nişanlandım ekimde evleniyorum :123:

kına günü kutsi melek
düğün günü klasik olucak ama sezen aksu hoşgeldin
kimileri bi tane yetmez bikaç tane belirleyin dio uzun dans müziği çalarsa düğün salonları kendi kafasına göre çalıyomuş :26: öyle duydum doğrumu :44:

bizim nişanımız düğün salonunda olmuştu nişandan önce müzisyenlerle fotoğrafçılarla konuştuk dans müziğini kısa tutmasını istedik. bide anlaştık adam hep bana bakacaktı ben ona baktığımda bitirecekti ölede yaptık sende bu şekilde konuşabilirsin tatlım. fotoğrafçıda bizi rahatlatmıştı ben sizin doğal ve engüzel hallerinizi yakalıcam sakın kendinizi poz vercem diye kasmayın dedi adam fotoğraflarım harika olmuştu

evet canım seninle eski topikten tanışıyoruz ne günlerdi yaa ne heyecanlardı şimdide düğün derdine düştük :6:
aynen canımmm bitmez heyecanlarımız artık düğünden sonrada bebek heyecanına kapılırız :37:

bizim nişanımız düğün salonunda olmuştu nişandan önce müzisyenlerle fotoğrafçılarla konuştuk dans müziğini kısa tutmasını istedik. bide anlaştık adam hep bana bakacaktı ben ona baktığımda bitirecekti ölede yaptık sende bu şekilde konuşabilirsin tatlım. fotoğrafçıda bizi rahatlatmıştı ben sizin doğal ve engüzel hallerinizi yakalıcam sakın kendinizi poz vercem diye kasmayın dedi adam fotoğraflarım harika olmuştu

hmm en iyisi konuşup anlaşmak haklısın..ayy ne güzel canım ya fotocunuz ben hiç güvenemiyom fotoculara bayılırım foto çekilmeye ama kendim ve kardeşim çekince hoşuma gidiyo başkalarına pek güvenemiyorum inş bizim fotocuda güzel çeker :26:

aynen canımmm bitmez heyecanlarımız artık düğünden sonrada bebek heyecanına kapılırız :37:

hmm en iyisi konuşup anlaşmak haklısın..ayy ne güzel canım ya fotocunuz ben hiç güvenemiyom fotoculara bayılırım foto çekilmeye ama kendim ve kardeşim çekince hoşuma gidiyo başkalarına pek güvenemiyorum inş bizim fotocuda güzel çeker :26:

bir fotoğrafçı olarak, fotoğrafçı secimini iyi yapmanı tavsiye ederim. hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama işini şansa bırakma derim. nihayetinde bir kez olucak. aman salon karsılıyormus albümü aman orda yaptırayım deyipte sonucunu kötü cıkartma oldu mu :s en fazla 200 lira fazla verirsin ama adam gibi yaptırmıs olursun yine de sen bilirsin

bir fotoğrafçı olarak, fotoğrafçı secimini iyi yapmanı tavsiye ederim. hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama işini şansa bırakma derim. nihayetinde bir kez olucak. aman salon karsılıyormus albümü aman orda yaptırayım deyipte sonucunu kötü cıkartma oldu mu :s en fazla 200 lira fazla verirsin ama adam gibi yaptırmıs olursun yine de sen bilirsin

kınayı salon çekicekte düğün gününde hem fotoğrafçı hemde salon çekicek yine..ankarada yaşıyorum fotoğrafçı arayışlarındayım..dış mekan çekimine acayip ilgim var uygun bi yer bulursam oturduğum yere yakın inş orda çektiririm fotoğraflarımı..bi yer buldum orayla konuşcaz bakalım ne dicekler bide örnek albümlerine bakayım nasıl yapıolar içime sinmesi lazım :34:

kınayı salon çekicekte düğün gününde hem fotoğrafçı hemde salon çekicek yine..ankarada yaşıyorum fotoğrafçı arayışlarındayım..dış mekan çekimine acayip ilgim var uygun bi yer bulursam oturduğum yere yakın inş orda çektiririm fotoğraflarımı..bi yer buldum orayla konuşcaz bakalım ne dicekler bide örnek albümlerine bakayım nasıl yapıolar içime sinmesi lazım :34:

tam adını bilmiyorum ama umarım en yakın zamanda öğrenebilirim. tanınmış fotoğrafçı olan mehmet turgut'un ailesinin dükkanı vardı orada tanınmış bir stüdyo eğer sizi kasmayacaksa oraya gidin derim.

tam olarak ankaranın neresinde benim oturduğum yere yakın istiyorum özellikle kuaförden direk çıkıp gideyim uzakta olmasn..bide bizim bi akrabamız var fotoğrafçı acaba ona sölesemde hikaye çekimimi yapsa sürekli bizim yanımızda olup :26:

oo ekim gelinleri muhabbet baya ilerlemiş bi gece girmedim 5 sayfa geçmiş çook güzelya herkes azaltmış işleri benim hala bişeyim yok nişanlımda yanımda yok (asker) yaa:)neyse.eskileri okudumda balayı yerimizi ben bilmiyorum nişanlım sürpriz diyo bakalım şansıma ne çıkacak.

oo ekim gelinleri muhabbet baya ilerlemiş bi gece girmedim 5 sayfa geçmiş çook güzelya herkes azaltmış işleri benim hala bişeyim yok nişanlımda yanımda yok (asker) yaa:)neyse.eskileri okudumda balayı yerimizi ben bilmiyorum nişanlım sürpriz diyo bakalım şansıma ne çıkacak.

