cok güzel yazmıssın bende hamileyken bebeğime yazmıstım duygulandım şimdi :gitme:
hepiniz daha yeni evlisiniz sanırım okuduklarımdan anladıgım kadarı ile inş mutluluğunuz daim olur
super kına fotolarını merak ediyodun , şimdi yükliycem 3 tane
super87 Kız Evin Çok güzeL vaLLahi :) GüLe güLe Oturun Allah MutLuLukLAr Versin Ömür Boyu (Aminn)
1-2 seney mutfak ve banyomu yaptırınca bende yüklüycem resim kızlar,aslında gayet güzel,bir yerinde kırık döküğü yok ama güzel olsun istiyorum,ama çok gaza gelirsem yükleyebilirim de sempatiksalakcinni
amin tatlım teşekkür ederim sagolasın..
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Rica Ederm Cnm ne demek :))
amin tatlım teşekkür ederim sagolasın..
hihoyyythihoyyythihoyyyt
zuzu_88 KayboLdu :)))
ayyy kızlar bol ekşıınnn varmış
Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın, ben şahsen büyük konuşmayayım ama böyle bir herifi koca diye koynuma almazdım,isterse peri padişahının oğlu olsun,sokakta kalacağımı bilsem yinede almazdım, kapıyı çeker çıkardım. kimseye minnetim olmazdı, o kimki bana bırak hastanelik etmeyi falan,yüksek sesle bile konuşamaz, ne o nede anası babası,danası eniştesi herkimse. acayip tersim pistir benim böyle şeylerde hiç tavizim yok[/QUOT öyle zaten işi düşünce gelir hep ama soğukluk giriyo araya bende istemiyorum napim cok denedik bosanma yollarından gectik ama 4 yasında oğlum var hep onu düşünüyorum ama onu düşünürkende ben mahvoluyorum gider ailemi cekerim diyorum eniştesini ablasını annesini babasını cekmekten iyidir diyorum ama olmuyo işte ALLH sabır versn bana ve benm gibilere:Saruboceq:
tabiki bize dışardan konuşmak kolay geliyodur ama bide şöyle düşünmeyi deneyin derim ben, çocuğunuz Allah bağışlasın. sizce böyle bir aile yapısı içinde ne kadar sağlıklı bir psikolojiyle veya mutlu bir yaşam sürüyo ? şuanda küçük olduğu için belli etmiyo veya size anlamıyo siz ona hissettirmiyosunuz gibi geliyo olabilir ama küçük çocuklar herşeyi anne karnında anlamaya ama sadece hafızalarına kaydetmeyi bilirler,yani anladıklarını belli etmezler. o yüzden psikoloğa gittiğinizde sizin çocukluğunuza inelim gibi klasik bir cümle söylerler :1no2:
geldum geldum
müşterilerden rahat yokki nette fazla duramiyum(
Bu Arada Bende BekLerim Balıkesire Düşerse yoLun :))
süpercim hatta mutfağımın dolapları seninkiyle hemen heen aynı,ama bende yükliycem ya özendim,bi ara resimleri çekerim gündüz gözüyle kaydirigubbakcemile2
çok acıktım öğlen ne yesem acabacokacimcoook
her öğlen düşünmekten bıktım öğğ geldikafamçokkarıştı
çok acıktım öğlen ne yesem acabacokacimcoook
her öğlen düşünmekten bıktım öğğ geldikafamçokkarıştı
HoşgeLdun HoşgeLdun :))
Nerde Çalışıyorsun ki :))
Kebap ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?