• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

okyanus ben geçen ay doktora gittim banada onu önerdi adet in ilk günü başla dedi hiç ara verme dedi diğerlerindeara veriliyormuş ama bunda ara verilmezmiş.eğer bir gün unutursan 2 yut dedi ama daha fazla unutursan herzamanki gibi tek al dedi.şuan o iyiymiş. bide ben sadece 2 ya da 3 ay ben korunmayı düşünüyorum

okyanus ben geçen ay doktora gittim banada onu önerdi adet in ilk günü başla dedi hiç ara verme dedi diğerlerindeara veriliyormuş ama bunda ara verilmezmiş.eğer bir gün unutursan 2 yut dedi ama daha fazla unutursan herzamanki gibi tek al dedi.şuan o iyiymiş. bide ben sadece 2 ya da 3 ay ben korunmayı düşünüyorum

hergün hergün hapmı yutulur yaa offff hiç bana göre değil :50: hapkolik olup çıkıcaz :37: kullananlar; varmı sizde yan etkiler??

Son düzenleme:
rose ne kadar yan etkisi yok deselerde azda olsa vardır bi kaç ay kullanılır ama hep kullanılmaz bence.aile hekimini bilmiyorum ama kadın doğuma git. ya bide artık dr yazmıyo ilacı gidip eczaneden alıyormuşsun ben ilaç yazsın diye gitmiştim

kızlar size bir sorum var evlenince hangi yöntemle koruncaksınız daha doğrusu sizmi eşinizmi koruncak ben doğum kontrol hapına başladım düğünden 2 ay önce başlamamı tavsiye ettiler ben başladım yazz marka hapa :78:

tatlım bende geçtiğimiz cuma doktora gittim hem adet düzensizliğim var dedim hemde çocuk hemen istemiyoruz dedim banada yazz verdi. yan etkisi olmayan bi hap ve etkili dedi.şimdi adet olduğum ilk gün başlıcam kullanmaya, düğünden önce birkere daha regl olcam.ayrıca koruması da hemen başlıyormuş bazı haplar 2 ay sonra başlarmış diye duymuştum. doktorumda bunu kullanıyomuş özellikle kilo aldırırmı tüylenme yaparmı diye sordum hayır dedi. benimde nişanlım korunma olayını bana paslıyo o bişey kullanamazmış napalım katlancaz artık hergün hap yutmaya :63:

banada son adette kulan dedide ben son 2 adet döneminde kullamaya başlayayım dedim. daha garanti olsun ama sürekli zor olur ya ilaç başlarda kullanmayı planlıyorum ama bakalım

rose ne kadar yan etkisi yok deselerde azda olsa vardır bi kaç ay kullanılır ama hep kullanılmaz bence.aile hekimini bilmiyorum ama kadın doğuma git. ya bide artık dr yazmıyo ilacı gidip eczaneden alıyormuşsun ben ilaç yazsın diye gitmiştim
evet canım dkh nı doktorlar yazmıyo onu biliodumda yan etkisi olurmu beni etkilermi vs sormak için gidicem bende heralde önceden yasmini öneriolardı artık yazz hapını öneriyolar..bende kullanırsam 3 5 ay kullanırım sonra bırakırım arkadaşım 3 4 ay kullanmış evliliğinin 6. ayında hamile kaldı..hem erken olursa çocuk diye korkuyorum hemde olmazsa hiç diye korkuyorum :27: bi yandanda tabi yan etkileri kilo ve tüylenme gibi önemli yan etkileri olursa kötü olurr :26: bende başlasam bian önce iyi olucak :25:

tatlım bende geçtiğimiz cuma doktora gittim hem adet düzensizliğim var dedim hemde çocuk hemen istemiyoruz dedim banada yazz verdi. yan etkisi olmayan bi hap ve etkili dedi.şimdi adet olduğum ilk gün başlıcam kullanmaya, düğünden önce birkere daha regl olcam.ayrıca koruması da hemen başlıyormuş bazı haplar 2 ay sonra başlarmış diye duymuştum. doktorumda bunu kullanıyomuş özellikle kilo aldırırmı tüylenme yaparmı diye sordum hayır dedi. benimde nişanlım korunma olayını bana paslıyo o bişey kullanamazmış napalım katlancaz artık hergün hap yutmaya :63:

iyimiş bakalım inşallah bişi olmazz..ahh buu erkeklerrr :27: kullanalım bakalım her gün hapımızı yoksa her yer ççocukla dolucak :9:

