2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aynen hissettiklerimi yazmışsın cnm oyüzden bayadır ben yorum yapmıyorum çünkü çok dikkatimi çekiyor..

dilekk ne çıktı sonuç?
zeynepcim günaydın..

ay kıskançlanmaya başladımmm
ben de uyumak istiyorum geç saate kadar
..
eet inş kremi gnderirler canım. bakalım..

süpercim, ben eşinle eltinin karşılıklı konuşmalarını biraz seviyesiz buluyorum, oyüzden yorum yazmak istemiyorum pek :26:
:13:
kızlar saat 7de kalktık hastaneye gittik ultrasonum vardı yaa
saat 10,15te anca aldılar şimdi geldim yaww
akşamda iş yemeği var
bugün geçmez bana.
herşey yolunda dimmi

yarın çıkacak sonuçlar kuzucuklar
meme daha önce gittiğimde nodül var demişlerdi ya
buda nodül diil kisttir o dedi saol yani dedim
neyse kasıktada lenfler var dedi
önemli olan sonucu alıp dra göstermek cuma yada pztsiye kalıo işte
birde ben kolaylık olsun die
Eki Görüntüle 387588 bunu giydim de gittim
hemen aşağı indiririm göğüse bakar full soyunmam die dr bu seni rahatsız etmio mu telli falan dedi
adamın gözü gönlü açıldı yaa büstiyerimle beni öyle görünce
eşimde kızıo tmm tmm akşam sana da büstiyer show yapcam dedim

zuzu benimde bel ağrım çok yataktan oluo tüm gün bu bilgisayar sandalyelerinde şekilsiz oturuouz temizlik zamanı dikkatsiz hareketler yapıouz zamanla yerleşio işte ve dönem dönem daha kötü oluo
ama gidip gösterebilirsin bi aile hekimine bile gitsen olur kas gevşetici kremler falan iyi gelir

nekim kırmızıda güzel aslında belki de kötü durmaz popo öyle düşünme daha iyi gösterio kendini hem ben beğendim

özgeyi bende özledim konuşan oldu mu :44:

zeynep temizlik gününmüş bugün kolay gelsin uyuoum yatıoum deseydin kızcaktım haa

bol hap kullandığın zaman gördüğün yan etkiler neydi bende düşünüoum ödem attırıo die eltim kullansam mı acaba :44:

ay güldümm
Adamın gözü gönlü açıldı diyo yaaa

resmi görünce, heralde dedim dilek yeni cici aldı kendine

özgeyle konuşmadımda,mesaj attım demincek oda çağrı bıraktı :)))

bolll, ben de hastayım ya benm de belim kopuyor karnım ağrıyor bi de ilk adetim hamilelikten sonra, bi farklı oldu bu sefer.

kızz adam sabah sabah ne hale gelmiştir seni öle görünce ben öle gitsem eşim varya konuşmazdı kesin:))
cnm sen ne hapını diyorsun?

günaydın kızlar sabah evden bir girdim çıktım işe gelince bakarım diye

bol yorgan için eşimle sabah konuştum ya yorgan ya ben ikimizden biri bu evde fazlalık dedim şaka yollu.

nektar boynun nasıl oldu kuzum iyi mi şimdi? duş iyi gelmiştir umarım

dilek koptum ya demek doktora öyle gittin peki sonucun nasıl çıktı?

eskiden bekar yatağımdayken benim de belim ağrırdı ama evlendiğimizden beri yatak seçiminden dolayı sanırım normal uyuyorsam yataktan hep dinlenmiş olarak kalkıyorum

akşam eşimi ikna ettim yerler ıslak olmasına rağmen yağmur yağmıyordu yine yürüyüşümüze gittik bu sefer 7 km filan oldu; pedometre almak istiyorum bu arada bugün diyetimde ilk günüm

kızlar saat 7de kalktık hastaneye gittik ultrasonum vardı yaa
saat 10,15te anca aldılar şimdi geldim yaww
akşamda iş yemeği var
bugün geçmez bana.

nekde sende eşimde aynı dediniz :) ozamn dra gitmeyim bikaçgün sıcak su torbası uygulayım, geçmezse giderim :13:

ay kıskançlanmaya başladımmm
ben de uyumak istiyorum geç saate kadar
..
eet inş kremi gnderirler canım. bakalım..

:13:

herşey yolunda dimmi

geçmiş olsun dieğim sonuçları soracaktım ama çıkmamış işallah bişe çıkmaz

zuzum bende bel fıtığı var ya ondan söyledim sen sıcak uygula kas gevşetici al ters oturman falanda sebep olmuş olur.bel fıtığı için de beyin cerrahisine gitmiştim.

kıskançlanma kuzum işallah sende uyursun geç saatlere kadar ordan çıkıpta başka biryere falan girersen önce güzelce dinlenirsin 1-2 hafta

dileğim alemsin kız o giyilirmi doktora giderken göğüse bakarken sana müsade vermesi lazım sen iç çamaşırı çıkarırsın yatarsın üzerinede örtü alırsın.bende gitmiştim meme kanserine bakıyodu hatta da karnlıktı yani
sağol canım uyumuyorum artıkkızmayın nekle geçen hafta öyleydi ben 5dakika uyurum uyudum derim artık gezme zamanı bugün işimi halledeyim ki yarın kardeşimle gezmeye çıkıcaz eve girmem kolay kolay düğün zamanı yaklaşıyor elbise bakmam lazım

bugün ben de 9 a kadar uyudum dün annem de katılınca yürüyüşü abartmışız az önce eşim bıraktı işe

nektar hırkayı çok beğendim ben bunun markası ne?

enkidu sınav başvurunu yapabildin mi?

dilek Allah iiliğini versin seksi kadın seni. :) doktor bir daha ki randevunu sabırsızlıkla beklicek :) ben de zuzu gibi yeni bişiler aldın ya da alcan sandım önce :) boll senin kociş konuşmazmış benmki kesin çok kötü konuşurdu :)

özgenin çok selamı var kzılar...hemen hemen yerleşmişler, neti yokmuş enkısa zamanda dönücem aranıza diyor

yaptım canım dün gittim 40 dakika sırada bekledim ama hallettim hatta çıkışta m.yayınları kpss deneme kitapları dağıtıyordu ücretsiz kapıdan bi çıktım adam elime tutuşturdu .yalnız döndüm adama diyorumki ben lisans değil önlisans kpssye giricem lisanssa geri vereyim boşboşun almayayım dedim adam yok genel dedi

oda önce kötü konuşur sonra hiç konuşmazdı
ya kızlar eşimin 4 mayıs doğum günü telfona ihtiaycı var ama çok para ne alacam ben bilmiyorumgittigidiyorda ucuz ama onlarda kendileri garanti veriyor bayi garantisi yok(

bayi ya da üretici garantisi olmayan alma canım 50-100 lira fark olur en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…