2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

2010 gelinleri merhaba aranıza yeni yüz yeni soluk olarak girmek istiyorum.hiç böle cümleler kurmam aslında içimden geldi.arkadaşlar mayıs ta evlendik bizde.herkesin evliliğinde huzur diliyorum ayrıca...

ağladın ya kıyamam dönerim nedensiz, ağladınya inadım geçiyor bedelsiz, gözyaşınla bir acı bitiyor sonunda, ağla şimdi istiyorsan mutluluktan..

2010 gelinleri merhaba aranıza yeni yüz yeni soluk olarak girmek istiyorum.hiç böle cümleler kurmam aslında içimden geldi.arkadaşlar mayıs ta evlendik bizde.herkesin evliliğinde huzur diliyorum ayrıca...

Merhaba Tatlım Hoşgeldin Aramıza. Ne güzel Allah mutluluklar versin.. Teşekkürler Allah'ım Sanada huzur versin..

Slm kıslar yarın kınam pazarada düğünüm vararanıza tekrar katıldığımda evli olacağım
Çok heyecanlıyım kendinizie çok iyi bakın dualarınızı bekliyorum
Öpüyorum hepiniziiopuyorumnanaktan

Slm kıslar yarın kınam pazarada düğünüm vararanıza tekrar katıldığımda evli olacağım

seLam Sende Kendine iyi Bak Bol ŞansLar HayırLı oLsun Tebrik Ederim. DuaLarım SeninLe :))) Bende Öptüm..

hoşgeldin tatlım.....

allah yardımcın olsun...
kazasız belasız dön inş.
mutluluklaropuyorumnanaktan

Uçurumunun Kenarında biLe oLsam
Sana Ne Sevdiğimi Söylerim, Nede veda Ederim.
Sevgimi KaLbime Gömerim.
Ben yaLnızLığımLa BirLikte Sessizce Giderim...

günaydın ,hayırlı cumalar.

dün akşam 2 günlük yemek yaptım evi süoürdüm hala yorgunum 10 da yattığım halde.bugün de vileda ve ütü yapacağım.koca evin işi bitmiyor yaa...

Back