- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
ekranı açılmıyo,, bilgisayar acılıyo ama ekran sipsiyahh kalıyo oyle açılmıyo.. napcam yyaaa :88: :84:![]()
bi format attırsan cnm belki düzelir
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekranı açılmıyo,, bilgisayar acılıyo ama ekran sipsiyahh kalıyo oyle açılmıyo.. napcam yyaaa :88: :84:![]()
merhaba arkadaşlar benimde sevgilim askerde inşallah mayıs'ta tezkeresini alıyor ve haziran'da söz, nişan artık adı ne olursa düşünüyoruz, ekim sonu da düğün hayırlısı ileşimdiden hem heyacan hem de stres bir aradaaa
ailelerle falan zaten tanışılmıştı,maşallah diyeyim hepsi ile çok iyi anlaşıyorum... hepimize iyi sohbetleer...
çook sevinirimm julia benim şimdiden büyüyor eşya kısmı gözümde ufak tefek bişeyler almaya başladım bakalım paylaşımlarımızla daha da güzel geçiririz inşallah bu sürecinerede buarada askerliğini yapıyor? benimki Konya'da çok şükür rahat, veteriner fareleri beslemekmiş görevi...
hatta arada ziyaretine gidebiliyorum...
Ben de 5 aydır sözlüyüm,nişanımda eylülde.. :87:
seve seve gelirim canım... belki anlatmışındır tüm mesajları okuyamadım, uzun zamandır mı berabersiniz? temmuz nişan düğün belli mi?
beende bu yıl hatta 2-3 ay içinde nişanlanıorum kızlar
selam kızlar. ben bir ay önce sözlendim temmuzda da nişanlanıyorum. kısmetse 2012de evleneceğim
sanırım ben daha erken nişanlanıyorum kızlar =))) en fazla 2 ay sonra mart sonu nisan başı gibi olacak sanırım![]()
oyy asker yolumu gözlüosun bende eşimi bekliorum yurtdışında iş için gitti![]()
çok zor durum bilirim ve çok iyi anlarım..üzme kendini ve hep geldikten sonra ypacğınız şeyleri düşün motive oluyo insan =)))