2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hoşgeldin canımmm
duş mucize gibi geldi bana, bol bol su tuttum böyle çok daha iyim bugün.
bu arada, sirkencim dün eklediğin tencereler var ya eve gidince iyice baktım benimkiler o mor kapaklı korkmazınkinden, ben memnunum tencerelerimden. sen karar verdin mi?
he bitane daha bu arada, benim rejim sarpa sardı 2 gündür.. bi önceki gün burger menü, dün akşam pide döner, baklava ama öğlenleri çook az yiyorum akşam tartılıcam bakalım nekadar vahm durumum.
sizin yürüyüş olayı süper yaa
yarın havalar düzeliyomuş, bizim için de gez zeynomm

facede bi sayfa var, ordan kapıda ödemeli satış yapıyolar galiba canım
helen bişe bişeydi ama unuttum öğlen bakim telimden girip :26:
sen hangi hırkayı beğendin?

özgenin çok selamı var kzılar...hemen hemen yerleşmişler, neti yokmuş enkısa zamanda dönücem aranıza diyor

sabahtan beri hata veriyor giremedim bir türlü

tencereye henüz karar vermedim görmeden alamayacam herhalde evet yürüyüşümüz süper gidiyor ama dün en son turda eşim resmen sürüklenmeye başladı ; ben krem rengi olan hırkayı beğendim

bl alıntı yapmışım yazmayı unutmuşum; telefon önemli bir şey sürekli elde olduğu için garantili bir şey al ki arıza durumlarında muhattapınız güçlü olsun

off bu türlü giremedim yaa
dilekkkkkk naptın bacım doktora büst. giyilirmi ayy çatladım

ay güldümm
Adamın gözü gönlü açıldı diyo yaaa

kızz adam sabah sabah ne hale gelmiştir seni öle görünce ben öle gitsem eşim varya konuşmazdı kesin:))
cnm sen ne hapını diyorsun?

dilek koptum ya demek doktora öyle gittin peki sonucun nasıl çıktı?

yaa askıyla falan uğraşmadan kazağımı çıkardım o salaş yeşil kazağı büstiyeri de açmadan indirdim işte çokta kolay oldu benim için ama dr için
eşimde garibim alıştı gidip gidip mememi kasığımı göstercem die adam napsın tıp için bişi demio

bl alıntı yapmışım yazmayı unutmuşum; telefon önemli bir şey sürekli elde olduğu için garantili bir şey al ki arıza durumlarında muhattapınız güçlü olsun

evt cnm o yüzden vazgeçtim alamam telefon şimdi çıkacam gelince fikir verin bana..

sedam spiral taktırdım rahatım en azından hap içmioum deyince
doğum kontrol hapı kullanıodun gibi anladım ben ve onun yan etkilerini sordum ama yanlış mı anladım ki :26:

sedam spiral taktırdım rahatım en azından hap içmioum deyince
doğum kontrol hapı kullanıodun gibi anladım ben ve onun yan etkilerini sordum ama yanlış mı anladım ki :26:

o regl zamanındaki ağrıları için içtiği ağrıkesici haptan bahsetmişti galiba

özelden yazamadım ya 10 dk 10 dk

şimdi ben gidiyim o zaman kızlar ama ya gelmezseniz ben orda yalnız kalırsam yine diğer tarafa gidip bakalım derken yenisi yalan olursa :26:
üstü kapalı böyle yazdım işte anlarsınız siz

öle olmaz, ya hep ya hiç

Ay buarada mesaj sayım dikkatimi çekti ne çok yazmışım bugüne kadar :26:

:13:

Ay buarada mesaj sayım dikkatimi çekti ne çok yazmışım bugüne kadar :26:
benim de çenem pek düşükmüş :26:

Son düzenleme:
kızlar bende beklioum sirken ve bol bişi demedi yoklar

elfi alishia yok onlarada yazmak lazım

yaren ve özgede artık nadiren girio onlarada sölemek lazım
biriniz şimdi elfi ve alishia söler misiniz benim azcuk işim çıktı.

zuzu +
dilşad +
zeynep +
dilek +
nigar ±
bol geri dönmedi
sirken geri dönmedi

Haber verilcekler
elfi
alishia
yarenay
özge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…