- Konu Sahibi merwecik_20
-
günaydın sakardeniz...
Kızlar ben bu sabah çok uyum yürüyüşe gidemedim ve burada oyalanmaktan hala kahvaltı edemedimHemen gidip birşeyler yiyeyim ve ardından yürüyüşe gideyim. Sizce kahvaltıda yumurta kırıp yesem az yağda, çok kalorili olur mu??Canım çektide :uhm:
hoşgeldin sakardeniz
çok iyiyim canım saol
Kızlar şu zayıflama hapları hakkında ne düşünüyorsunuz, bitkisel olanlar zararlımıdır acaba??
Tamam o zaman ben birşeyler yiyip geleyim hemen, öptüm hepinizi.. Bu arada ben haftada 4 kere filan yumurta yiyorum ama suda haşlayıp yiyorum.Çok seviyorum yumurtayı çünkü, haşlanmışı kilo yapmaz dimi?Yoksa yapar mı?
ay kızlarr. rüyamda aşkımı gördüm ama başkasıyla nişanlanıyormuş ben de misafir olarak gidiyorum. ay nasıl içime oturdu nasıll üzüldüm. uyandım halaa ağlıyorumm. bir de baktım mesaj atmış, "sensizliğe dayanamam diye" :uhm: ay nasıl içime su serpildi yaa...
bende buna benzer bi rüya görmüştüm bnm rüyada da nişanlanmıyodu da istemeye gidiyodu başka kızı bende misafirdim mafoldumben ama çok oldu ben göreli
bende buna benzer bi rüya görmüştüm bnm rüyada da nişanlanmıyodu da istemeye gidiyodu başka kızı bende misafirdim mafoldumben ama çok oldu ben göreli
senin ki bu arada baya romantikmiş allah bozmasınbnm ki gibi odun dğl klava:
uyanınca mesaj almam da çok tuhaf oldu ya. etkisinden çıkamadım uzun süre. ben de kendime söz verdim en küçük şeyleri mesele haline getirmicem ve aşkımı üzmemeye hep gayret edicem diye.
Allah başımızdan eksik etmesin. eniştemizin iyi olan yönlerini anlatırmısın bize. a.s.
ayy amin cnm bütün enişteleri allah başımızdan eksik etmesin.
walla eniştenin iyi yönlerini bulursam anlatıyım kaydirigubbakcemile3 şaka şaka
mesela beni üzdüğünde kızarsam hemen gönlümü almaya çalışıyo alttan alıyo. eskiden daha çok üzerdi şimdi daha dikkat ediyo. bnm için en iyi yönü gözü dışarda dğl yani en azından ben öyle sanıyorum. ona ben yanında olduğum halde ilgi gösteren kızlar oluyo bende haliyle ona kızıyorum bu kızlar nsl cesaret ediyo böyle davranmaya senmi yüz veriyosun diye yanımdasın işte bişey yaptığımmı var diyo hem bnm gözüm senden başkasını görmüyo diyo. oduncuk fln ama bazen romantikliği tutuyo yılda bir de olsa kaydirigubbakcemile3
o kdr kızıp ayrılmayı düşündüğüm zmn oldu ama bide onsuz olduğum zmnı düşündüm yok ben onsuz yapamam:asigim: parçam olmuş o bnm artık hemde kesip atılacak bi parça dğl şah damarım, kalbim, nefesim ay bunları duysa nsl şımarır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?