konuştuk dün akşam Ayşam
ben herşeyi senin için yapıyorum,bir kaç ay dişini sıksan bana destek olsan diyo..
işte huzurlu değilsin, ordan çık yanıma gel birlikte oluruz tüm gün hem daha çok para kazanmış oluruz sen bana destek olmuyosun ki diyo..
öyle işte.. tavırlıyım yine ben (çok inatçıyım yaa) ama konuşuyoruz en azından..
siz naptınız dün, gittiniz mi sahile?
Bende pazar günü 09:30 da kalktım elimi yüzümü yıkadım sonra erken deyip geri yattım :) 11 de uyandım kahvaltı banyo derken saat 3 oldu bi saatte öyle evde oyalandık 4 te çıktık fazla uzaklaşmadan gezdik markete falan gittik kuzenin dükkanına uğradık 8 de eve geldik ütü yapacaktık bide Dr. Oetker in şokino diye hazır un karışımlı keklerinden birini aldık eşimde kuzenini aradı gelin size kek yapıcam dedi onlarda yemek yememişler gelirken kokoreç getirmişler bizde bi yandan kekimizi yaptık kokoreçlerimizi yedik. ondan deneyin çok güzel oluyor üzerine çikolata soslu mükemmeldi.
geç gittiler bende oje süreyim dedim frenç yaptım 12 yi geçiyordu yattık.
yumurta koymazsan daha çok durabilirsin canım, ben o ikiliyi yapınca tutabildiğim kadar çok tutuyorum saçımda.
ipek gibi oluyo saçlarım
şurda bi olay daha yaşıyım çıkarım belkim enkim, ama çıkasım da yok seviyorum burayı :26: hayırlısı
..
Günaydın herkese
çook yorgun başladım yine haftaya, çook uykusuz.
Ayşam oje sürdüm süslendim dedim ya, benim ojeler çıktıı
ay çok sinir oldum eşiime, o saatte yeniden oje sürdüm felan birde mır mır ediyo, evi oje kokuttun diye kimin yüzünden acaba
yaa benim eşime bi haller olduu :26: hani "he" desem 2,3... havalardandır diyorum da..... :26:
bende anlatmaya başlıoum
cmt 7de çıktım kardeşimi alıp eve gittim
yüzümüze aspirinli bal maskesi ve saçımıza z.yağ ve badem yağ maskesi yaptık
çamaşırları topladık katladık ütülencekleri yaptık
dolapları sildik ve yazlık kışlık rafları değiştik
bal maskesini yarım saat sonra yıkayıp sodalı kil maskesi yaptık
3 saat sürdü dolabımı toplamam sonra evi süpürdüm sildim kardeşim toz aldı
tuvalet ve banyoyu ovdumm
banyoya girdik bi güzel yıkandık kardeşimle
sonra saç yaptık manikür pedikür yaptık
yemek yedik derken saat 1 oldu kardeşimi çıkardım
sonrada eşim geldi bi güzel keyif yaptık kıkırdadık falan
ve pazar sabahı 11de kalktık tekrar bi banyo faslı
kahvaltı ettik zaten hiç işim kalmamıştık güzelce süslendim eşimde bana sağolsun 100 tl verdi bişi almak istersen dedi
ve 1de çıktık bu arada annem k.valideme gitti tabii ailecek oturmuşlar 6ya kadar
bizde bahçeliye gittikpijama takımı iç çamaşırı krem rimel falan aldım ordan
sonra tunalıya geçtik burgerda yemek yedik ordanda kot aldık eşimle ikimize eşim gömlek aldı kazak giymişti gömlek alıp değiştik sıcak oldu die
sonra eve geldik 7 gibi eşim duramadı yine
ve tekrar banyo faslı eşim sonra halı saha maçına gitti 8de 11de tekrar geldi ki üstüme yığıldı yorulmuş kuzum tekrar yıkanma faslı işte
ve yemek istedi saat 12de de yemek yedi maçta erittiği kalorileri gece yarısı kızartmalarla tekrar tamamladı bide çay demledim içtik
saat 1,30 gibi yattık gece saat 5,30 bangır bangır bi müzik mutfakta vcdim var müzik dinlioum o çalışmaya başladı nası olduysa eşim bütün evi gezdi bişi yok hiç anlamadım :26:
tekrar yattık ve burdayım hıı eşim bi ara annemlere gitcez mi dedi benimkilerde ordaydı ya bilmioum dedi
halı saha maçından çıkınca yakın die hemde terledim t-shirtü değişiyim die uğramış
iştee böle...
