- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde belcontiyle wow kremlin palace arasında kaldık kremlini seçtik inşallah harika geçer ya
hayırlı olsun canım başlamışsınız işlemlere nikahı düğün günümü yapçaksınız? dediğin hapın adını ilk ben senden duyorum ben yazz marka hapı kullanıyorum
Sağol canım. Nikahı düğün gününden önce yapmayı düşünüyoruz inşallah. Bende ilk duydum ya :26: nette araştırdım biraz pek kullanan da yok sağlık bakanlığı ücretsiz dağıtmaya başlamış bunu, önceki senelerde de Microgynon dağıtıyormuş. Zaten stresten günüm gecikti bi de hangi hap olsa diye kararsızlıktan daha beter stres oldum yaaa :84: Daha gelinlik dikimi de başlamadı :84: Allahtan ev mobilya halı tül işleri bitti...
dans şarkınızı belirlediniz mi ? tavsiye ister misiniz ?
neler olabilir?? aklımda bişi var ama karar vermedim daha
araştır canım ona göre al sende yazz marka hapı kullan hep beraber onu kullanalım bzimde nikah düğünden önce oldu bende 20günlük evliyim
türkçe mi yabancı mı düsünüyorsunuz ?
türkçe mi yabancı mı düsünüyorsunuz ?
Araştırdıkça kararsızlığım artıyor biraz da birine iyi gelen diğerine kötü gelmiş. Cidden yazz düşünmeye başlamıştım bugün danışmanlıktaki dr içeriklerinin aynı olduğunu söyledi. :26: Hayırlı olsun canım seninde bi keramet görebildin mi
okyonus canım bu arada sende mayısta nişanlanmışsın benimde mayısta olmuştu nişanım tickerımda hala nişan tarihi var :) nişan ve düğün aylarımız aynı oluyor seninle canım. :13: