- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
- Konu Sahibi mucizem5322
-
- #1.481
h geldınız hepıcınız
hasret hıc bıtmıo kıskanclık ıse bende hat safada
ayy canım benım kıyamam sıze ya:teselli:
Allah en kısa zamanda kavustursun sızı ınsallah:Saruboceq:
ya anlamıyorum ama mesela önceden aman ayrılırsam umursamam derdım ama ıkı gundr bı hüzün var üstumde onu gıttıkce cok özluyorum:asigim: ve çok sevıyorum ınş gene bı ayrılık yaşamayız:1rolleyes: daha ona kavusmama aylar var:1no2: bende bu arada ona suprısler yapım mesela sevgılıler gunu gelıyo ona bjk ıle ılgılı ürünler alcam cnm benım:asigim:
ben hasta Bjk li nişanlıma doğum gününde kendi fotoğraflarımızdan oluşan Bjk arka fonlu bi masa takvimi, bi de gittiğimiz bi maçta çekilmiş fotomuzun olduğu sihirli taraftar kupası yaptırmıştım. ( içine sıcak içecek koyunca fotoğraf çıkıyo ortaya a.s ) veee bayılmıştı
canımya düşünme öyle ayrılık falan.:1hug:
bu arada bjkli ürünler alıcam demişsin.ilginç bişiler bulursan banada fikir verirmisin. bnmkide bjk li de:asigim::asigim: ne alsam hiç bilmiyorum. ve hayatımda ilk kez 14 şubat kutlayacağım.çok heyecanlıyım buyüzden
ben hasta Bjk li nişanlıma doğum gününde kendi fotoğraflarımızdan oluşan Bjk arka fonlu bi masa takvimi, bi de gittiğimiz bi maçta çekilmiş fotomuzun olduğu sihirli taraftar kupası yaptırmıştım. ( içine sıcak içecek koyunca fotoğraf çıkıyo ortaya a.s ) veee bayılmıştı
peki nasıl yaptırdın. nereye yani???
dasılvadıdo ne guzel seyler yapıyosun askına valla cok sanslı bırı gercekten
böcüğüm bencede ayrılıgı dusunme hem anlattıgına gore askın senın ustune tıtrıyo bırakıp gıdermı hıc
benımkı bjk lıde degıl fanatıkte degıl oyuzden ısım zor celık bıleklıklerden ıstıyodu
ondan alabılırım belkı bıde guzel olan resımlerımızı photoshoplayıp bı album yapabılırım:asigim:
allam ben ve benımkı ınanılmaz fanatıkız nan bugunde mac var anca ıkıncı yarısına yetısırım :1no2: burdn belkı ızın alır ekrn cıkarım bugunde macımız varda:1rolleyes:
ben her maça gıdıyom benım herıf gelemıyo tabe(kayserıde)90 dk maçı anlattırıyo telde yaa sankı tv ızledı yetmez gıbıallahtan arad varda kulağım rahatlıyo azda olsa bıde gol oluyo allah kendıme gulmekten alamıyom arkdaslarıma verıyom sız anlatın anacım ben sevıncım ciğlık atcam hatta telın acık olduğunu unutuyom maca tam konsantre oluyomdelikafadulden ayy du gene heycan yaptım aksam olsa
bnm futbolla hiç aram yok.sevmiyorum.ailemdede öle fanatik yok.ama sevgilim çok seviyo.ve eğer yenilirse çok sinirleniyodu.yenildğmiz her maçta tartışırdık.:1no2:öfkesini benden çıkartırdı.bigün beni nekadar kırdığını anladı ve artık bjk maçını bile pek izlemiyo,eğer evlerinde izleyen yoksa.çok önemli bi maç olursaki bugünkü önemli sanırım.izlicem dedi.ama ben biliyorum yenilsekte mutlu mesut biz devam edicez.bu tavrı beni çokşaşırttı ve sevindirdi.bu çok büyük bi gelişme çünki..:asigim::asigim:
bız yenılırsek konuşmayız o gece cok sınırlı oluyok ıkımızde çünkükötükedihüso valla ben ne dedımı bılmez oluyom maclarda favorı olcamm yakında dıo askım evlenme teklıfını pankartlı yapcam de get nan dedım babam benı vurur:jeyyar: koca bulmaya mı gıdıyon maca der dedım bukezde kapadokyada(ıkımızın sehrı)balonda etcekmış:asigim:
kapadokyada balonda süper bişi bence.bakalım ben nsl bi teklifle karşılaşıcam. yada okadarını akıl edebilecekmi yoksa direkt istemeyemi gelecek. ya anlatmadım dimi. daha 1 saat önce belli oldu 17 ağustos 2009 tarihinde askere gidiyo senağlama duyunca çok kötü oldum.eninde sonunda gidecekti ama artık kesinleşti.senağlama 2010 kasımda bitecek askerlik. ve budurmda ne oluyooooo bende 2011 gelini oluyorum:teytey::dance: :1hug::asigim:sositososito
bakalım odunsa bıraz zor teklıf eder romantıkse bılemem
ayy 2011 ınş senden önce evlenrım:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?