ediyorum canım. Ama bazı akşamlar fire veriyorumYani haftada 3 mutlaka oluyo da, haftada 5 olsa daha iyi sonuç verir..
çubuk kraker yiyorum tüm günKek, bisküvi olayını da azalltım.
ıhh o olmaz sanki..
Ama sen yap yine de sütlü bi neskafe belkim işe yarar.
Ben de özledim seniiiHatta ariycamm seni bi ara, aklımda.. Dedikodu yapalım azcık
Her zaman bekleriiiz
şimdi bunu miroş okusa, kızına pembe oda yap enerjik, mutlu, dinamik olur hayata der mi demez mi
benimkisi çok büyük, keşkem az küçüğünü alsaymışım diyorum. :44:evet pilates topuyla çok kolay oluyor bende küçük boyu var büyüğüne evimde yer yok
süper o dizi sirkennnektar senin diziyi dün gece starda gördüm taht oyunları adıyla
Durex takipçileri!
Amerikan Pastası: Buluşma filminin ön gösterimine iki kişilik davetiye kazanmak ister misin?
Hemen Ad-Soyad, telefon numaranı ve bulunduğun şehri bize özel mesaj olarak gönder, bileti kap!
Not: Çift kişilik davetiyeleri, İstanbul'dan mesaj gönderen ilk 25, İzmir'den ilk 42, Ankara'dan 88 kişi kazanacaktır.
İstanbul için sona ermiştir.
https://www.facebook.com/Durex.Turkiye
Kızlar belkim ilgilenen olur.
benimkisi çok büyük, keşkem az küçüğünü alsaymışım diyorum. :44:
süper o dizi sirkennşiddetle tavsiye ediyorum. :119:
Ilk sezonu bitirdim izledim (zaten sezon 10 bölüm ve bizdeki gibi dizi bölümü 2 saat değil 50 dk.)
nisanda 2. Sezon başladı, bu pazar 2. Bölüm yayımlanacak. Internetten indirip izliyorum ben tabiki, çünkü tv de çok kesip kırpıyolar diziyi.
9. ve 10. bölümü nefessiz izledimevet o dizi gerçekten süper ben de cnbc e de denk geldikçe bakıyorum ama bölük pörçük; indirip izlemek gerekir.
9. ve 10. bölümü nefessiz izledim Eki Görüntüle 382428
Spartacuss, Game of Thrones, Rome' ya felan bakınca türk dizilerinden iyice soğuyor insan.
bir bakışma sahbesini bile 10 dk uzatıyor bizimkiler, 10 dakikada yabancı dizilerde savaşlar olup bitiyor..
türk dizilerinden "kuzey güney" i izliyorum ben o da çok ağır ilerliyor ama kıvanç sevgisi işteevet ben de türk dizilerine baktıkça aptallaşıyorum bir sahne dediğin gibi 10 dk sürüyor dayanamıyorum kopuyorum izleyecekliğim varsa da.
canım hiçbişey yapmak istemiyo ... boğazımda bi top tıkalı sanki, yutkunuyom sürekli...yemek yemekten korkuyom kusmaktan korktuğum için(
dün haber izlerken bi ağladım bi ağladım rahatladım :) bide bugünümü atlatırsam tam süper olucak inş.
Zuzum hava da güzel gider gelirsin, git anneciğini gör
.
zuzu senin neyin var ? Neden ağladın ki?
zuzuşum neyin var?
burda güneş yok, demin yağmur yağıyodu,şakır şakır değil de işte nisan yağmuru,çok da severim ayrıca
çok ağrırsa karnım gitmicem nekim, bakimm akşama kadar nolcak
regli dönemindeyim yaa,asabi duygusal moddayım , bugün iyice ağrıdı karnım, sabah koymuştum..şimdi wcye gidicem bakmaya, geldiğini hissediyom ama
geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut havalar ısındı diye babet filan giyme bu aralar.
Eki Görüntüle 382459
bu hırkadan istioum sizce nası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?