2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarrrr. bi saat boşluğum var sonra yine dersss

ben mahvoldum akşammmmmmm.eşim de yoktu almeda dan bi başladım ağlamaya doğuşa falan herkese ağladımm bi an kendimi yerlerine koydum da ne zor ailesinden haber almadan yaşamak....

hasan yaratığından nefret ediom o adam bana çok itici gelio. gülen de öyle, iyi ki elendi!!!

çok ağır olmuyomuydu o dukan diyeti :26: dileğin yaptığımıydı :44:

yoo sipariş vermedim, ordaki hazırlardan alıcam kıyafet alamam bende çinkim annemin göbeği var, o da göbeğine yakıştıramaz bişeyi, yok çok göstermiş göbeğini, yok bunun omuzları düşüyomuş

günaydın herkese

dün akşam survivorın yeni bölümü vardı demi ben unutmuşum.bende ünlüleri tutuyorum.nihatı özellikle

[video=youtube;aFVDOrpsVDc]http://www.youtube.com/watch?v=aFVDOrpsVDc[/video]
bu klibe şarkıya ve efenin konuşmasına için gidio çokk duygusal

dizide hiç kaçırmadan 4 sezon izlemiştim

ben o diyeti yaparken hiç zorlanmadım beni çevre zorladı annemler teyzemler filan milletle mücadele ettim hep bu aralar görüşme sıklığını biraz azaltırsam ders tez bahanesiyle daha başarılı olabilirim sanırım. Bu arada dilek de mi yapıyordu?

benimki o diildi ama neydi hatırlamıoum :44:

kızlar bişe sorucam ösym bürolarının öğle tatili saati kaç oraya gidicem şimdide

12:30-13:30 arasıdır. Bu sabah servisteki arkadaşlar anlatıyordu ales in son günüymüş; öğleden sonra sistem kilitlenmiş bankalar parayı alamamışlar vs bir sürü sıra varmış.

12:30-13:30 arasıdır. Bu sabah servisteki arkadaşlar anlatıyordu ales in son günüymüş; öğleden sonra sistem kilitlenmiş bankalar parayı alamamışlar vs bir sürü sıra varmış.

alesin dün son günüydü canım gittim çok kalabalıktı bende geri geldim eve ama kpds ninde yarın son günü ben şimdi gideyimde bakalım nasıl

aynen aynen, orda ben de sinir oldum Hasana.. genel zaten bağırmaları, oyun sırasında böğürmeleri çok iticii..
birde gönüllüler kazanınca Serhatın sevinmesine uyuzum, adam sinir hastası sanki
biride hiç albümüme bakmıo
nek

baktııımmm
bugün yani dimmi..
kutlu olsun, nice güzel yılları olsun, Allah başınızdan eksik etmesin
ha buarada nek, alıntılamışım yazmamışım :) ben yufkayı hep yufkacıdan alırım günlük taptaze
Ben de fırından alıyorum, evet günlük yufka süperr
hormonlaaaaar
evet kızlardan en itici gülen, sonra begüm, ünlülerden de merveye gıcığım mıy mıy mıy

nektar bu akşam dizimiz var seksenleri izlemeyi unutma
kuzumm ben o diziyi hiç izleyemedim ki daha, artık da yakalayamam
geçen salı eşim izletmemişti, ondan önce annemdemiydim neydim :26:

günaydın herkese

dün akşam survivorın yeni bölümü vardı demi ben unutmuşum.bende ünlüleri tutuyorum.nihatı özellikle
nihatı seviyorumm

ben alp'i adam efendi yaaaaaaa gücü de fena sayılmaz yaniii
alpe de bayılıyorum, anılı da seviyorum ama alp çok zayıf yaa resmen iskelet

slm kızlar
dün ki şehit sayımız 1miş, 2 de ağır yaralı vardı, biraz önce de 2. şehidimizi verdik. Huzur kenti şehrimize kadar geldi hainler.

Yanımdaki "adam"ı biri arıyo kim olduğunu öğrenmeye çalışıyo buda "evet buyurun, muyurun.." Sonra şey dedi "hangi konuda rahatsız etmiştiniz" Tuhaf değil mi yaa rahatsız ettiniz diyo birde yağcı yacı ses tonuyla öğkk :120:

Bırak da onu karşı taraf desin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…