Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok severim patlıcanı sagol cicim
çok severim patlıcanı sagol cicim
evet kızlar düşünüyorum
ya söylemiştimya dünden zeytinyağlı biber dolmam var, sevgilimin canı cacık istemiş sabah mail atmıştı, e şimdi konuştunuz cacıkla en güzel karnıyarık gider bende karnıyarık yapayım olsun bitsin dimi zemuszemus
kızlar size bişey itiraf edicem,ben bayadır buraya üyeyim üye olmadan öncede takip ediyodum,ama böle yazılanları okudukça bazen,çok saçma geliyodu bana devamlı burdan sohbet etmek,
ama şimdi sizleri tandıdığıma çok seviniyorum,vallahi sohbet etmekten işi gücü serdim resmen ...
kaydirigubbakcemile3 al benden de okadr bende şimdi dışarı çıkcam çıkamıyom kaldım ,
sizi bırakıp gitmek istemiyom ya (
kaydirigubbakcemile3 al benden de okadr bende şimdi dışarı çıkcam çıkamıyom kaldım ,
sizi bırakıp gitmek istemiyom ya (
arse varken ne haddime ama bende tarif edebilirim karnı yarığı çok yaptım
kızlar size bişey itiraf edicem,ben bayadır buraya üyeyim üye olmadan öncede takip ediyodum,ama böle yazılanları okudukça bazen,çok saçma geliyodu bana devamlı burdan sohbet etmek,
ama şimdi sizleri tandıdığıma çok seviniyorum,vallahi sohbet etmekten işi gücü serdim resmen ...
arse varken ne haddime ama bende tarif edebilirim karnı yarığı çok yaptım
evet kızlar alın kalem kağıtları akşamın menüsü geliyo. karnıyarık tarifi çoookkk basittir,ilk öğrenilen osmanlı yemeklerindendir
önce patlıcanlı zebra gibi soyup limonlu veya tuzlu suda bekletiyoruz, hem acısı çıkıyo hemde kararmıyo. sonra iyice kurulayıp ortasına uzunlamasına bir bıçakla yarık açıyoruz. isterseniz fırında közleyin isterseniz kızartın, ama şunu unutmayın kızartmadaki lezzet bambaşkadır,közlemeyle onu yakalayamazsınız.
diğer tarafta az birşey yağda soğanlarla cinayet işleyip,içine biberleri koyup, sonrada kıymayı koyup,en son dometesini koyup hafif karabiber ve kırmızıbiber ekleyip pişirin, ocaktan inmeye yakın tuzunu ekleyin. patlıcanları borcama dizin ortalarına harcı koyup,dibine çok az salçalı su yapıp fırına verin,bu arada süs olsun diye genelde patlıcanların üzerine domates ve biber şerit halinde konur.
afiyet olsun