saol canım sen naptın perde işini
ooo mobilyaların iyi tutumuş valla.. güle güle kullan canım hepsini...
bu arada korunma konusunda benim de kafamda soru işareti vardı ama sanırım onu da netleştirdim... doktora gitmeden ilaca başlayacağım.. nişanlım tıbbi mümessil zaten, arkadaşından tedarik edecek hapımı.. tabi 2- 3 yıl çocuk düşünmediğimiz için o kadar uzun bi süre kullanır mıyım, bilmiyorum
Doğum kontrol hapıyla ılgılı bıldıklerımı aktarayım ben de sıze...
Ben gecen ay gıttım doktora, tahlık yapmadı ama ultrasyona gırdım...
Kistım olmadıgını herseyın normal oldugunu soyledı...
Ben daha once yasmın kullanmıstım ve memnundum yıne onu verdı...
Daha doğrusu tavsıye ettı, recete edılmıyor cunku...
Ama sıze guzel bır haberım var ben ılaca para vermıyorum, sız de oyle yapabılırsınız...
Aıle hekımıne gıdın, doğum kontrol hapı almak ıcın geldım dıyın verıyorlar zaten ucretsız olarak...
Ben gecen ay basladım ılaca, dugunum 23 ekımde, ısımı sansa bırakmak ıstemedım bı de acıkcası o gunlere denk gelmesın dıye 2 ay onceden ılaca baslamıs oldum...
Ikı gun sonra ılacım bıtecek aıle hekımınden yenıleyecegım yıne...
Aile hekimin daha önce kullandığın için yasmin mi verdi ki canım? Yazz çok öneriliyor bende ondan düşünmüştüm aile hekimim istediğimi verir mi ki
Uzun zamandır dr.a gitmemiştim zaten aile hekimimle de bugün tanıştım nikah işlemleri için sağlık raporu gerekiyordu
sen de mi yazz marka kullanıyosun canım
evet canım bende yazz kullanıyorum hatta balayında regli olucam o yüzden beyazlara geçmeden pembeleri kullancm bir ay erteliycemdenize fln girebileyim balayım güzel geçsin
slm...11.11.11 demek düğünün hayırlı olsunnnslmlarr benimde 11 kasım da düğünüm var çok stress oldum
yatak örtün çok güzel güle güle kullan canım
canım ya sen ilaçlarını aile hekiminden mi aldın eczaneden mi? fiyatı ne kadar bende başlayayım artık
canım yaa bende aynı şekilde çok iş var çookk diyip duruyorum hiçbişey yetişmicek gibi geliyo ama farkettimki bu şekilde düşündükçe daha çok strese giriyorum. işten çıktığımda heryer kapanıyo akşamları çıkıp bakamıyoruz sırf bu yüzden işi bırakmayı düşünüyorum ama ozaman borçları nası halletcez diyorum "ya sabır" diyip devam ediyorum.
Buakşam ailelerle gidip beğendiğimiz mobilyalar için pazarlık yapcaz yemek odası yatak odası ve koltuk tk. için 14000 dedilerdecumartesi gelinlik için dolaşcaz sizce çokmu geç kaldım 44 gün var düğüne brillantta ve linenste indirim olmasına çok sevindim en yakın zamanda gitcem değerlendiriyim bunu:97:
içim sıkılıyo uyku fln kalmadı farkında olmadan sürekli ofluyomuşum iş arkadaşlarım dediler deliriyomuyum allahım
evlenmek bukadar zor bişimiymiş tek sığınağım müstakbel kocacığımmesela eve gidip ölçü fln alıyoruz o arada hayaller kuruyoruz işten gelince şuraya oturup dinleniriz balkona masa alırız akşamları keyif yaparız...sadece ozaman stressiz hissediyorum diğer bütün zamanım gergin geçiyo. oooffff oooofffffffffff
2010 ekim gelini olarak hepinize mutluluklar dilerim kızlar...
eksiklere gelince inanın eksikler hiç bitmiyor :)
yalnız düğün günü için size bir kaç tavsiye verebilirim tabi isterseniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?