• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

inciçiçeğimüge afiyet olsn cnim bişey yapmıyorm ne yapiyim yazılnları okuyorm işte bayanssulusmile
zuzucum benmde kaymıyo halılar ama yaptığm bişey yok aldığın yere veya başka bi halıcıya gitp sorsan böyle böyle diye belki bi öneride bulunurlr cnim :sinifsinif:

he walla doğru diyon bi sorayım istikbalden almıştım onlarıda
hiç aklıma gelmedia.s.

ay benim öyle sorunum mutfaka halım ..girişteki halı kaymaz tabanlı

digerleri hep bellona no problem:)

Bi Yerde Okudum Şimdi "•Ufak halı ve kilimlerinizin kaymasını önlemek için, serilen tarafın dör bir köşesine lastik veya köpük sünger parçası yerleştirmek yeterli olacaktır." Diyo nasıL oLur biLemem Ama Yazım dedim.:)))

canım benim halıların altında var bişey adını bilmediğim için örtü dicem..
o olduğu halde tutmuyo kayıyo bide örtü toplanıyo altında çok çirkin görünüyo

o örtü dediğim şeyde arabalara da alıyolar ön camın oraya koyuyolar telefon vb şeyler kaymasın diye hani anladınızmı canlarbilmiyorumkismile

o örtü dediğim şeyde arabalara da alıyolar ön camın oraya koyuyolar telefon vb şeyler kaymasın diye hani anladınızmı canlarbilmiyorumkismile

Japon Yapıştırıcısı faLan Sür o zaman :))))

evet tatlım....eşylarımın hediyesi olarak aldım son anda...

anLadm Canım.. Ben oRdan eşyaLarı aLdım İnanırmısın 3 yada 4 gün Sonra 82 Ekran Lcd Ekran Tv Veriyordu... Benim TakımLarda da vardı... İçime Oturdu Hoş EşyaLar Daha Ordaydı Ama Veremeyiz dediLer Zaten FazLasıyLada aLıorLarmış Lcdnin Parasını ÇıkarıyorLarmış. Lcd oLmayıpta NormaL İndirimde oLan EşyaLara %15 indirim Yapıyorsak Lcd oLanLara %10 İndirim Yapıyoruz Dedi Ama Ahh Ahh Lcd Gitti :D oLsun Yinede Baya İndirimLi aLdık :D

inciçiçeğimüge afiyet olsn cnim bişey yapmıyorm ne yapiyim yazılnları okuyorm işte bayanssulusmile
zuzucum benmde kaymıyo halılar ama yaptığm bişey yok aldığın yere veya başka bi halıcıya gitp sorsan böyle böyle diye belki bi öneride bulunurlr cnim :sinifsinif:

Teşekkür Ederim Canım :)))

anLadm Canım.. Ben oRdan eşyaLarı aLdım İnanırmısın 3 yada 4 gün Sonra 82 Ekran Lcd Ekran Tv Veriyordu... Benim TakımLarda da vardı... İçime Oturdu Hoş EşyaLar Daha Ordaydı Ama Veremeyiz dediLer Zaten FazLasıyLada aLıorLarmış Lcdnin Parasını ÇıkarıyorLarmış. Lcd oLmayıpta NormaL İndirimde oLan EşyaLara %15 indirim Yapıyorsak Lcd oLanLara %10 İndirim Yapıyoruz Dedi Ama Ahh Ahh Lcd Gitti :D oLsun Yinede Baya İndirimLi aLdık :D

biz evlendik 1 ay sonra lcd kampanyası çıktı:bbo: uf

sana neden veröediler anlayamadım ya ..indirmi napım alırdım tv yi..

bizde ikincisini istiyoruz ama şu sıralar hiççç düşünmüyoruz :))
tv salonda kışın oturma odasına geçcez artıkın tvyi de oraya taşırız alamazsak napalım:sm_confused:

ben biliyorum canım,annemlerdeyken de girişteki halımızda vardı dediğinden,kaymaz deniyor galiba adına,bizimkisi laciverttti hatta ama onunda pek çaresi yo,koli bandıyla yapıştıralım en iyisi sositososito

ben biliyorum canım,annemlerdeyken de girişteki halımızda vardı dediğinden,kaymaz deniyor galiba adına,bizimkisi laciverttti hatta ama onunda pek çaresi yo,koli bandıyla yapıştıralım en iyisi sositososito

ben bi aldığım yere sorayım bakalım ne dicekler sanada yazarım canım

Back