herkesin hafat sonusu randevulu geçmiş ne güzeeelboll sendemi limonisin eşinle
nekk eşin çok güzel bi teklif yapmış sana yaa(iş için), düşün derim... köfte ekmek de fena değil yanisi hep tşört mü olcak canım
dilek senmi dedin saç için z.yağı badem yağı...sadece bu ikiliyimi karıştırıyon bide miktar
bizde dün sabah pazar keyfi yaptık yataktahastalığım bitti diye bıcı bıcı yaptıydım sonraaa ve akşamüstü bi baktım gene gelmiş buakşam gene abdest alıcam
dün arkiye gittiydik hava güzeldi ,bahçede oturduk...bahçeden biraz ıspanakla marul kopardık bana..akşam gidince peynirli+ıspanaklı börek yapıcam...
sana da kolay gelsin ayşammmgünaydın kızlarr cee diyip kaçıcam derse gidiommm. herkes ii heralde h.sonu güzel geçmiş gibi okudum hızlıcaokurken bunu anladım yani
akşam dışarı çıktık eşim süpriz yapıp beni sinemaya götürcekmiş tam yoldayken aramışım söledi artık :)) sinemaya gitmedik ama güzel bişi yoktu.arkadaşlar vardı onları sinemaya bıraktık şehri turladık biz biraz, bi kermes varmış orayı gezdik akşam akşam :))
öpüyorum herkese kolay gelsinnnnn
evet zuzuşum konuşuyoruz ama öle samimi değil
düşünüyorum şimdi bu konu üzerinde
eşim yanıma gel akşamları ben seni özlüyorum diyo, ama uzak yaa
---
uvvvvbizim zamanımız kısıtlı kuzumm
keşke 1 tüm gün eşimel olsam.. kahvaltılarımızı çok özledim
bir de ben hep nazlanıyorum, yoksa
zuzum düşünüyorum canım, teklifine "varım" diyebilirim evet
hem ozaman istediğim günler 11-12 de gidebilirim, erken çıkarım kafama göre yanii
du bakalım..
günaydın herkese
bugün rahat rahat evimdeyim eşimi işe gönderdim bende yatak keyfi yapıyorum.
yok cnm iptal etti iznini haftaya gitcekmiş(
ben brezilya fönü yaptım ya 100 tl sölememiştim ona kızdı nasıl hiç düşünmeden verdin diyo okadar para ben hiç bişe yapmıyorum ufacık bişe alacağımda sana soruyorum kızımı düşünüyorum ona ayırabilim diye sen gidiyosun nelere veriyosun diye tartıştık çok sinirimi bozdu.
Yok cnm iptal etti iznini haftaya gitcekmiş(
ben brezilya fönü yaptım ya 100 tl sölememiştim ona kızdı nasıl hiç düşünmeden verdin diyo okadar para ben hiç bişe yapmıyorum ufacık bişe alacağımda sana soruyorum kızımı düşünüyorum ona ayırabilim diye sen gidiyosun nelere veriyosun diye tartıştık çok sinirimi bozdu.
ama çok oldu sen o fönü yapalı :26:
O düşünüyoda sen düşünmüyonmu kızını sankiKendince düşüncelerinde haklı olabilir ama keşke daha sakin bi uslupla sana söleseydi bunu
Bozma moralini, o anlık gelmiştir eşine o sinir
tamam söylememişsin her aldığını söylüyosan söylemeliydin ama erkeklerin yapacak veya alışveriş yapacak kişisel bakımı yokki bizler gibi değil bide çalışan bayansın hergün saçlamı uğraşacaksın.çalışıyosun hakkında kızını sende düşünüyosun .sen canını sıkma canım boşver
zeynebim yaz sana iyi gelmedi sürekli mayışıosun valla
uyu uyu bi hal oldun
kalk bi silkelen hadi hadii hoppa
kuzum artıları eksileri şöyle şimdi eşim o mağazayı hisseli aldı yabencede enine boyuna düşün tüm eksi ve artıları maddi manevi önüne gelecekleri gidecekleri
ve bize de sırala
---
yoksa halim harap diosun yani
zuzum geçen 2 kız başvurmuş, almamış onları ben kızarım diye.:13: yani :) sonuçta patronun, eşin olucak ...
o kızları da takiplersin hep
yazarımm, ksada olurum ben bilgisayarda olurumNekkk, ama teklife evet dersen, bize yazamazsın dimmi , yanisi ne görevi yapıcaksın orada
Ben eşinin yanı diye hemen atladım evet de diye
ahahahzeynebim yaz sana iyi gelmedi sürekli mayışıosun valla
uyu uyu bi hal oldun
kalk bi silkelen hadi hadii hoppa
eşine kızdım. :26: sen de çalışıyosun, sen de kazanıyorsun tabi ki ihtiyaçlarını karşılayacaksın.evet zuzuşum konuşuyoruz ama öle samimi değil
yok cnm iptal etti iznini haftaya gitcekmiş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?