• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

Şeyy benmi kem küm :))
Şaka bi yanada doğanın kanunu bu kızların belirli bi yaştan sonra baba evinde kalmaları doğru olmuyor, hayatı başka biriyle paylaşma isteği doğuyor...
Evden ayrılacağım için çok üzülürüm ama aşkımla yaşamakta mutluluk verir...

senağlamasenağlamasenağlama ben bunun için çok kötü oluyorum ne zaman konusu açılsa ağlıyorum sinirleniyorum evden annemden abimden ayrılmak resmen koyuyor canımı acıtıyor senağlama

senağlamasenağlamasenağlama ben bunun için çok kötü oluyorum ne zaman konusu açılsa ağlıyorum sinirleniyorum evden annemden abimden ayrılmak resmen koyuyor canımı acıtıyor senağlama

cnm ailenden ayrılmk düşüncesi aklına gelince aklına sevdiğin insanın yanında uyuyp onunla uyancanı düşün :utangac: acı brz daha haffler

canm dur bi sakin ol ben düğünden önce bu kadar dokunur diye düşünmüyordum ama bana çok dokundu bi aydır falan iyiyim şükürler olsunn..
baba evinde olmak da güsel kendi evinde aşkınla olmakta çok güzel ama bazen ahh evim dio insan ayy başlıcam yine ben mafoldumben

bana da çok dokunuyor ama ben de yuva kurmaya inşallah da mutluluğa gidiyorum. seneye bu zamanlar evli olmak düşüncesi harikaa

ayy hadi hayırlısı canmm ahh ahh ben bazen diom ki arada da gitsem annemlerdeki yatağmda yatsamm çook özlüo insan çooooooooookkkkkkk

Canım benim bi yorganım var, inanırmısın onsuz yattığım zaman yatağımı yadırgıyorum, yorganımdan nasıl ayrılırım bilmiyorum :((
Bu arada canım ya şu kıl tüy işide çok canımı sıkıyor, şuan rahatım ama o zaman daha çok dikkat etmek gerekiyor nasıl yapıyosun...

canm dur bi sakin ol ben düğünden önce bu kadar dokunur diye düşünmüyordum ama bana çok dokundu bi aydır falan iyiyim şükürler olsunn..
baba evinde olmak da güsel kendi evinde aşkınla olmakta çok güzel ama bazen ahh evim dio insan ayy başlıcam yine ben mafoldumben

senağlama

şaka bir yana kızlar evineze eşinize bir alıştınız mı 20 günlüğüne annenize gitseniz ah evim ah evim dersiniz, helede karışan yoksa tüm ev sizin, düzen sizin istediğiniz gibi davranmakta özgür olmak çok güzel sonradan bu kadar üzüldüğünüze yanacaksınız

Canım benim bi yorganım var, inanırmısın onsuz yattığım zaman yatağımı yadırgıyorum, yorganımdan nasıl ayrılırım bilmiyorum :((
Bu arada canım ya şu kıl tüy işide çok canımı sıkıyor, şuan rahatım ama o zaman daha çok dikkat etmek gerekiyor nasıl yapıyosun...

kıl tüy işi bnm de canımı sıkıyo cnm forumdan bi yöntem öğrendim daha denemedim ama denciem ağda yaptıktan hemen sonra bi limon sık içine tuz koy onu ağdadan sonra sür kökleri yakıyomuş bi daha çıkmıyomuş

şaka bir yana kızlar evineze eşinize bir alıştınız mı 20 günlüğüne annenize gitseniz ah evim ah evim dersiniz, helede karışan yoksa tüm ev sizin, düzen sizin istediğiniz gibi davranmakta özgür olmak çok güzel sonradan bu kadar üzüldüğünüze yanacaksınız

Aynen öyle evinize geri dönmek için gün sayacaksınız

:1hug::1hug:

tatlım bende çok kafama takıyodum ama öyle yapmamak gerekmiş önceden ne zaman alıyorsam şimdi de öyle yapıorum uzamazsa cımbızla alıp izin vermiyorum uzamalarına öyle yuvarlanıp gidiyoruzz kafana takmaya değmezz :1hug:

teşekkürler. ah ne güzell. hoşgeldin bu arada

heee sen öyle oluyorsun demek anneme söyleyeceğim sesi he he :dance::dance::dance::dance:

Back