ayy iiki bu konuya değindin..canım hiç sorma benimki korunmayı istemiyo iş başa düşüyo doktoro gitmem gerek bian önce doğum kontrol hapı kullanıcam büyük bi ihtimal hiç istemiyorum ama ben böle hormonal şeyleri kullanmayı :50: nolucak bilmiyorum o yüzden çok takıntılıyım bu konuda :44: arkadaşımda yazz hapını kullandı hiç bi yan etkisi yok dedi ama korkuyorum hiç kullanasım yok aile hekiminemi danışmam gerek yoksa kadın doğum uzmanınamı gitsem :26:

canım ben kadın doğuma gittim yazz marka olanı verdi hergün içiyosun beyaz renkli haplardan birinde adet oluyorsun lekenme yapıyor dedi bende olmadı yan etkide olmadı ben şikayetçi değilim her bünye farklı ama doktor etkili yan etkiside pek yok dedi ben 3. kutuya geçicem bakalım düğün zamanı artık koruyordur beni aynı saatte almaya özen göster dedi bide adetin ilk günü başlanıyormuş

biz canım en az 3 yıl istemiyoruz bebek bu yıl batıdayız 2 yıl doğu var ben oralarda olsun istemiyorum hem eş götürülmeyen yer gelirse burda tek başıma büyütmek zorunda kalcm benimkide istemiyor zten korunmayıda bana bıraktı bi kaç yıl ben korunayım bakalım sonra o korunur :1: beyfendi imdi bendn bekliyor

canım hem adet düzensizliği için iyi hemde yumurtalık kistini önlüyormuş sadece koruma amaçlı hormon olarak görme dediler bana hem adet kanamasını bile azaltıyor ben kansızım ve adetim 6 gün sürüyor bir kaç gün yoğun sekilde oluyordu şimdi çok iyi oldu ben açıkçası çok memnunum adetim açısındanda hem kafamda soru işareti kalmaz ay kondom yırtıldı kaydı olmaz gerçi Allah verdimi olur korunup hamile kalanlarda var ama korunmakta yine fayda var diye düşünüyorum:6:doğum yaptıktan sonra spiral düşünüyorum ben ilk çocuğa kadar hapa devam :1:

bende 2 3 yıl istemiyorum çocuk ama bakalım kısmet artık ilaç la korunmayı ilk aylarda olur sonra nişanlıma bırakacam ilaç beni korkutuyo .kızlar siz ilaca düğünden ne kadar önce başladınız. hepimize aynı marka verilmiş olması güzel heralde en ii si bu şuan

bende 2 3 yıl istemiyorum çocuk ama bakalım kısmet artık ilaç la korunmayı ilk aylarda olur sonra nişanlıma bırakacam ilaç beni korkutuyo .kızlar siz ilaca düğünden ne kadar önce başladınız. hepimize aynı marka verilmiş olması güzel heralde en ii si bu şuan

canım benim adetimide düzene soktu ben o yüzden memnunum bakalım ileride nolur bilmiyorum ben temmuzda başladım düğüne kadar baya kullanmış olcam:51:hepimiz aynı markayı kullanıyoruz iyi oldu bu :1: bnim çevremde çok var ilk çocuk olana kadar hapla korunan en etkili o diyorlar :44:

kızlar bişe daha aklıma takıldı şimdi düğüne girerken duvak yüzümüzde olacak mı bide dans ederken açılacak mı yoksa dans bitiminde mi açılır

slm kızlar ben geldim hemen neler yaptığımı anlatayım :))

evimiz tutulmuştu mobilya beyaz eşya vs alınacaktı. salon takımı, yemek odası takımı, yatak odası takımı ve oturma odasına da köşe takımı aldık. buzdolabı- çamaşır makinesi- bulaşık makinesi ve tüplü fırın da alındı. her yere halımızı da seçtik getirdiler. perdelerimizi de seçtik ama siparişte şuan bu hafta sonu teslim alınacak. mobilyalarda iki haftaya gelecek. onlarda gelince çeyiz sermeye gidilecek ve inş. işler bitecek. :64:

stres sıkıntı hat safhada çok heyecan var. karnım ve başım ağrıyor sürekli hatta randevu aldım doktora gideceğim yarın.

