2011 de nişanlanacak genç kızlar buyrun içeri

Günaydın kızlar nasılsınız...
nişanıma bugunu saymazsak 3 günn kaldı :64:
çok heyecanlı ve aynı zmanda çook streslıyım

ya valla ben de aynı durumdayım. 10 gün sonrada benim nişanım var. bu haftasonu alışveriş sonra nişan. aradaki hazırlıkları nasıl halledicem bilmiyorum. siz tamamlamışsınızdır büyük ihtimal. ama yine de Allah kolaylık versin diyelim. Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin :9:

tskler kızlar darısı basınıza :16:
ama çok stresli geçiyor zaman söylim.gerçi herkesin aynı olmaz.
bütün heyecanınız kaçabiliyor:59:

amin inşAllah hepimiz için :)

ama canım aileler biliyo sonucta, gizli saklı bise yapıyo olmıcanız o bakımdan ayrı bi güzeldir, nişanılık süreci heralde :61:

Vay ne güzel, hayırlı olsun , mutluluklar... =) :98:

oooo süper. inşallah her şey çok güzel olur:66:

tskler kızlar darısı basınıza :16:
ama çok stresli geçiyor zaman söylim.gerçi herkesin aynı olmaz.
bütün heyecanınız kaçabiliyor:59:

ya valla ben de aynı durumdayım. 10 gün sonrada benim nişanım var. bu haftasonu alışveriş sonra nişan. aradaki hazırlıkları nasıl halledicem bilmiyorum. siz tamamlamışsınızdır büyük ihtimal. ama yine de Allah kolaylık versin diyelim. Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin :9:

ama canım aileler biliyo sonucta, gizli saklı bise yapıyo olmıcanız o bakımdan ayrı bi güzeldir, nişanılık süreci heralde :61:

ohh ne güsel kızlar yaaa hepimiz sıra ile nişanlanıyoruz :16: tarihleri kesin olanlar yazarsa bi liste yapabiliriz canlarım :16: helenascım sende aramıza h.g daha sık bekleriz cnm sohbete :54:

çooooooookkkkkkk güzel nişanlılık süreci:23:

bugün kimseler uğramamış topğiğimize :14::14:

12 şubatta nişanlanıyorum. bugünü saymazsak 9 gün var.. Ama daha elbise ve yüzük bakamadım. bu haftasonu hepsini halletmeyi planlıyorum. bana şans dileyin kızlar.....

12 şubatta nişanlanıyorum. bugünü saymazsak 9 gün var.. Ama daha elbise ve yüzük bakamadım. bu haftasonu hepsini halletmeyi planlıyorum. bana şans dileyin kızlar.....

bol şans cnm :6: arada gel buraya bizde fikir veririz cnm sana :16:

jacsally aşağıda gördüm seni ses ver :1::1:

selam kızlar. şok şok şok bi karar bildiriyorum.:52: nişanımız bir ay erkene alındı. 4haziran cumartesi günü olacak kısmetse. aileler böyle karar vermiş. kimse bize sormuyor bişey:1: hatta mayısa bile çekebilrler. biz zor ikna ettik haziranda kalsın dedik. abimin düğününü de erkene almışlar o da temmuz sonunda olacakmış:60:

Son düzenleme:
selam kızlar. şok şok şok bi karar bildiriyorum.:52: nişanımız bir ay erkene alındı. 4haziran cumartesi günü olacak kısmetse. aileler böyle karar vermiş. kimse bize sormuyor bişey:1: hatta mayısa bile çekebilrler. biz zor ikna ettik haziranda kalsın dedik. abimin düğününü de erkene almışlar o da temmuz sonunda olacakmış:60:

ay cnm çok sevindim senn adına ne güsel yaaa sen sıranı sav temmuzda da bnm nişanım olsun demi havincim :16::16::16: şimdiden allah mutlu etsin cnm :12::12:

aşağıdaa her baktığımda bir sürü kişi görüom ama neden yazmıosunuz kiii kızlarr ne kadar güsel birbirimizden fikirler alcaz :16:

Back