2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar
inciçiçeğimüge başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.
dün herkesin kavga günüydü galiba sempatiksalakcinni bizde tartıştık alsanaalsanasmile

hepinizi öptüm arada girmeye çaılşcam
arsecim sanada geçmiş olsun deyim ozaman ne diyim:))
byyopuyorumnanaktan

zuzu kolay gelsin canım sağol :gitme:
bizimki bilenler bilir yine görümce problemi ohaoldumsmile
biz cuma günü serdar ortaç konserine gidecektik eşimin kuzenleriyle ( onlarda evli yani iki çift olacaktık ) eşim dediki kardeşimide çağıralımmı, iyi olur gelsin dedim,neyse biz bileti aldık. bide biz yine kuzenlerle c.tesi günü tatile gidiyoruz çeşmeye. kardeşi bunu öğrenince hemen msj attı eşime, işte ben konserede gelmiyorum siz eşlerinizle gidin,zaten ben fazlalığım falan diye.bende sinirlendim,lütfedip kibarlık yapıyorum gelsin diyorum neymiş hanfendi tatilede gelecekmiş, sanki biz onsun hareket edemeyiz sanki bizim kuyruğumuz oda gelecek. kendisi demiyoki evli çiftlerin arasında benim sap gibi ne işim var demiyo.bende dedimki yeter artık,yüz verdik astarını istiyo bundan sonra taviz vermiycem lütfen bizi aynı ortamlara sokma dedim eşime. oda napayım kardeşim işte atsan atılmaz satsan satılmaz diyo,annem üzülüyo ben onun için bişey diyemiyorum diyo,bende dedimki annen kendisi böyle yapıyo,kızından bu kadar korkan bir anne olamaz yaa. resmen aman kızı üzülmesin,sinirlenmesin,küsmesin diye elini ayağını öpüyo resmen.dedim anne değilmi biraz tavrını koysun,sus kızım otur oturduğun yerde ne işin var senin yeni evlilerin yanında desin bakalım dedim. öyle tartıştık işte ohaoldumsmile

arse görümceni sevmiyormsun

valla bende görümceyim ama yengem bana resmen tapıyo. ama ben görümcemi sevmiyorum çünkü problemli bir insan ve sorunlu. super sen biliyosun nişan düğün falan sevgili zamanlarım hep bunun böyle aptal saptal şeyleriyle geçti.
bu kız 23 yaşında

kızlar dayanamadım geldim yine.(ben böle ara ara girer çıkarım artıkın kusuruma bakmayın:)) )
arsecim çok haklısın ne işi varmış sap gibi allahım yaa
walla bende merak ettim şu görümcenin yaşını
çocukluk yapmış da ondan..

aslında fazla zeki bence, ailesindeki herkesi çingenelikle avucunun içine almış herkes bir dediğini iki yapmıyo, ne istese hiç olmayacak birşeyse bile alınıyo,veya yoksa o istediği şey gece yarısı herkesi sokağa döküp arattırıyo bulana kadar yoksa kavga çıkarıyo, surat asıp oturuyo, kendini odaya kapatıyo,bağırıyo çağırıyo falan böyle bir tip.sürekli herkes onunla ilgilensin,onsuz kimse hareket etmesin,adım atmasın falan istiyo

yuh yaa 23 yaşında yapılcak şeymi bu , komik olmuş artık,benim ablam 28 yaşında ama o bile bir yere çıkarken çağırdığımızda rahatsız etmiyim falan der,sen bence hiç yüz verme her zaman yaptığın gibi,hatta eşinde yüz vermesin,ne işin var deyip terslesin,sanki hakkı olanı istiyomuş gibi gelmicem siz gidin diye trip atmış bide,ay çok komik ve aynı zamanda çok sinir bozucuu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…