Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet askerlik olayı zor. bende beklemiştim birkaç yıl önce. gerçi kısa dönemdi ve ben sürekli görmeye gidiodum![]()
kız bide beni düşün uzun dönem bnmbnm ki kıskanç gitmemide istemez yollarda yanlız çünkü başka şehirde askerlik yapıo
![]()
ben sana kıskançlık anlatmayayım hiçbiz bide yurt dışında yaşıyoruz. ben fransada o ingilterede. askerlik yaptığında düşün ben sürekli türkiyeye gidiyodum. bende bi de boy tip var. sanki sözlüme inat o yanımdayken sürekli birileri mankenmisiniz diye soruyor
kuduruyor iyice
özlüyodum çok merak ediyodum ne yapayım. iyi yaptım iyiki hep gtmişim. şimdi de öyle bi ben gidiyorum bi o geliyo
ehehe bendede boy 170 ama anlaşılan sen daha uzunsun cnm![]()
ben 179 canım. aşkım da 193
süper maşallah cnm yaaaa harbiden mankensin kuzum![]()
çok zayıfım ama 55 kiloyum. sen nasılsın
ben 59 kiloyum cnm balık etli![]()
ay ben kürdan. gerçi maşallah diyorum kendime. bi dünya teklif aldım modellik için laf aramızdabunada ayrı sinir oluyor sevgilim
modellik hiç bana göre deell boyum 185 de olsa yapmazdım muhasebeden çok memnunum ben mesleğimi seviom![]()
aynen. bu işin içindeyim ama kesinlikle bana görede değil. ben tasarımcı ve işletmeci olarak mutluyum. kendi ayaklarımın üzerindeyim. durumum gayet iyi çok şükür. evim var işim var aşkım var daha ne isterim
aynn cnm aynen bnm de işimden kazandığım para bana yetio ne istersem alıorum sevdiğimde var sevdiğimin de işi çok iii daha allahtan ne isterim sağlığımızda yerinde ohh ohhh demiii![]()
öyle valla. daha ne olsun. siz söz yaptınızmı canım. neler oldu aileler arası şu ana kadar. karşılıklı olarak aranız nasıl ailelerle
aileler bilio cnm haberleri var ama askerden sora isteyecekler haziranda isteme olcak zaten bilio ailelerde maksat adet yerini bulsunsora temmuzda nişan iştee
![]()
anladım. benim oldu isteme. bizim yıllardır biliniyor. artık onların ısrarıyla dünür olcaz biz diye baskı yaptılarçok komiklerdi yani. öyle oldu işte. bi de yüzük taktı aşkım. istememiştim ama yaptırmış bitanem. çok düşüncelidir. şimdi de burda yorgunmuş bana gelmiş. uyudu hemen kıyamam
![]()
bnm de tek taşım var aşkım aldı bana dabizimde 4 senedir biliolar
![]()
benim tek taş değil. ama beni düşünerek özellikleri olan bir yüzük yaptrmış. dedesi çok şık bi kelepçe taktı o da yaptrmış galiba. epey düşkünler bana sağolsunlar
allah daha ii ets,n cnmbnmkinn de kız kardeşi yok o yüzden kızları gibi görüolar beniiii
allah hepimizimutlu etsin inşallah
![]()
amin canım. ben onunla olayımda bişey yok gözümde. ama onlar çok uğraşıyolar. ikimizde annesi yok. o yüzdende ilgileniyolar oldukça. o evin tek erkeği. üç tane kız var. küçük kardeşi abimin nişanlısı zatenbenimde altı abim var tek kızım