Sabahları kahvaltı yapmıyon dimi. bizde bimden alıyoruz her sabah işe getireyim diye eşim akşamdan hazırlıyor 1 haftada bitiyor. ama kaşarı çok aldık bölüp buzluğa attık cumartesi çıkarıyorum pazar sabaha hazır oluyor. sende buzluğa atabilirsin
Bide bizim buzluk altta. buzdolabının en altına koyuyorum soğuk oluyor orası. bozulmuyo.
bende ondan alıoum eşim beyaz peynir yemez
tek başıma çok zor oluo tüketmem hep peynirli börek yapıoum.
zuzum ayşem
yarım kilo almayın canım marketlerde kalıpları kesiyolar küçük küçük al .ben ezine peynirine alıştım diğer peynirler çabuk bozuluyor.
zuzuşum valla bizdede küfleniyor bizde sadece haftasonu yediğimiz için buzluğuda eşim sevmiyo tadı değişiyor diye
ya sütaşın bir beyaz peyniri var kare kutuda 4 parça küçük oluyo tadıda çok güzel tavsiye ederim.
biz de o peyniri çok seviyoruz canım.. tam kahvaltılıkekstravaganza ve italyano doğru yazmadım heralde onlarda çok güzel cnm tavsiye ederim.he ozman yıkamaya gerek kalmaz tekrardan bencede perdeleri öle yap.
zuzuşum valla bizdede küfleniyor bizde sadece haftasonu yediğimiz için buzluğuda eşim sevmiyo tadı değişiyor diye
ya sütaşın bir beyaz peyniri var kare kutuda 4 parça küçük oluyo tadıda çok güzel tavsiye ederim.
noooldu?günaydın kızlar güne çok mutsuz başladım
kuzum bilioum evet sende hep yakınıosungünaydın kızlar..
ayy dilecim vallaha benim eşimde aynı bişe yer her taraf batar, bi ekmek alır her taraf ekmek kırıntısı yemek yer makineye bile koymaz bulaşığı,kıyafetlerini çıkarır her biri bir tarafta bende tartışırım hep kavgada oluyo okadar bunalıyorumki bu konudan tam yarama basmışsın konuşuyorum ama hiç anlamıyor sana çözüm yolu sunamıcam aynısı benim başımda ve çare bulamıyorum cnmannesigili aramak çözüm olurmu peki daha kötü kavga olmazmı?
dilek kızmakta haklısın bu durum sadece pms ten kaynaklı olamaz. Kimseyi araya sokma otur sen konuş sakin sakin. Sen nasıl çalışıp evin geçimine katkıda bulunuyorsan o da sana ev işlerinde katkıda bulunmalı hem de sen söylemeden yapmalı bunu; o sana sormalı ne yapılacak ne edilecek diye. Ufak ufak sorumluluklarla başla zamanla da artır.
alishiam bana dr ağır taşıma bel fıtığı olabilirsin dedi stres yapma bu göğüslerdeki nodüller artabilir dedi
ee bana bişi olsa şimdi kim napcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?