akşam çıkınca eşimi arayıp makarna ve ton balıklı salata yapcğımı söledim tmm dedi o zaten takılmaz öyle sebze olmasında
sonra kardeşim köfte ve karışık kızartma yaptık gel dedi gittim hazırladık birlikte yedik
annem tabi damadına da hemen paket yaptı o yüzden akşşam yapmadım ben bişi
çamaşırım vardı onları toplayıp katladım ütülencekleri ütüledim b.makinesini boşalttım bugün için kıyafet ayarladım
çay demledim ve eşim geldi yedi yemeğini oda oturup çay içtik survivor izledik gülenin elenmesine de sevindim
nihatta ağlayınca kızı ve eşi için bende ağladım
pastaneye sipariş verdin mi peki? Eğer annen bir şeyleri kolayca beğenirse bence alabilirsin. Benim annem gibiyse hiç alma daha iyiannem çok zor beğenir hele giyisi tarzı bir şeyi almaya hayatta cesaret edemem geriye bir tek mutfak küçük ev aleti tarzı şeyler kalır.
Bu arada ben yine diyet sayfalarında gezmeye başladım sanırım dukan a başlayacam yine.
günaydın herkese
dün akşam survivorın yeni bölümü vardı demi ben unutmuşum.bende ünlüleri tutuyorum.nihatı özellikle
çok ağır olmuyomuydu o dukan diyeti :26: dileğin yaptığımıydı :44:
yoo sipariş vermedim, ordaki hazırlardan alıcamkıyafet alamam bende çinkim annemin göbeği var, o da göbeğine yakıştıramaz bişeyi, yok çok göstermiş göbeğini, yok bunun omuzları düşüyomuş
çok ağır olmuyomuydu o dukan diyeti :26: dileğin yaptığımıydı :44:
yoo sipariş vermedim, ordaki hazırlardan alıcamkıyafet alamam bende çinkim annemin göbeği var, o da göbeğine yakıştıramaz bişeyi, yok çok göstermiş göbeğini, yok bunun omuzları düşüyomuş
kızlar bişe sorucam ösym bürolarının öğle tatili saati kaç oraya gidicem şimdide
12:30-13:30 arasıdır. Bu sabah servisteki arkadaşlar anlatıyordu ales in son günüymüş; öğleden sonra sistem kilitlenmiş bankalar parayı alamamışlar vs bir sürü sıra varmış.
aynen aynen, orda ben de sinir oldum Hasana.. genel zaten bağırmaları, oyun sırasında böğürmeleri çok iticii..canım görmedim evet ünlüleri tutuoum
cevhere sinir oluoum yaa bende
hasanı izlemekte zevkli oluo dokunulmazlık oyuunda nihat ve hasan eşleşmesi vardı ya çark çevirmede orda hasan diskalifiye olmalıydı nihatı yordu çarkı öyle tutarak ve kazandı
doğuşta bitmiş ayrıca yaa adam çökmüş gücüde iyice gitti
biride hiç albümüme bakmıo
nek
bugün yani dimmi..yok canım buakşam annemin doğum günüona yapayım diyodum ama alıcam artıkın :)
bide ne hediyesi alıcamı bulamadım bitürlü ....
akşam eşime diyom, "en iyisi söleyim anneme , 'ben sana hediye almayım, sende bana alma' "pazar günü de benim d.günüm
Ben de fırından alıyorum, evet günlük yufka süperrha buarada nek, alıntılamışım yazmamışım :) ben yufkayı hep yufkacıdan alırım günlük taptaze
hormonlaaaaargünaydın kızlarrrr. bi saat boşluğum var sonra yine dersss
ben mahvoldum akşammmmmmm.eşim de yoktu almeda dan bi başladım ağlamaya doğuşa falan herkese ağladımmbi an kendimi yerlerine koydum da ne zor ailesinden haber almadan yaşamak....
hasan yaratığından nefret ediom o adam bana çok itici gelio. gülen de öyle, iyi ki elendi!!!
kuzumm ben o diziyi hiç izleyemedim ki daha, artık da yakalayamamnektar bu akşam dizimiz var seksenleri izlemeyi unutma
nihatı seviyorummgünaydın herkese
dün akşam survivorın yeni bölümü vardı demi ben unutmuşum.bende ünlüleri tutuyorum.nihatı özellikle
alpe de bayılıyorum, anılı da seviyorum ama alp çok zayıf yaa resmen iskeletben alp'iadam efendi yaaaaaaa gücü de fena sayılmaz yaniii
bugün yani dimmi..
kutlu olsun, nice güzel yılları olsun, Allah başınızdan eksik etmesin
alp çok zayıf yaa resmen iskelet
yanımdaki "adam"ı biri arıyo kim olduğunu öğrenmeye çalışıyo buda "evet buyurun, muyurun.." sonra şey dedi "hangi konuda rahatsız etmiştiniz"Tuhaf değil mi yaa rahatsız ettiniz diyo birde yağcı yacı ses tonuyla öğkk :120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?