2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ayy bak hemen nasılda aşkın depreştiii :asigim:

Kızlar benim aşkımda bi mesaj atmış, çok mutlu oldum yaa :))
Geçenlerde bi konu oldu beni kaybetmekten korkuyosun dedim, hayır seni kırmaktan korkuyorum, kaybetmekten korkmuyorum dedi. Tabi bende biraz alındım çünkü insan sevdiklerini kaybetmekten korkar diye düşünüyorum.
Msjı şöyle, "aslında geçen düşünmeden konuştum ama her msj yazdığımda acaba cvp yazarmı, bana mesafe koyarmı, sen benim aradığım kişi değilsin dermi diye bir tereddüt geliyor. Bunun için yazdığın her cvp beni fazlasıyla sevindiriyor.Aşkın beni ya yaşlandıracak, yada gençleştirecek anlaşılan biricik sevgilim..." :asigim:
Geri adım attığına sevindim :))

ayyy çok güzel

o korku hepimizde var.özellikle geçen yıllardaki kötü tecrübelerimden sonra hayal etmekten,onu düşünmekten bile korkar olmuştum. aşkımla birlikteliğe başladığım ilk günlerde inan en yakın arkadaşıma bile söyleyemiyordum. o kadar korkuyordum ki. ama Allah'a binlerce şükür.

cnm neden olumsuz düşünüyosun olumsuzluk düşünmek olumsuzluk getirir.
bak bizde de oldu ben artık kaybetme korkusu olmadığını biliyorum bnmkinin kaydirigubbakcemile3 ztn nişanlıyız 5 ay sonra evlencez ayrılmayız diye düşünüp sallıyolar brz sizinde ilişkiniz uzun süreliyse o senle bi hayat kurmayı düşlüyosa kaybetmektn korkmaz biz kızlar hep kaybetmekten korkmamasını kötü yorumlarız. ayrılık fikrini düşündüklerinde kaybetmeyi düşündüklerinde onlarında içi cız ediyodur ztn. bu arada msjıdan anladığım kdrıyla sen bu çocukcağıza pek ilgili dğlsin herhalde msjıma cvp vermemenden korkuyorum fln yazmış ilgi göstermiyomusun yoksa kavgalı olduğunuz içinmi msjıma cevap vermemenden korkuyorum dedi

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,

ben rejime başlayalı resmi olarak 5 gayriresmi olarak ise 7 gün oldu kaydirigubbakcemile3 Yani geçen cuma başladım rejime ama kimseye bişi söylememiştim, pazartesiden bu yana ev halkı da bilinçli artık, babam eve pasta almıyo kepekli ekmek alıyo filan.. opuyorumnanaktan Aslında önümüzdeki pazartesiye kadar tartılmayacaktım ama dayanamadım az önce tartıldım veee 61.7 den 60.4 e düşmüşüm 1 haftada arkadaşlar zemuszemus :dance: :teytey:

kızlarr bişiler tam ciddiyete oturana kadar o kaybetme korkusu hep oluyo galiba bende de vardı ki bi ay falan ayrı kaldık aşkmla yani bi ay ayrı kalmaya anca dayanabildik..
önümüzde çok olumsuzluklar vardı hepsini tek tek aştık şükürler olsunn evvvleenndiikkk:....

canımm tebrik ederrimmmm

bgn aşk topici olduk kaydirigubbakcemile3 :asigim: peki hangi eniştemiz siz çıtırlarımıza sevdiğini hissettirio bnm ki bana hiç hissettirmyo şikayet edincede ben belli edemiyorum sevgimi napim diyo

Acil Durum : ben 22 yaşında 2 ay önce çikolata kistinden amelyat olmuş ve 7 şubatta düğünü olan deprosyona girmiş biriyim ( Spor yapamıyorum çünkü amelyat olalı 2 ay oldu ve yaklaşık 8 kilo fazlam var vücudum çok göstermiyor bunu ama ben bunu biliyorum ve sizlerden en acilinden yardım istiyorum (

Kızlar bu arada bende aşkıma çok aşığım ya opuyorumnanaktan Bizim ilişkimiz 6. yılın içinde ve nişanlıyız şu anda, 5 Haziranda da evleneceğiz kısmetse.. İlk zamanlar aşkım beni çok üzmüştü, bense onu ayakları yere basmayan bir aşkla seviyor vazgeçemiyordum.Sonradan anladım ki kişi olgunlaştıkça ilişkisini oturtabiliyor. Çok şükür şu an harika bir ilişkimiz var Birbirimizi anlıyor. her konuda destekliyoruz. Sevdiğim romantikliğin ayrıntılarda gizli olduğunu düşünür.Mesela asla elinde çiçekle sokakta karşıma çıkmaz ama okulların açıldığı ilk gün kapıya kocaman bir çiçek bırakıp yeni eğitim-öğretim yılın hayırlı olsun diye de not düşmüştü opuyorumnanaktan Şimdide benimle çok ilgili sağolsun, bir dediğimi iki etmez, 9 aydır nişanlıyız ve daha hiç tartışmadık..Hep benim suyuma gider, eğer ortada bir yanlış varsa da beni kırmadan sakince anlatır. Şu anda düğün arefesindeyiz mesela, mobilyalar düğün mekanı vs ile ilgili konularda çok fikir çatışması yaşanıyor ama aşkım o kıvrak zekasıyla bütün sorunları hallediyor, kimsenin kalbi kırılmıyor. sositososito Ayrıca da kendisi çok zeki, ben bazen buna sinir oluyorum gerçi çünkü her soruya bir cevabı var benimse yokkkk :kedi: kaydirigubbakcemile3

cnm önce kilolarını kafana takmıcaksın. bide hergün neler yediğini yaz bi kenara kalori hesabı yap. geçmiş sayfalarda kalori listemiz var. günlük kaç kalori aldığını belirle zmnla 1200 e kdr düşür ama daha fazla altına inme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…