- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
havincim ben yatıorum cnm sabah iş var pazartesileride hiç sevmiorum yaaayarın gündüz yada akşam gelirsen görüşürüz fıstığım
aksucum seni de aşağıda gördüm h.g bitanem sende yarın gelirsenn sende görüşürüz öpüorum çok![]()
kız bide beni düşün uzun dönem bnmbnm ki kıskanç gitmemide istemez yollarda yanlız çünkü başka şehirde askerlik yapıo
![]()
ooo seninki daha zormuş arkadaşım uzun dönem, ama sona yaklaşmışınız sayılır çok şükür, bizde uzun çıkar mı diye korktuk ama kısa çıktı allahtan, bu bile geçmek bilmiyor
buarada yüzük demişken benim sevgilim de askere giderken otobüse binmeden hemen önce bana yüzük taktı ben tabi hüngür hüngür ağlayan bir tip, ama sıradan bir yüzük değil babaannesi annesine annesi de gelinime takıcam demişmiş...manevi olarak da çok değerli o yüzden... ne mutlu olmuştum. Allah hepimize güzel günlerde takmayı nasip etsin...![]()
havincim ben yatıorum cnm sabah iş var pazartesileride hiç sevmiorum yaaayarın gündüz yada akşam gelirsen görüşürüz fıstığım
aksucum seni de aşağıda gördüm h.g bitanem sende yarın gelirsenn sende görüşürüz öpüorum çok![]()
amin canım hepimize ilk günki aşkla, muhabbetle takmayı nasip etsinnnne güzel. allah ömür boyu takmayı nasip etsin tatlım
görüşürüz canım iyi geceler
ooo seninki daha zormuş arkadaşım uzun dönem, ama sona yaklaşmışınız sayılır çok şükür, bizde uzun çıkar mı diye korktuk ama kısa çıktı allahtan, bu bile geçmek bilmiyor
buarada yüzük demişken benim sevgilim de askere giderken otobüse binmeden hemen önce bana yüzük taktı ben tabi hüngür hüngür ağlayan bir tip, ama sıradan bir yüzük değil babaannesi annesine annesi de gelinime takıcam demişmiş...manevi olarak da çok değerli o yüzden... ne mutlu olmuştum. Allah hepimize güzel günlerde takmayı nasip etsin...![]()
iii geceler cnm gene gelsayfaları okuyodum canım... iyi geceler. yarın görüşürüz inşallah öpüyorummm...
günaydın kızlar nasılsınız?
koşturmacalı bi hafta sonunun ardından yine p.tesi ve iş başı yaptık
çok güzel heyecanlı ve yorucu bi hafta sonu geçirdim. artık nişana hazır sayılırız. son 6 gün çokkk heyecanlıyım
elbisem ayakkabım yüzüklerimiz takılarım hepsi alındı. bohçam için alışverişimiz yapıldı. kuaforumuz ayarlandı. bugünde davetiyelerimizi alacagız birde elbisemin boyunu kısaltmaya vermstim onu alacagım![]()
amin canım inşallah.
çok heyecanlıyım hersey tamammıs gibi gibi ben bide nasıl dans edecegimiz düşünüyorum.
![]()
edersiniz cnm yaa ne olck bnm ki de çok utangaç o konuda ama ben açarım onu![]()
bende açarımda cnm en azından bi kere prova yapabilsek![]()
prova yapma şansınız yok mu hiç kız![]()
bilmem sanki yok gibi ama olabilirde
onlarda yapsak utanırız bizede nişandan önce gelmez yani yapamayacagız herhalde![]()
onlarda eniştenn odasında 2 dk da yapın be bişiy olmaz![]()
off bilmiyorum olabilir ama küçük hemde çok utanırız ikimizde yaa
hem kapıyı kapatıncada olmazzz
kapatmayın sizde beaaa anlayış gösterrler o kadar bakmazlar rica edin![]()