2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

günaydın herkeşlere, bak bugün nisan açtı tükkanıhihoyyyt
dün nişanlım beyaz eşya kaporasını verdi, inşallah ay sonunda kalan parayı da verip eşyaları alacaz bizim üst katta duracak ev tutana kadardelikafadulden daha iyileri sizin olsun inşallah:Saruboceq:
bu arada yavaş yavaş tv taksidine girecez bi dee en lazım olan küük ev aletlerini tabak çanakları felan alacaz yavaş yavaş

gunaydın nısan dasılvadıdo canlarımŞeniz
dasılvadıdo hayrlı olsun balım ınş hepsını hayalındekı yuvanda kocacığınlan kullanırsın :1rolleyes:
küçük ev aletlerı tabak canak derken sen önceden almadın mı onları
bıde ben arcelıkten lal serısının bı tanesını hedıye aldım dığerlerınıde almayı düşünüyorum bunun yanında braun mutfak setını alcam saklama kaplı olandan ama kaplarını almıycam cunkum önceden saklama kabı almıştımhihoyyyt

böcüküm benim hiç tabak çanağım yok henüz:1no2:yeveş yeveş alacaz inşallah acelemiz yok nasılolsa

Son düzenleme:
gunaydın kızlaar.a.s.
dasılvadıdocum gule gule kullanın esyalarınızı canımŞeniz
böcükcüm lal serisinı bencede almalısın cunku cok harıkaa helede senın ınox beyaz esyalarınla super dururyerimseniben

dasılvadıdo cnm yeves yeves alırsınız sızde:roflol: öle hem mısafr hem kendınız ıcın deılde cok gereklı olan seylerı alın
eftalya harıka demı nan ben yakından gordumkı bende bı ürünu var resmını ceyıs bölumune koydum ınan harıka parlıyoo ee benımd ınoxlarla harıka durcak:1rolleyes: benım zamanım cok nasılsa herbıseyden alcam:roflol:

gordum canım rondonu bencede herseyın ıyısını ve ıstedıgını alırsın
nasılsa bı kere alınıyo bunlar
ben kucuk ev aletlerımı ınox aldım beyaz esyayıda oyle ıstıyom ama bakalım benım daha onları almaya cok var.

he cok var senden önce evlerınım ınş:dilcikar:
benımde eksık cok 2012de anca bıterkaydirigubbakcemile3

he cok var senden önce evlerınım ınş:dilcikar:
benımde eksık cok 2012de anca bıterkaydirigubbakcemile3

eksik hiç bitmiyoki.bi aldığımız dünya kadar eşyaya bak,bide alacaklarımıza. hep bişiler çıkıyo.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- ama acele etmiyorum. hem 2 yıl var en az hemde sevglm hepsini sen yüklenme bende işe başliyim beraber alırız diyo. bide ben öğrenciyken kredi almıştım onun geri ödemesi var.onu bile sıkma kndni hallederiz diyo.:asigim::asigim:

bu gıdıslen oyle olcek zaten böcük hepınızı everecem ben:dilcikar:
senın eksıkler 2012de bıterse oleyım ben anca 30umda bıter eksıklerım ozaman

hergun lısteme bıseyler eklenıyo hıc azalmıyo 2400 ytl oduycem beyaz eysama bılem ıkı cızık attım haksızlık bu lıstede kucucuk bı yer kaplıyo kaydirigubbakcemile3 annem dıo paranı harcama dantellerını sardır oda var bı 2000 ytl ölem ben ölem sen dur ben ıkımızn yerındede ölurum

oh neysekı dantel derdım yok gecen sene ılk ıse gırdıgımde dantellı nevresım takımı aldım nevresımıylen beraber 400gayme saydım
annemde saolsun bıtane pıke takımı ormus yeter ben zaten pek sevmıyom dantel ama annem dantelsız ceyız olmaz dıyo onu kırmamak ıcın aldım bende ama ancak ozel gunde kullanırım oyuzdende bosuna masraf etmek ıstemıyom:1closedeyes:

