kızlar saat 7de kalktık hastaneye gittik ultrasonum vardı yaa
saat 10,15te anca aldılar şimdi geldim yaww
akşamda iş yemeği var
bugün geçmez bana.
ne alaksı var süper doğru düzgün muhabbete katılmıyorsun ki?
5 günde bir geliyosun 1-2 msj yazıyosun eltim, kaynım, kocam eltime böyle dedi felan..
hal hatır mı sordun? birinden alıntı edip ay senin hayatında da böyle bir değişiklik mi oldu, bi derdin mi var? bence şöyle çözüm üret diye öneride mi bulundun?
sadece kendinle ilgili yazıyorsun ve sana yazılanlara cevap veriyorsun, saçımı ne renk yapim gibi gibi..
kii hepimiz eltinle olan olaya yorum da yapmıştık...
ay kıskançlanmaya başladımmmgünaydın kızlar
kocişi işe gönderdim bende bi size bakayım dedim kahvaltı yapıp işlerime koyulucam temizlik yapmam lazım
nekim hırkalar hoşmuş renk olarak kırmızı güzel ama büzgüsü hoş değil işallah kremi gönderirler güle güle giy
:13:süpercim, ben eşinle eltinin karşılıklı konuşmalarını biraz seviyesiz buluyorum, oyüzden yorum yazmak istemiyorum pek :26:
herşey yolunda dimmikızlar saat 7de kalktık hastaneye gittik ultrasonum vardı yaa
akşamda iş yemeği var
bugün geçmez bana.
ay güldümmyarın çıkacak sonuçlar kuzucuklar
meme daha önce gittiğimde nodül var demişlerdi ya
buda nodül diil kisttir o dedi saol yani dedim
Neyse kasıktada lenfler var dedi
önemli olan sonucu alıp dra göstermek cuma yada pztsiye kalıo işte
birde ben kolaylık olsun die
Eki Görüntüle 387588 bunu giydim de gittim
Hemen aşağı indiririm göğüse bakar full soyunmam die dr bu seni rahatsız etmio mu telli falan dedi
Adamın gözü gönlü açıldı yaa büstiyerimle beni öyle görünce
Eşimde kızıo tmm tmm akşam sana da büstiyer show yapcam dedim
Zuzu benimde bel ağrım çok yataktan oluo tüm gün bu bilgisayar sandalyelerinde şekilsiz oturuouz temizlik zamanı dikkatsiz hareketler yapıouz zamanla yerleşio işte ve dönem dönem daha kötü oluo
ama gidip gösterebilirsin bi aile hekimine bile gitsen olur kas gevşetici kremler falan iyi gelir
nekim kırmızıda güzel aslında belki de kötü durmaz popo öyle düşünme daha iyi gösterio kendini hem ben beğendim
özgeyi bende özledim konuşan oldu mu :44:
Zeynep temizlik gününmüş bugün kolay gelsin uyuoum yatıoum deseydin kızcaktım haa
Bol hap kullandığın zaman gördüğün yan etkiler neydi bende düşünüoum ödem attırıo die eltim kullansam mı acaba :44:
bolll, ben de hastayım ya benm de belim kopuyor karnım ağrıyorbi de ilk adetim hamilelikten sonra, bi farklı oldu bu sefer.
yarın çıkacak sonuçlar kuzucuklar
neyse kasıktada lenfler var dedi
hemen aşağı indiririm göğüse bakar full soyunmam die dr bu seni rahatsız etmio mu telli falan dedi
adamın gözü gönlü açıldı yaa büstiyerimle beni öyle görünce
eşimde kızıo tmm tmm akşam sana da büstiyer show yapcam dedim
zuzu benimde bel ağrım çok yataktan oluo tüm gün bu bilgisayar sandalyelerinde şekilsiz oturuouz temizlik zamanı dikkatsiz hareketler yapıouz zamanla yerleşio işte ve dönem dönem daha kötü oluo
ama gidip gösterebilirsin bi aile hekimine bile gitsen olur kas gevşetici kremler falan iyi gelir
nekim kırmızıda güzel aslında belki de kötü durmaz popo öyle düşünme daha iyi gösterio kendini hem ben beğendim
zeynep temizlik gününmüş bugün kolay gelsin uyuoum yatıoum deseydin kızcaktım haa
bol hap kullandığın zaman gördüğün yan etkiler neydi bende düşünüoum ödem attırıo die eltim kullansam mı acaba :44:
ben öle gitsem eşim varya konuşmazdı kesin:))
kızlar saat 7de kalktık hastaneye gittik ultrasonum vardı yaa
akşamda iş yemeği var
bugün geçmez bana.
nekde sende eşimde aynı dediniz :) ozamn dra gitmeyim bikaçgün sıcak su torbası uygulayım, geçmezse giderim :13:
ay kıskançlanmaya başladımmm
ben de uyumak istiyorum geç saate kadar
..
eet inş kremi gnderirler canım. bakalım..
:13:
herşey yolunda dimmi
yarın çıkacak sonuçlar kuzucuklar
neyse kasıktada lenfler var dedi
hemen aşağı indiririm göğüse bakar full soyunmam die dr bu seni rahatsız etmio mu telli falan dedi
adamın gözü gönlü açıldı yaa büstiyerimle beni öyle görünce
eşimde kızıo tmm tmm akşam sana da büstiyer show yapcam dedim
zuzu benimde bel ağrım çok yataktan oluo tüm gün bu bilgisayar sandalyelerinde şekilsiz oturuouz temizlik zamanı dikkatsiz hareketler yapıouz zamanla yerleşio işte ve dönem dönem daha kötü oluo
zeynep temizlik gününmüş bugün kolay gelsin uyuoum yatıoum deseydin kızcaktım haa
bol hap kullandığın zaman gördüğün yan etkiler neydi bende düşünüoum ödem attırıo die eltim kullansam mı acaba :44:
bugün ben de 9 a kadar uyudumdün annem de katılınca yürüyüşü abartmışız az önce eşim bıraktı işe
nektar hırkayı çok beğendim ben bunun markası ne?
enkidu sınav başvurunu yapabildin mi?
dilek Allah iiliğini versin seksi kadın seni. :) doktor bir daha ki randevunu sabırsızlıkla beklicek :) ben de zuzu gibi yeni bişiler aldın ya da alcan sandım önce :) boll senin kociş konuşmazmış benmki kesin çok kötü konuşurdu :)
özgenin çok selamı var kzılar...hemen hemen yerleşmişler, neti yokmuş enkısa zamanda dönücem aranıza diyor
oda önce kötü konuşur sonra hiç konuşmazdı
ya kızlar eşimin 4 mayıs doğum günü telfona ihtiaycı var ama çok para ne alacam ben bilmiyorumgittigidiyorda ucuz ama onlarda kendileri garanti veriyor bayi garantisi yok (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?