• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar ben gelinliğimi kiralamıştım ama ilk ben giydim.
mağazaya gittiğimizde yeni gelen modeller var daha kutusunda çıkralım bi giy dediler tabi ozamn sölememiştim kiralıcam diye,ben çok beğenince kırmadılar kiraladılar
satın alması 900,00 tl ben kiraladım 350 tl yekaydirigubbakcemile2

benimkide kiralıktı..
haute couture...model begeniyorsun...senin ölçülerine göre dikiyorlar..ilk giyen sen oluyorsun işte

arseeeeee resimlerini eklemişsin silmiş,göremedim diye çok üzülmüştüm ilerleyen sayfalarda allahtan biri alıntı yapmışta görebildim seni,çok şeker bir yüzün var,ayrıca çook güzel bir gelin olmuşsun çok beğendim canım,,,

bu arada herkese günaydın kızlar,sabah sabah coşmuşsunuz :))

arseeeeee resimlerini eklemişsin silmiş,göremedim diye çok üzülmüştüm ilerleyen sayfalarda allahtan biri alıntı yapmışta görebildim seni,çok şeker bir yüzün var,ayrıca çook güzel bir gelin olmuşsun çok beğendim canım,,,

bu arada herkese günaydın kızlar,sabah sabah coşmuşsunuz :))

günaydın cnm

derler ya herşeyde vardır bir hayır...
kıs alıntısını silmeden çekti gitti.demekki sizin göreceniz varmış..
şimdi arse yüklemye ugraşcaktı:roflol::roflol:

hatıra için zaten fotoğraf çekiliyosun tatlım.stüdyo ayrı salon ayrı e bide cd var.
sonra onu nereye tepiştircen o güzelim gelinliği.o kadar para verip dolap bekliyeceğine kiralaması bana daha ii geldi .ama hep diyodum başkasının giydiğini giymem diye zaten o modeli ilk giyen de ben oldum.
inşallah seninde gönlüne göre olur herşey

Back