ya bu dantel sardırma olayı nedir. niye bukadar çok tutuyo. ne danteli bu -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ya bu dantel sardırma olayı nedir. niye bukadar çok tutuyo. ne danteli bu -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

du senı aydınlatam hemen bu arada sızle çene etcem dıe işler yığılıyo ha bıre
neysem
dantel neden cok tutuyo 1 benım dantelım cok ondan seker
3 nevresım 2 pıke 1 gobeklı takımm 1 ara uç takım 1 bohca ve 1 masa örtum sarılcak
nevresım ne dımek carşaf ve yastıkları dantel olan sonrası kumasa sarılcak
pıkede nevresımden farkı yastık kenarları ve carsafa artı olaark yorganların ağız kısmıda var yanı boydan boya
göbeklı takımda üçgen seklınde bı dantel aynı yastıklar carsaf bıde yorganlık(saten yorgan konur ıcıne ıslemelı olandan)kenarları dantel

masa örtumde dantel bohcamda bu saydıklarımın hespnı ceyıs resımlerı bölumune koydum ama cok gerıde kaldı sana gostermek için sayfasına bakım derım sana

dedim neoluyo.:bbo: ama açıklaman sayesinde rahatladım.ben sadece bi takım yaptırdım.yastık,çarşaf,yorgan var. dantelle uğraşamam hiç. bohçamda hazır bohça aldım. ve 2 tanede annem knd yaptı iğne oyası. yani anlaşılan masrafım yok bu konuda hihoyyythihoyyyt

evt bazıları hoşlanmaz cnm bende tam tersı cok sevyom senınde beben olunca serersın artık :jeyyar:

ı hadı ıyısın gene ama sana keısn yaptıklarımı gostercem onları aırıyom yolarım senı bakmazsankaydirigubbakcemile3

ı hadı ıyısın gene ama sana keısn yaptıklarımı gostercem onları aırıyom yolarım senı bakmazsankaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]

bakmammı cnm kesin bakarım.danteli seviyorum aslında.dantel falan örerim yani hep. el işiyle aram iyidir.ama işte çalışan biri olarakta pek dantel olayına girmek istemiyorum. evimde kullanmak tercihim değil yani.bekliyorum dantellerini yerimseniben

nan bı saatr arıyom ama yokyok 100.sayfaya kadar baktım 11,ay dıo benım pc 12. aydan berı yok 12,aya bakmadım ama kafam karıstı nerde yaa azda sen bak nan :uhm:

nan bı saatr arıyom ama yokyok 100.sayfaya kadar baktım 11,ay dıo benım pc 12. aydan berı yok 12,aya bakmadım ama kafam karıstı nerde yaa azda sen bak nan :uhm:

olsun cnm ben kndme geleyim biara dolaşırım.bakarım.iş sözleşmesi yenilenmesiyle ilgili tamamlamam gereken evraklarım vardı.öğleden sora onları tamamlamaya çıktım özerle beraber.yalnız bırakmadı beni. beni bldyeye işyerime bırakıyodu bi baktık bldyenin üstüne biri çıkmış atlamaya çalışıyo. sevgilisi terk etmiş. geçen yılda biri atlamıştı.tamda bnm camın oldğ yerden.ne oldğnu anlamadığım için bakmıştım.bilsem bakmazdım.1ay şoktan çıkamadım.az önce görünce atlayacağını elim ayağm titredi.:1no2::1no2: hala kndme gelemedim.böyle şeyler görmeye dayanamıyorum ben ya.çok zayıfım bukonuda:1no2:

kafadan bi hesaplama yapıyorumda bu kısma 2011 yılında evlenenler diye bi topic açılması lazım bu gidişle benim 2011 bulcak gbi:uhm:

dasilvadido,böcüğüm,velved,gaf bebeleri alıp gelirsiniz artık benim düğünekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…