hoşgeldin canımmmgünaydın kızlar sabah evden bir girdim çıktım işe gelince bakarım diye
bol yorgan için eşimle sabah konuştum ya yorgan ya ben ikimizden biri bu evde fazlalık dedimşaka yollu.
nektar boynun nasıl oldu kuzum iyi mi şimdi? duş iyi gelmiştir umarım
dilek koptum ya demek doktora öyle gittin peki sonucun nasıl çıktı?
eskiden bekar yatağımdayken benim de belim ağrırdı ama evlendiğimizden beri yatak seçiminden dolayı sanırım normal uyuyorsam yataktan hep dinlenmiş olarak kalkıyorum
akşam eşimi ikna ettim yerler ıslak olmasına rağmen yağmur yağmıyordu yine yürüyüşümüze gittik bu sefer 7 km filan oldu; pedometre almak istiyorum bu arada bugün diyetimde ilk günüm

duş mucize gibi geldi bana, bol bol su tuttum böyle çok daha iyim bugün.
bu arada, sirkencim dün eklediğin tencereler var ya eve gidince iyice baktım benimkiler o mor kapaklı korkmazınkinden, ben memnunum tencerelerimden. sen karar verdin mi?
he bitane daha bu arada, benim rejim sarpa sardı 2 gündür.. bi önceki gün burger menü, dün akşam pide döner, baklava

sizin yürüyüş olayı süper yaa

yarın havalar düzeliyomuş, bizim için de gez zeynommsağol canım uyumuyorum artıkkızmayın neklegeçen hafta öyleydi ben 5dakika uyurum uyudum derim artık gezme zamanı bugün işimi halledeyim ki yarın kardeşimle gezmeye çıkıcaz eve girmem kolay kolay düğün zamanı yaklaşıyor elbise bakmam lazım

facede bi sayfa var, ordan kapıda ödemeli satış yapıyolar galiba canımbugün ben de 9 a kadar uyudumdün annem de katılınca yürüyüşü abartmışız az önce eşim bıraktı işe
nektar hırkayı çok beğendim ben bunun markası ne?
enkidu sınav başvurunu yapabildin mi?
helen bişe bişeydi ama unuttum öğlen bakim telimden girip :26:
sen hangi hırkayı beğendin?
özgenin çok selamı var kzılar...hemen hemen yerleşmişler, neti yokmuş enkısa zamanda dönücem aranıza diyor![]()