Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar nasılsınız...
nişanıma bugunu saymazsak 3 günn kaldı
çok heyecanlı ve aynı zmanda çook streslıyım
Vay ne güzel, hayırlı olsun , mutluluklar... =) :98:
oooo süper. inşallah her şey çok güzel olur![]()
tskler kızlar darısı basınıza
ama çok stresli geçiyor zaman söylim.gerçi herkesin aynı olmaz.
bütün heyecanınız kaçabiliyor![]()
Vay ne güzel, hayırlı olsun , mutluluklar... =) :98:
oooo süper. inşallah her şey çok güzel olur![]()
tskler kızlar darısı basınıza
ama çok stresli geçiyor zaman söylim.gerçi herkesin aynı olmaz.
bütün heyecanınız kaçabiliyor![]()
ya valla ben de aynı durumdayım. 10 gün sonrada benim nişanım var. bu haftasonu alışveriş sonra nişan. aradaki hazırlıkları nasıl halledicem bilmiyorum. siz tamamlamışsınızdır büyük ihtimal. ama yine de Allah kolaylık versin diyelim. Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin![]()
amin inşAllah hepimiz için :)
ama canım aileler biliyo sonucta, gizli saklı bise yapıyo olmıcanız o bakımdan ayrı bi güzeldir, nişanılık süreci heralde![]()
ohh ne güsel kızlar yaaa hepimiz sıra ile nişanlanıyoruztarihleri kesin olanlar yazarsa bi liste yapabiliriz canlarım
helenascım sende aramıza h.g daha sık bekleriz cnm sohbete
![]()
amin inşAllah hepimiz için :)
ama canım aileler biliyo sonucta, gizli saklı bise yapıyo olmıcanız o bakımdan ayrı bi güzeldir, nişanılık süreci heralde![]()
12 şubatta nişanlanıyorum. bugünü saymazsak 9 gün var.. Ama daha elbise ve yüzük bakamadım. bu haftasonu hepsini halletmeyi planlıyorum. bana şans dileyin kızlar.....
selam kızlar. şok şok şok bi karar bildiriyorum.nişanımız bir ay erkene alındı. 4haziran cumartesi günü olacak kısmetse. aileler böyle karar vermiş. kimse bize sormuyor bişey
hatta mayısa bile çekebilrler. biz zor ikna ettik haziranda kalsın dedik. abimin düğününü de erkene almışlar o da temmuz sonunda olacakmış
![]()
benimde son 2 gün kaldı bakalım hayırlısı..
ay cnm çok sevindim senn adına ne güsel yaaa sen sıranı sav temmuzda da bnm nişanım olsun demi havincimşimdiden allah mutlu etsin cnm
![]()
benimde son 2 gün kaldı bakalım hayırlısı..
bakalım kısmet. hayırlısı olsun hepimiz için canım. ben anlamıyorum bizim ailelerin ne acelesi var