doğum kontol için de kadın doğum doktoruna gittim miranovayı verdi. kararsızdım aile hekimine de gittim danıştım hem çok samimi dostumuz hem de iyi bi dr. o da kullan dedi. bazıları doğum kontrol hapını kullanınca bir daha gebe kalınamıyor vs şeyler söyler dinleme kimseyi dedi. ben de evlendim 6 ay hap kullandım bıraktım sonra da hamile kaldım dedi :) ben de karar verdim düğünden önceki son adetimin birinci günü başlayacağm. bu arada merak ettiğim bi konu da vardı. hemen korumaya başlar mı yoksa bi süre kullanmak mı grk diye de sordum. kullanıldığında hemen koruma başlar dedi şimdilik bu kadar kızlar. düğüne çok az kaldı sizlerin de öyle Allah kolaylık versin hepimize :9::21:

korunma dedinizde bendemi acaba korunsam :51: bu hap beni korkutuyo düğün öncesi yüzünde gözümde kıl tüy çıkar die istemiyorum :27: :50: ama çocuk için de erken olcağını düşünüyorum :59: peki kilo da aldırır mı ? yada bide jinekoloğa gitsem mi off çalışırken de vaktim hiç yok ki :31:

bu arada kızlar evi tuttuk :66:ama evde badana faaln yapılması lazım bide bi kaç tamirat gerektiren şey neyseki o ev tutuldu ya hiiç sorun değil :69: bu hafta ölçüler alınıp perdelere başlamak istiyorum artık :10: mobilyalarım geldikten sonra da halılara karar vericem.. Ben artık stres yapmamaya çalışıyorum allaha çok şükür evimiz de tutuldu bundan gerisi gelirrr hobaaaa artık düğüne hazırlamam lazım kendimi moralllerin yüksek olması lazım kocamı çook seviyorum :9: 1 ay 2 hafta 2 gün kaldı buluşmamıza :69::69:

dün gelinlikçimle de görüştüm bu kadının rahatlığı beni çok geriyoo, bu hafta değil önümüzde ki pazar provalara başlıcaz... Bide ben fransız danteli bi model seçmiştim ama şimdi gözüm taşlılarda kaldı sen istersen taşlı yaparız dedi çok kararsızım yaa napsam gelinlik modelim böyle kızlar bana yardımcı olurmusunuz ... Benimkinin önü düz geliyo ama

$GELİNLİĞİM.jpg

Benim gittiğim jinekolog en son çıkan ve en iyi olan hapın yazz olduğunu söyledi.yan etkisi olmayan hemen korumaya başlayan,adeti düzene sokan bi hap dedi. düğünden önceki son adetinin ilk günü başla dedi ama benim son adetim düğünden önceki hafta olcağı için bi öncekinde başlıcam yani 1 buçuk ay kadar kullanmış olcam. ayrıca bişi daha ekliyim stres yapıpta düğün zamanında adet gecikmesi olursa tam düğüne denk gelmemesi için beyazları içmeden yeni bi kutu alıp pembelerden devam edebilirmişiz. En güzel en özel günümüz kabus olmasın dimi ama :1:

canım bende kombi istiyordum sonra vazgeçtik araların 100 tl fln fiyat farkı var ama ben buzdolabı hacminin büyük olmasından yanayım çok dondurulmuş yiyecek kullanmam kombilerin dondurucu bölümü büyük buzdolabı hacmide haliyle daha küçük bu buzmatik ve çabuk soğutan bir bölüm var onları çıkarttığında buzluk baya büyüyor kış için bir kaç sebze dondurum başkada koymam mevsiminde ne varsa yerim ben bundan yanayım tabi nasıl kullanacağın sana kalmış ben son anda vazgeçtim:6:

Ben de kombi almaya karar vermiştim ama bunları okuyunca şaşırdım. Ben ayrıca dondurucu almak istemiyorum o yüzden dondurucu kısmının büyük olmasını istiyorum çalışan bayanım sonuçta. Önceden hazırlar atarım buzluğa. Ama tabi buzdolabı soğutucu kısmın da geniş olması lazım :26:

kızlar size bir sorum var evlenince hangi yöntemle koruncaksınız daha doğrusu sizmi eşinizmi koruncak ben doğum kontrol hapına başladım düğünden 2 ay önce başlamamı tavsiye ettiler ben başladım yazz marka hapa :78:

Ben doktora gittim. Yasmin verdi bana.Kullanmaya başladım bile.Ama çok uzun kullanmayı düşünmüyorum. 3-4 ay falan.Sonra iş kocacığıma düşüyo :1:

