2011 de nişanlanacak genç kızlar buyrun içeri

havincim ben yatıorum cnm sabah iş var pazartesileride hiç sevmiorum yaaa yarın gündüz yada akşam gelirsen görüşürüz fıstığım

aksucum seni de aşağıda gördüm h.g bitanem sende yarın gelirsenn sende görüşürüz öpüorum çok

görüşürüz canım iyi geceler

kız bide beni düşün uzun dönem bnm bnm ki kıskanç gitmemide istemez yollarda yanlız çünkü başka şehirde askerlik yapıo

ooo seninki daha zormuş arkadaşım uzun dönem, ama sona yaklaşmışınız sayılır çok şükür, bizde uzun çıkar mı diye korktuk ama kısa çıktı allahtan, bu bile geçmek bilmiyor
buarada yüzük demişken benim sevgilim de askere giderken otobüse binmeden hemen önce bana yüzük taktı ben tabi hüngür hüngür ağlayan bir tip, ama sıradan bir yüzük değil babaannesi annesine annesi de gelinime takıcam demişmiş...manevi olarak da çok değerli o yüzden... ne mutlu olmuştum. Allah hepimize güzel günlerde takmayı nasip etsin...

ne güzel. allah ömür boyu takmayı nasip etsin tatlım

sayfaları okuyodum canım... iyi geceler. yarın görüşürüz inşallah öpüyorummm...

günaydın kızlar nasılsınız?
koşturmacalı bi hafta sonunun ardından yine p.tesi ve iş başı yaptık
çok güzel heyecanlı ve yorucu bi hafta sonu geçirdim. artık nişana hazır sayılırız. son 6 gün çokkk heyecanlıyım

elbisem ayakkabım yüzüklerimiz takılarım hepsi alındı. bohçam için alışverişimiz yapıldı. kuaforumuz ayarlandı. bugünde davetiyelerimizi alacagız birde elbisemin boyunu kısaltmaya vermstim onu alacagım

görüşürüz canım iyi geceler

Görüşürüz fıstık

amin cnm yaaa nasıl özledim var ya aşkımı da bazen özlem tavan yapıyor
sayfaları okuyodum canım... iyi geceler. yarın görüşürüz inşallah öpüyorummm...
iii geceler cnm gene gel

ayyy ne kadar güzel telaşlar yaşıyorsun var ya cnm darısı başımıza en kısa zamanda

ayyy ne kadar güzel telaşlar yaşıyorsun var ya cnm darısı başımıza en kısa zamanda [/QUOTE]

amin canım inşallah.
çok heyecanlıyım hersey tamammıs gibi gibi ben bide nasıl dans edecegimiz düşünüyorum.

kızlar nerdesiniz gece ne güzel sohbet ettk şimdi herkesler nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…