- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
dilşad günaydın ayakkabılarını çok beğendim güzelmiş iyi günlerde kullan
bol ben bu aralar daha çok internetten bulup okuyorum almak yerine
dilşad günaydın ayakkabılarını çok beğendim güzelmiş iyi günlerde kullan
yaa hangi siteden cnm?
dilşat güle güle giy cnm..
ama pek heves ettim yaa, du bakalım :18:günaydın herkese
nektar iyi düşün valla kedi konusunu.bizim işyerinde kadının evinde vardı suratı tırmık tımık geliyordu koca çizgiler hemde kedi tırmığı
benim de pc'mde 2000 küsür e-kitap var gözüm gibi bakıyorum D'ye attım resimlerim silinsin onlara bişi olmasın ama hepsi bulgarca çeviri..dilşad günaydın ayakkabılarını çok beğendim güzelmiş iyi günlerde kullan
evet bebek için sakıncalıymış..tşk ederim canım.
sen de güle güle giy.
nekk bence alma yaaa onlar sadece küçükken sevimli. ama büyüyünce birine verirsin belki. hem de onun tüyünü yutarsan sakıncalı oluyormuş bebiş olması için.
Günaydın kızlar.
Birazdan çıkıcam hastaneye gidicem babamın kolunda taktıkları serumun plastik iğnesi kalmış ağrıyormuş annem bakınca farketmiş elleyince sert geliyormuş. Babam çıktı bende burdan çıkıcam umarım kolayca çıkarırlar daha önce böyle bir durum yaşamadık.
Dün k.vlere gittik akşam, görümcem geldi bende mutfaktaydım kapıya yakın mutfak çıktım hoşgeldiniz dedim hoşbulduk deyip önümden geçti direkt. Öpmedi ben kalakaldım öyle sonraonunda görümcesi gelmiş onla konuştum içeri geçtim bende. Konuşmazsa konuşmasın bundan sonra bende hiçbirşey demicem eşime de söyledim böyle böyle oldu diye ben bundan sonra bişe demem ona dedim. Bilsin olanları yarın birgün ben bişe mi yaptım der
off ya bizim elimizde iş çok die yeni patronun adanadaki yerine iş gondermeyi düşünüodun dünkü tartışmadan sonra onlar bize yeni kitap gonderdiler yaklaşık 300 sayfa acele
off ya bizim elimizde iş çok die yeni patronun adanadaki yerine iş gondermeyi düşünüodun dünkü tartışmadan sonra onlar bize yeni kitap gonderdiler yaklaşık 300 sayfa acele
babana tekrar geçmiş olsun bu nasıl bir dikkatsizliktir, gerçi ameliyatlarda içinde makas unutulan hastaları hatırlayınca çok da şaşırmadım diyeyim. görümcenin yaptığını eşine söylemekle ii etmişsin yarın bir gün sen aynısını yaptığında üste çıkamasın görümcen.
nekk tşk ederim canım
anuuum sirkenin çorapları sınav konusu :))))
hg zuzum maşallah güne hızlı başlamışsın
Evet makas unutuyorlar, neyse ki iğne içeri kaçmamış yerinde duruyor.
Eşime söyledim ki bilsin yeri geldi mi haksız durumuna ben düşmeyim çünkü su yüzüne çıkmayı çok iyi becerir kendisi
zuzum senin rüya coşmuş ne alaka benim çoraplar
bu arada doğa için çal 4 çıkmış dinlesenize 5.39 a bittim ben
dizgisi yapılcak canım çeviri kitap word veriolar biz mizanpaj yapıp baskıya hazırlıouzdilek ne yapacaksınız o kitapları?..
ivedisi yazmıyorsa acele olduğunu fark etmedim de boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?