2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilek hisarın o eklediğin tavalarından bende de var ama saplarını tutacak o silikonundan çıkmadı aldığım kutuda ben de üstüne düşüp aldığım yere gidip istemedim . O tavalar çok kullanışlı oluyor.

canım kaynanam iyidir ya seviyom ben, öle kaynanalığı yoktur yani ...
ama onların sülalede öle anlamsız bi birlik var işte, ilk zamnlar geçici sanıyodum ama değilmiş anladım :) maddi olarak yardımlarız sizi diye düşünüyolar, ama 2sene dolcak bizim bi birikimimiz olmadıki, bişey farketmedi yani ..
e benimde özençlerim var haklı olarak

ayy hadi inş cuma günü sorunsuz tatlılıkla bi sonuca varılır inş.
Artık ne yapcam die dır dır eder durursun sen her akşam üzeri

inş

yicem başının etini

tepkii :44: kızma maksatlı değilde, işte yiyoduk negüzel birlikte, boşverin yorulma kızım gibilerinden vazcaydırma olabilir belkim, yada siz bilirsiniz de diyebilir :26:
görücez...

siz bilirsiniz derse bu bir bozulma cümlesi mi :44:

cnm iyi birisiymiş evet ama alttan alttan da kendi dilediğini söylüyormuş işte...
oysa bir kap pişen yemekle ne alakası var birikimin bak siz örnek işte...birikmiyor,başka yere gidiyor...
insan özenmez mi eşiyle baş başa yemeye,haklısın sonuna kadar asla vazgeçme bu karardan şekerim...

canım kaç kg senin makine? ben de mi atsam acaba ama benimkisi kg :44:

yok, keşkeee

bakk beni bilen biliyoo
eşim kesin konuştu benimle, p.ertesinden itibaren inş :) cuma akşamı sölücek annesine inşallah ama, olunca söleyim dedim ama gene dayanamadım işte
çok zevkli olur.. iki kişilik yemek yapamk çok güzel :)
sen nasıl alışıcan ama, bi defa hatırlıyom biber dolması yapmıtın 3 gün yemiştiniz
eli bol zuzum benimm
inş hoş karşılar k.v surat yapmaz

canım kaç kg senin makine? ben de mi atsam acaba ama benimkisi kg :44:

bende yıkıcam kaldırdığım zaman 2 tane var boncuk elyaf sığar yani tek kişilik daha kalınını yıkamıştım bizimki çok ince hafif ama böle bi sıcaklık yok bayılıouz biz ona
zaten ben yük yastık yada yorgan kullanamam
geçen eşim annesine dio ki bize yünleri veriodun aynı kalıpta sabaha kadar yatıoduk ağırlığından hareket edemioduk bile

bende yün kullanmıyorum

dün çıkardığım elyaf, incecik bişey ...hemde üy gibi üstümüzde :)

ahahahh aynı biz bu kış k.v nin verdigi yorganla aynı öyle uyudukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…