Biz de mobilya bakacağız artık. Beyaz eşya, perde, halı derken çoook işimiz var daha. Alah kolaylık versin hepimize

slm kızlar ben geldim hemen neler yaptığımı anlatayım :))

evimiz tutulmuştu mobilya beyaz eşya vs alınacaktı. salon takımı, yemek odası takımı, yatak odası takımı ve oturma odasına da köşe takımı aldık. buzdolabı- çamaşır makinesi- bulaşık makinesi ve tüplü fırın da alındı. her yere halımızı da seçtik getirdiler. perdelerimizi de seçtik ama siparişte şuan bu hafta sonu teslim alınacak. mobilyalarda iki haftaya gelecek. onlarda gelince çeyiz sermeye gidilecek ve inş. işler bitecek. :64:

hayırlı olsun canım çok sevindim bak bulunmuş ev hayılısıyla eşyalarını bile almışsınız linklerini veya fotolarını eklermisin merak ettim :1:güle güle kullan hepsini tatlım

stres sıkıntı hat safhada çok heyecan var. karnım ve başım ağrıyor sürekli hatta randevu aldım doktora gideceğim yarın.

doğum kontol için de kadın doğum doktoruna gittim miranovayı verdi. kararsızdım aile hekimine de gittim danıştım hem çok samimi dostumuz hem de iyi bi dr. o da kullan dedi. bazıları doğum kontrol hapını kullanınca bir daha gebe kalınamıyor vs şeyler söyler dinleme kimseyi dedi. ben de evlendim 6 ay hap kullandım bıraktım sonra da hamile kaldım dedi :) ben de karar verdim düğünden önceki son adetimin birinci günü başlayacağm. bu arada merak ettiğim bi konu da vardı. hemen korumaya başlar mı yoksa bi süre kullanmak mı grk diye de sordum. kullanıldığında hemen koruma başlar dedi şimdilik bu kadar kızlar. düğüne çok az kaldı sizlerin de öyle Allah kolaylık versin hepimize :9::21:

ben şimdilik memnunum canım haptan 3 yıl fln kullanmayı düşünüyorum ben kocişte korunur bazen öyle idare edicez artık:1:

okyonus canım bnm düğüne sadece 1 ekim yazılmış hemen bi ek getireyim =)) düğün 1 ekim-8 ekim

tamam canım ekliyorum hemen benime düğünüm 8 ve 15 ekimde :6:

:80:

korunma dedinizde bendemi acaba korunsam :51: bu hap beni korkutuyo düğün öncesi yüzünde gözümde kıl tüy çıkar die istemiyorum :27: :50: ama çocuk için de erken olcağını düşünüyorum :59: peki kilo da aldırır mı ? yada bide jinekoloğa gitsem mi off çalışırken de vaktim hiç yok ki :31:

bu arada kızlar evi tuttuk :66:ama evde badana faaln yapılması lazım bide bi kaç tamirat gerektiren şey neyseki o ev tutuldu ya hiiç sorun değil :69: bu hafta ölçüler alınıp perdelere başlamak istiyorum artık :10: mobilyalarım geldikten sonra da halılara karar vericem.. Ben artık stres yapmamaya çalışıyorum allaha çok şükür evimiz de tutuldu bundan gerisi gelirrr hobaaaa artık düğüne hazırlamam lazım kendimi moralllerin yüksek olması lazım kocamı çook seviyorum :9: 1 ay 2 hafta 2 gün kaldı buluşmamıza :69::69:

dün gelinlikçimle de görüştüm bu kadının rahatlığı beni çok geriyoo, bu hafta değil önümüzde ki pazar provalara başlıcaz... Bide ben fransız danteli bi model seçmiştim ama şimdi gözüm taşlılarda kaldı sen istersen taşlı yaparız dedi çok kararsızım yaa napsam gelinlik modelim böyle kızlar bana yardımcı olurmusunuz ... Benimkinin önü düz geliyo ama

Eki Görüntüle 252426

ya kızlar hiç fikriniz yokmu ?
beyaz gelinlikmi yoksa kırık beyazmı

ya kızlar hiç fikriniz yokmu ?
beyaz gelinlikmi yoksa kırık beyazmı

ben gelinliğimi kırık beyaz diktiriorum canım arkadaşımda krem diktiriyor ben istemedim krem beyazda çok parlak duruyor bn kırık beyazı çok beğeniyorum:97:

Back