Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
coda bence güzel teşekkürler.
yanlız dikkatimi birşey çekiyo, biz ne zamanki yemek muhabbetine geçiyoruz sen ortaya çıkıyosun,sonra kayboluyosun :uhm:
önce canım alacalı soyduğun patlıcanlarını bütün olarak her yanını kızartıyosun pembe olana kadar,
ardından başka bir tencrede küptirik doğradığın soğan ve kıymayı kavuruyosun kavurduktan sonra biberleri ekliyosun ardından küp küp kestiğin domatesi ve birazda salça eklee,biraz ocakta çevirdikten sonra tuz ve karabiberinide ekle ocağıu kapat,ben içine maydanozda doğruyorum seviyorum..
sonra yaptığın kıymalı karışımı ortadan yardığın patlıcanlara doldur,üzerine dilimdediğin domates ve biber koy güzel görüntü olur,salçalı tuzlu sulu sos yapıp üzerine gezdir,üzeri kızarana kadar pişir
coda teşekkür ederim düşüncen için sagol yinede..okuyorum nette var ben kısaca hanım ellerinden dinlemek istedim
coda bence güzel teşekkürler.
yanlız dikkatimi birşey çekiyo, biz ne zamanki yemek muhabbetine geçiyoruz sen ortaya çıkıyosun,sonra kayboluyosun :uhm:
sagol canım..ama sanki tarif yarıda kalmış..nerde pişiriyorsun:uhm:
tatlım eğer fırınla uğraşmak istemiyosan borcamı normal ocaklara koyduğunda çatlar,başka bir ocağa dayanık tepsi kullanmam lazım, öyle tepsin varsa ocağın üstüne koyup,üstüne kapak kapatıp yine aynı şekilde pişirebilirsin zaten 5 dk sürüyo ama ocakta üstü kızarmaz yani onu söyleyeyim
tatlım eğer fırınla uğraşmak istemiyosan borcamı normal ocaklara koyduğunda çatlar,başka bir ocağa dayanık tepsi kullanmam lazım, öyle tepsin varsa ocağın üstüne koyup,üstüne kapak kapatıp yine aynı şekilde pişirebilirsin zaten 5 dk sürüyo ama ocakta üstü kızarmaz yani onu söyleyeyim
uzun sürüyor pişmesi ne biliyim..fırını daha tam ögrenmedim..
salçalı ..tuzlu su miktarı ne kadar oluyor..ve yag ne kadar olyor