Tepki verirlermi acaba?
zuzucum...ne kötü bir durummuş şimdi okuyunca amannnn çekilmezmiş cnm...ama anlamadığım mecburmuydunuz sürekli orada yemeğe,yani bir olur iki olur bir yerden sonra sıkar....
gitmezsen de zorla gel denilmez ki...ah bu kayganalar
ayy hadi inş cuma günü sorunsuz tatlılıkla bi sonuca varılır inş.
Artık ne yapcam die dır dır eder durursun sen her akşam üzeri
tepkii :44: kızma maksatlı değilde, işte yiyoduk negüzel birlikte, boşverin yorulma kızım gibilerinden vazcaydırma olabilir belkim, yada siz bilirsiniz de diyebilir :26:
görücez...
siz bilirsiniz derse bu bir bozulma cümlesi mi :44:
canım kaç kg senin makine? ben de mi atsam acaba ama benimkisi kg :44:bende hafta sonu torganımı yıkadım makineye zorla soktum valla tertemiz oldu şimdi battaniyeyle yatıyoruz.
sirken seramikleri ben çok sevmiyorum yaa buz tutyo yemeği,çaydanlıkları çayı hiç sıcak tutmuyo mesela çelik alsan daha ii bence..
çok zevkli olur.. iki kişilik yemek yapamk çok güzel :)yok, keşkeee
bakk beni bilen biliyoo
eşim kesin konuştu benimle, p.ertesinden itibaren inş :) cuma akşamı sölücek annesineinşallah ama, olunca söleyim dedim ama gene dayanamadım işte
olabilir :26: yüz ifadesine bağlı
kaynanam genelde kendi fikrini der der, sonra "hani gene ben şaapmıyımda ,siz bilirsiniz" der çekilir
canım kaç kg senin makine? ben de mi atsam acaba ama benimkisi kg :44:
çok zevkli olur.. iki kişilik yemek yapamk çok güzel :)
sen nasıl alışıcan ama, bi defa hatırlıyom biber dolması yapmıtın 3 gün yemiştiniz
eli bol zuzum benimm
inş hoş karşılar k.v surat yapmaz
benimkide aynı öyle:))
bende yıkıcam kaldırdığım zaman 2 tane var boncuk elyaf sığar yani tek kişilik daha kalınını yıkamıştım bizimki çok ince hafif ama böle bi sıcaklık yok bayılıouz biz ona
zaten ben yük yastık yada yorgan kullanamam
geçen eşim annesine dio ki bize yünleri veriodun aynı kalıpta sabaha kadar yatıoduk ağırlığından hareket edemioduk bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?