ayy ben de ben de yatamam üzerimde bişi yoksa, psikolojik o.ben yazın pikeyi bacaklarıma kadar çekerim yatarken, sonra uykuda kalmıyo zaten pike falan ... Ama psikolojik olarak, öle üstüm bomboş uykuya dalamam
Eşimde hiç istemez ..
Biz incecik yorgana geçtik, daha pike falan çıkarmam ,sabah kalktımmı bi üşüme geliyo illaki
evett, eşime sokulunca hep sımmsıcaktır misalenkimTeşekkür edrim, sağol canım
Elfii başkası çeksin kopileri yaa, belim ağrıdı dee
Nekk, bencede bayanlar daha çok üşüyor :13:
kızlar benim 3 lü tencereler oluyor ya hani boy boy artan yemek olduğunda koyabileceğim onlara ihtiyacım var ve iyi bir şey almak istiyorum. ne önerirsiniz? Şu an seramikler çok hoşuma gidiyor, aranızda kullanan var mı?
ayy ben de ben de yatamam üzerimde bişi yoksa, psikolojik o.
Sanki gece uykusuna yatmamışım gibi gelir. çayırda çimende uzanmışım gibi
evett, eşime sokulunca hep sımmsıcaktır misal
kızlar benim 3 lü tencereler oluyor ya hani boy boy artan yemek olduğunda koyabileceğim onlara ihtiyacım var ve iyi bir şey almak istiyorum. ne önerirsiniz? Şu an seramikler çok hoşuma gidiyor, aranızda kullanan var mı?
ben de bunu yüz defa okusam tekrar okurum sevdiğim bi yazı, bolcum ben senin kadar bilemem anneliği ama ta hamilelikte başlıyor değil mi? uyanmalar hissetmeler, yüzüne baktığında hissettiğin duygular, onun için endişelenmeler....
bol bunu az önce facee okudum benim de çok hoşuma gitti
çelik alacaksan hisarda da çok güzel modeller var canım
slm kızlar,nasılsınız???
okuldan yorgun dönüyorum bu aralar,sanırım son 10 hafta beni epey zorlayacak((
hemen akşam yemeği faslını halledeyim...
tavuk ızgara,pilav,salata,sarma bugünkü menümüz...sizlerde ne var ne yok???
benm çeliklerim çaydanlık da dahil hep korkmaz ama çok param olsa hisar alırım her şeyimi
canım güzeller ama, ben böle istemiyom..bunlar büyük ...
küçük saklama kapları gibi ama aynı zamanda tencere
ablamda vardıminicik tencerekaynanası almış, ama bi markası falan varmı bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?