2011 de nişanlanacak genç kızlar buyrun içeri

merhaba arkadaşlar benimde sevgilim askerde inşallah mayıs'ta tezkeresini alıyor ve haziran'da söz, nişan artık adı ne olursa düşünüyoruz, ekim sonu da düğün hayırlısı ile:16: şimdiden hem heyacan hem de stres bir aradaaa:61: ailelerle falan zaten tanışılmıştı,maşallah diyeyim hepsi ile çok iyi anlaşıyorum... hepimize iyi sohbetleer...

merhaba arkadaşlar benimde sevgilim askerde inşallah mayıs'ta tezkeresini alıyor ve haziran'da söz, nişan artık adı ne olursa düşünüyoruz, ekim sonu da düğün hayırlısı ile:16: şimdiden hem heyacan hem de stres bir aradaaa:61: ailelerle falan zaten tanışılmıştı,maşallah diyeyim hepsi ile çok iyi anlaşıyorum... hepimize iyi sohbetleer...

aramıza hkaderdaşım kaderdaşım diorum çünkü bende asker bekliorum hemde devremsin cnm :16: bnm ki de mayısta gelecek 90/1iz bizde :54: bundan sora daha sık bekliorum cnm seni buraya bnm de nişan temmuzda birbirimizden fikir alalım olur mu :16::16:

çook sevinirimm julia benim şimdiden büyüyor eşya kısmı gözümde ufak tefek bişeyler almaya başladım bakalım paylaşımlarımızla daha da güzel geçiririz inşallah bu süreci:16:nerede buarada askerliğini yapıyor? benimki Konya'da çok şükür rahat, veteriner fareleri beslemekmiş görevi...:1: hatta arada ziyaretine gidebiliyorum...

çook sevinirimm julia benim şimdiden büyüyor eşya kısmı gözümde ufak tefek bişeyler almaya başladım bakalım paylaşımlarımızla daha da güzel geçiririz inşallah bu süreci:16:nerede buarada askerliğini yapıyor? benimki Konya'da çok şükür rahat, veteriner fareleri beslemekmiş görevi...:1: hatta arada ziyaretine gidebiliyorum...

bnm ki de rahat cnm doğuda deel ama işte devreiyeye çıkıo soför :14: bu arada kız her zaman gelde birbirimizden fikir alalım nişanlarımız yakın :8::8::8:

Ben de 5 aydır sözlüyüm,nişanımda eylülde.. :87:

aramıza h.g hep gel ccnm :1:

seve seve gelirim canım... belki anlatmışındır tüm mesajları okuyamadım, uzun zamandır mı berabersiniz? temmuz nişan düğün belli mi?

seve seve gelirim canım... belki anlatmışındır tüm mesajları okuyamadım, uzun zamandır mı berabersiniz? temmuz nişan düğün belli mi?

4 yıldır beraberiz bizde cnm uzun zaman oldu mayısta teskere alacak aşkım temmuz gibi de nişan düşünüyoruz tatlım gel tabikiii topiğimize :16::16:

beende bu yıl hatta 2-3 ay içinde nişanlanıorum kızlar

oley o zaman biber dolmacım :62: aaa bak sende gel topiğimize şenlensin topik :16::16:

selam kızlar. ben bir ay önce sözlendim temmuzda da nişanlanıyorum. kısmetse 2012de evleneceğim

sanırım ben daha erken nişanlanıyorum kızlar =))) en fazla 2 ay sonra mart sonu nisan başı gibi olacak sanırım:52:

oyy asker yolumu gözlüosun bende eşimi bekliorum yurtdışında iş için gitti:25:

çok zor durum bilirim ve çok iyi anlarım..üzme kendini ve hep geldikten sonra ypacğınız şeyleri düşün motive oluyo insan =)))

çok zor durum bilirim ve çok iyi anlarım..üzme kendini ve hep geldikten sonra ypacğınız şeyleri düşün motive oluyo insan =)))

evet cnm sürekli onları konuşuoruz zaten telde yoksa zaman hiç geçmio yaaaa :50::50: 100ler çok zor geçti zaten bana sanki günler durduuu :14::14:

Back