Kızlar bu arada bende aşkıma çok aşığım ya opuyorumnanaktan Bizim ilişkimiz 6. yılın içinde ve nişanlıyız şu anda, 5 Haziranda da evleneceğiz kısmetse..
İlk zamanlar aşkım beni çok üzmüştü, bense onu ayakları yere basmayan bir aşkla seviyor vazgeçemiyordum.Sonradan anladım ki kişi olgunlaştıkça ilişkisini oturtabiliyor. Çok şükür şu an harika bir ilişkimiz var
Birbirimizi anlıyor. her konuda destekliyoruz. Sevdiğim romantikliğin ayrıntılarda gizli olduğunu düşünür.Mesela asla elinde çiçekle sokakta karşıma çıkmaz ama okulların açıldığı ilk gün kapıya kocaman bir çiçek bırakıp yeni eğitim-öğretim yılın hayırlı olsun diye de not düşmüştü opuyorumnanaktan Şimdide benimle çok ilgili sağolsun, bir dediğimi iki etmez, 9 aydır nişanlıyız ve daha hiç tartışmadık..Hep benim suyuma gider, eğer ortada bir yanlış varsa da beni kırmadan sakince anlatır. Şu anda düğün arefesindeyiz mesela, mobilyalar düğün mekanı vs ile ilgili konularda çok fikir çatışması yaşanıyor ama aşkım o kıvrak zekasıyla bütün sorunları hallediyor, kimsenin kalbi kırılmıyor. sositososito Ayrıca da kendisi çok zeki, ben bazen buna sinir oluyorum gerçi çünkü her soruya bir cevabı var benimse yokkkk :kedi: kaydirigubbakcemile3