2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de hep doruk derim eşime hemen şey diyo "Doruk g... koruk" derler çocuğuma diyo
yaa pislik hep bu tür şeyler buluyo isimlere asla olmaz diyo

ahahaaaaaa aynı benim eşimmm.bayılır isimlere bişeyler uydurmayaaa

bu arada eve geldim ben sonunda.bu hafta bi bitseydi yaa, onun sınavı bunun sınavı ona soru hazırla buna bilmemne yap başım döndü artıkkk

Sağolun kızlar akşam yapar yerim o zaman

Kaynanamda balığa bakıp ben bu balığı yemem dedi zorlayan var sanki

bence bişi olmamıştır cnm, bi kokla yine de için rahat etsin ama dolapta kolay kolay bozulmuyor. aman o yemesin daha iyi, siz bol bol yersiniz yarasın bebişine

nek korel çok sıcak gelmedi sanki bana daa:26: böyle sanki o "e"harfini uzun söyleyen de olur kısa söyleyen de, o zaman da hoş olmaz gibi.

Ya kızlar akşama yapıcam bi muzlu rulo pasta tarifi buldum..bide çikolu arıyorum ama bulamadım şöle basitinden, pandispanya kekini de hazır kullanmak istemiyom... Acba aynı tarifi bi muzlu,bi çikolatalımı yapsamki :44:

tiramisu yap üstüne kakao diil çikolata sosu dök bayılıoum ben ona

ayy zuzum ben pek anlamam ki kek pasta işinden.çok nadir yaparımmm ama olur heralde ya nie olmasın:26:

tiramisu yap üstüne kakao diil çikolata sosu dök bayılıoum ben ona

ay tiramisu deme ya dün dr. oetkerin almıştım onu yapim dedim hiç kabarmadı sinir oldum üstündede yazıyor fazla kabarmıyor diye bide ortadan ikiye bölmek gerek incecik şey nasıl bölünecek bide fırınımda bi tarafını pişirmemiş yarısını atmak zorunda kaldım

Son düzenleme:
yaa kuzum bi dur içimizi karartma daha yeni bismillah dedik bu haftaya bitmeeez
ay soğuyacam galiba kimse beğenmiyo :26: eşime sorim bakalım ne diycek akşam

"uzun" du ... Hep "kısa" yada "kısa malbora":101: Diye dalga geçerlerdi :96:

Bikerede örtmenimiz demişti, "pek de uzun değilsin ama neyse" dedi

ahahahahahaha
ay kıyamam sanaa

şu pasta çok kolay

Çikolata Soslu Muzlu Pasta
Malzemeler:
• 1 adet 2 katlı kakaolu pasta keki
• 1 paket muzlu puding
• 2 adet muz
• çikolata sosu
• hindistan cevizi
Hazırlanması:
1. Pasta kekinin bir katını içine streç serilmiş derin bir kasenin tabanına yerleştirip üzerini sütle ıslatın. Muzlu pudingi üzerindeki tarife göre hazırlayın. (Süt miktarını biraz azaltırsanız daha iyi olur.) Muzları doğrayıp pudinge karıştırın ve bu karışımı kekin üzerine dökün.
2. Kalan keki pudingin üzerine kapatıp tekrar sütle ıslatın. Bu halde bir gece buzdolabında bekletin.
3. Çikolata sosunu üzerindeki tarife göre hazırlayın. Pastayı ters çevirin. Üzerine sostan döküp hindistan cevizi ile süsleyin.

tiramisuyu en çok kedi dili ile severimm

Son düzenleme:
nektar korel ismi bana da soğuk geldi bu arada şunu fark ettim ben hep kız isimleri düşünüyorum sanki hiç oğlum olmayacak gibi

bnd gidip kedi dili yapim bari canım çekti kardeşcezimi de çağırıyım da birlikte yapıp yiyelim.

yemeğimde yok
makarna yapıveriyim bari bide tonbalıklı salata yapıyım tmm

bnd gidip kedi dili yapim bari canım çekti kardeşcezimi de çağırıyım da birlikte yapıp yiyelim.

yemeğimde yok
makarna yapıveriyim bari bide tonbalıklı salata yapıyım tmm

kokoşlar topiğinde koket pattis salatası yapcam demiş benim de canım ondan istedi, ımmmm yapiim de yiyim bari
ay yok bi anda vargeçtim soğanla pattis kavurcam yanına da yoğurt bol bollll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…