Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görüşürz çiçeğüm:))
iyi akşamlar
iyi aksamlar
aslında ben kullanıcı adımı eren yapcaktım daha bi sürü isimde denedim olmadı bende irin yaptım oldu deişmek isterdim ama kaldı ölee
iyi canım ne olsun,akşam mutfakta eşime çok saçma bişey yüzünden sinirlenip öffff diye çok yüksek sesle bağırdım,halbuki bana yardım etmeye çalışıyordu,küstü evden gitti,1 saat sonra döndü,yaptığım yemeğide yemedi,kalbini kırdım mafoldumben
az takla atmadım,çay getireyimmi, aşkım,senin istediğin filmi izleyelimmi aşkım derken sonunda barıştık,,
ben bekarken evde hiç sinirlenmezdim,ne oluyor bana hiç anlamıyorum yaa,durduk yere parlıyorum çok sinirim bozuluyor mafoldumben
günaydınnnnkızLar Günaydın..
ya aslında eşim gittikten sonra kendimce kendimi savunmaya çalıştım,evlilik zormu geldi,streslimiyim diye,yoo pekde zor gelmiyor,tabiki bekarken ki rahatlığım yok,sorumluluğum daha fazla ama,eşimde bazen çabuk sinirlenebiliyor,heralde ondan böyle cesaret buldum diyorum şimdii,bide eşim biraz fazla titiz bazen çileden çıkıyorum ama kendimi kontrol etmeye çalışıyorum,,
hayırdır süpercim siz neden küstünüz?
günaydınnnn
akşam misafirlerim vardı.tamam mı..neyse oturduk falan elimde eltimin bebegi vardı...
sehpaya çarptı azcık bebek..aglamaya başladı..gidiyorlardı misafirler...çıkarken dedi kim yaptı öyle diye eltim sordu..eşi beni söyledi tamammıa.s
neyse niye yaptın kıs gülerek falan derken... sacıma dokundu ..sacıma dokundurtmam ben hiç kimseye...sevmiyorum..yapma dedim..bir daha yaptı dikkat et dedim ciddi birl şekilde...önlemimi alıyım bir daha bana el hareketi yapmasın..sevmiyorum öyle şeyleri...
neyse bunlar gittler aşkım dediki...kadını kırdın dedi...
o şaka yaptı dedi..ne şakası ya dedim..ya biz güreş bile tutaruız falan yaparız öyle dedi..
dedim o sizsiniz...o sizin birlikte büyümenizden kaynaklanıyor ya ben neyim dedim..,
neyse ben dayanamadım annem ailem gözümün önüne geldi çektim gittim diger odaya agladım..geldi..gönlüümü aldı..yatalım dei..bende yok diziyi izlicem dedim.o uyudu yattı bu kadar cnmsositososito
seninde hassas olduğun bir konuymuş ama eşine neden küstün be süpercim sempatiksalakcinni
laf aramızda bende bazen çok sinir olabiliyorum bu tür şeylere ama çok fazla tepkimi gösteremem