• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ayy valla bugün sizde bi aşk kokusu vardı zaten ama bence güzel olduu :) yeni gelen arkadaşlar hoşgeldii
güzeller kaldırayım mı artık fotoları baktınız mı

ya kızlar şimdi aşkım haftaya geliyor, pazar dönecek bende sana kurabiye falan yapayım götür dedim, cumartesi döneceğini düşünerek oda getir cafede falan yeriz, arkadaşların içinde pasta kurabiye gezdirmeyim dedi.
Bende öyle cafede falan yemekten hiç hoşlanmam bu tür şeyleri yaa, yaz olsa açık yerlerde yeriz. Şimdi yapmak istemedğimi ona nasıl söylicem bilmiyorum ya :((

az yaparsın. atılabilecek bi saklama kabına koyarsın. o müsait olunca lüpletir delikafadulden içine güzel de bi not koyy.. :asigim: öyle şeylere bayılır erkekler. kulağına da söyle sadece sen ye diye. yerimseniben

az yaparsın. atılabilecek bi saklama kabına koyarsın. o müsait olunca lüpletir delikafadulden içine güzel de bi not koyy.. :asigim: öyle şeylere bayılır erkekler. kulağına da söyle sadece sen ye diye. yerimseniben

ay bu çok romantik oldu, düşünmemiştim :))
Ay kızlar valla ne iyi ettimde bu topiğe geldim yaa, çok sevdim sizi valla :))

Back