ya kuzum 20-30 tl kazağa harcamasamda borcu kapatamam zaten
canımın sıkkınlığı bari geçsin 3-5 bişi alıyım da
ben uygun bişi bulamadım
ama yarında olmazsak
ikimizde şöyle olcaz
Eki Görüntüle 382781
zuzummkıyamam sana ama yaa
kızlar sorcam sorcam unutuyorum. ben hep baldo pirinç kullanıyorum, dün arkadaş bize erken gidip yemek yapmıştı ya, pirinci bulamamış diğer arkadaşı yollayıp pirinç aldırmış, erkek bilememiş hangisi pilavlık olur jasmine pirinç almış hiç kullandınız mı???? nasıl oluyor pilavı
sosuna ekmek batırmazsın çok, ve evet krema daha kalorili yapar yemeği ama tadı da bir harika :26:eşimi eve gelince krema almaya göndermem lazım dediğin gibi deneyebilirm ben de bu akşama :) Ama kremalı soslu olunca çok mu ekmek yedirir ki? bir de sadece şapkalarını mı kullanıyorsun yoksa sapları da dahil mi? bir de borcamda yapsam olur dimi?
zuzum, ben de geçen krema yoktu evde yapim dedim ama kremasızını beğenmedim hiç, damak tadı meselesi galibam :26::26: nekin tarifi derken bitek kekiğini ekliyomuşum
ben krema yapmıyom..bikere kremalı pattis yaptım sevmediler, bidaa kullanmadım krema ...
ben genelde baldo alıyorum, ama osmancık da kullanıyorum (k.validem köyden getirtiyo).. jasmine almadım hiç cnm :44:kızlar sorcam sorcam unutuyorum. ben hep baldo pirinç kullanıyorum, dün arkadaş bize erken gidip yemek yapmıştı ya, pirinci bulamamış diğer arkadaşı yollayıp pirinç aldırmış, erkek bilememiş hangisi pilavlık olur jasmine pirinç almış hiç kullandınız mı???? nasıl oluyor pilavı
:26: nekin tarifi derken bitek kekiğini ekliyomuşum
ben krema yapmıyom..bikere kremalı pattis yaptım sevmediler, bidaa kullanmadım krema ...
kokulu pirinçtan mi bahsediyorsun? Ben hiç kullanmadım şimdiye kadar da pirinç almamıştım hep annem kayınvalidem filan getiriyorlardı bizim almamıza fırsat kalmadan ilk defa geçen gün aldık bimden efsane markasında bir pirinç; baya övmüşlerdi onu halalar filan.
amerikan pastasına bileti kazandım ama yarın 19,20de :26:
az erken çıkarsın olmaz mıı :26:amerikan pastasına bileti kazandım ama yarın 19,20de :26:
ne tatlı uyuyo dimmiallaammm bayıldım buna
Çarşaflari nevresimleri yikayip serdim evi süpürdüm banyodaki klozeti ve lavaboyu ovdum. Daha saramadim camlari eşim 5de çıkacam bekle dedi yemek ne yapsam ki bide o var off
maalesef saati değişemiomuşum sordum amaeşin geç çıkıyodu ama dimmi :26:
eşim olmadıktan sonra benim erken çıkmam fayda etmez kiaz erken çıkarsın olmaz mıı :26:
Çarşaflari nevresimleri yikayip serdim evi süpürdüm banyodaki klozeti ve lavaboyu ovdum. Daha saramadim camlari eşim 5de çıkacam bekle dedi yemek ne yapsam ki bide o var off
kızlar sorcam sorcam unutuyorum. ben hep baldo pirinç kullanıyorum, dün arkadaş bize erken gidip yemek yapmıştı ya, pirinci bulamamış diğer arkadaşı yollayıp pirinç aldırmış, erkek bilememiş hangisi pilavlık olur jasmine pirinç almış hiç kullandınız mı???? nasıl oluyor pilavı
malzemelerin neler kuzu, söyle bulalım bişiler..Çarşaflari nevresimleri yikayip serdim evi süpürdüm banyodaki klozeti ve lavaboyu ovdum. Daha saramadim camlari eşim 5de çıkacam bekle dedi yemek ne yapsam ki bide o var off
ne tatlı uyuyo dimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?