hoşgeldin tatlım üzülme seninde işler yoluna girer bir bakmışsın herşey tamam düğün günü gelmiş :1:balaı sürpriz demek ay ben dayanamazdım ille zorla söylettirirdim sen ii dayanıyorsun :9:

mobilya pazarlığına gitcez birazdan Allahım nolur istediğimiz fiyata tmm desinler :91: yemek odası yatak odası koltuk tk ve 2 kanepe 14000 tl fiyat çıkardılar bize.çok uçuk geldi. buakşam ailelerle gidiyoruz bakalım dua ede ede gitcem:91:

merhaba kızlar yeni katıldım bende 30 ekimde düğünüm var. benim tek gelinliğim birde ev hazır içi boş olara. 2 ayda yetişir mi. daha ne nikah tarihi var ne bişi. Allah ım sen yardım et.:59:

merhaba kızlar yeni katıldım bende 30 ekimde düğünüm var. benim tek gelinliğim birde ev hazır içi boş olara. 2 ayda yetişir mi. daha ne nikah tarihi var ne bişi. Allah ım sen yardım et.:59:

Hoşgeldin canım benimde 30 ekim düğünüm bendede nikah tarihi filan alınmadı daha bir an önce hızlan ve herşeyi yoluna koymaya çalış..

benimde 30 ekim bendede hiçbirşey hazır değil çok relaxımm :12: ayy ne güzel 3 kişi olduk 30 ekim gelini olarak :8:

Allah ım ne kadar ılerlemıs sayfalar, okurken gozum döndü resmen :1:

Balayı cantasıyla ılgılı ben kendı yaptıgım lıstemı yazayım kızlar belkı fıkır olur, yalnız su da var benımkı hem balayı cantası hem yol cantası :1: ordan baska sehırdekı evımıze gececegız cunku...

Tırnak makası
Cımbız
Toka
Makyaj malzemeleri
Makyaj temizleme sütü
Tarak
Gecelik
İç çamaşırı
Diş fırçası, diş macunu
Kolonya
Parfüm
Minik bir havlu
Roll on
Güneş gözlüğü
Fotoğraf makinesi, pil
Cep telefonu şarj aletleri

Listemde sımdılık bunlar var kızlar, aklıma gelırse daha eklerım...

Bu arada ben bugun neler yaptım anlatayım...

Bugün ilk kez alısverıse cıktık, ilk gunumuzdu ve mukemmel uyumlu gectı hersey, bana gore bır gunde cok fazla ıs hallettık ve hepsı ıcıme cok sındı...
Allah herseyı oyle denk getırdı kı anlatamam...

İlk once gelınlıgımı begendım, aynı yerden kınalıgımı da begendım ve dıkımıne basladılar, haftaya ılk provoma gıdıcem, her ıkısı ıcınde...

Hallettıklerım

Gelınlık
Kına abıyem
Gelınlık ayakkabım
Kına ayakkabım
Gelın çantam
Gelınlık ıc camasırlarım
Gecelık setlerım
Nısanlımın pıjema setı
Damatlık camasırlar
Parfumerı urunlerımız
Makyaj malzemelerım

Bı gun ıcın yeterınce ıyı sayılabılır degıl mı :1:
O kadar keyıflıydı kı bugun anlatamam, umdugumun cok ustunde gectı...
Aklıma gelmeyen her ayrıntıyı karsı taraf dusundu...
Kınada yapılacak makyaj malzemelerınden surulecek ojelere kadar alındı...
Dua ettım hep Allah ım hep boyle rast gıtsın hersey dıye...

Haftaya da esya almaya gıdecegız ınsallah...
Bı ara resım eklemeyı dusunuyorum kızlar :12:

kızlaaaar! nasılsınız?? hazırlıklar nasıl gidiyor? bugün balayı olayını da hallettim.. büyük abant otelinde 4 gün geçiricez inşallah umduğumuz gibi gider herşey.. şimdi sırada kuaför olayını halletmek var. yani işin en zor kısımlarından biri :59: korkuyorum en güzel günümü bi kuaförün mahvetmesinden.. allahım sen yardım et :18:

Yarın evimi temizlemeye gidiyoruz kızlar. Avizelerimide tamamladım perde ölçüleri alında model seçilecek sadece bir haftaya gönderecekler. 12 sinde bütün mobilyalarım beyaz eşyalarım girmiş olacak. Çok heyecanlıyız:64::32:

Yarın evimi temizlemeye gidiyoruz kızlar. Avizelerimide tamamladım perde ölçüleri alında model seçilecek sadece bir haftaya gönderecekler. 12 sinde bütün mobilyalarım beyaz eşyalarım girmiş olacak. Çok heyecanlıyız:64::32:

oo hayırlı olsun canım.. darısı bizim başımıza, ev daha teslim edilmedi :50: allah kolaylık versin şimdiden..

Bugün doktordaydım,hayatımda hiç jinekoloğa gitmemiş biri olarak muhteşem bir doktor seçip çok rahatlatıcı konuşmalar yaptım :)
Düğünümün 1. günü balayının bitimine kadar regl döneminde olacaktım bunu istemiyordum ayrıca muayene olup benim için en iyi korunma yöntemini belirledik,
yasmin kullanacağım bu hem balayını sorunsuz atlamamı sağlayacak hemde güvende olmamı.Umarım memnun kalırım tabiki nede olsa üzerimde bir tedirginlik var herşeye rağmen..Bride balayı sistiti dene çok sık rastlanan bir rahatsızlık çıkabiliyormuş bu dönemde onun içinde tüm ilaç isimlerini aldım,tedbir olsun diye balayına giderken yanımda götüreceğim araştırın kızlar ,küçük gibi görünsede ciddi bir sorun olup en özel günleri mahfedebilecek kapasitede birşey...

Son düzenleme:
Back