ben bile ne dicemi kestiremedim en hayırlısı susmamdı zatenayy sen nasıl sustunn :26: sinir oldum adama şimdi
sizede maşallah yaniçocuk olana kadar biz de her odada banyoda devam sonrasında ne olur bilemem :)
bu hafta telafi edersiniz artık :)geçen hafta servis dışıydım ondan önceki hafta da fırsat olmadı hiç yorucu bir haftaydı.
ben bile ne dicemi kestiremedim en hayırlısı susmamdı zaten
baktım baktım adam gitti hala yok
sizede maşallah yani
nası yani ben anlamadım:44:
şöyle açıklayım herhangi bir ekşın yok yani
bu hafta telafi edersiniz artık :)
zaten öyle çoğu da bana göre değil ki, galiba en normali haftada 2 :26:
ay coştukk, konulara bak
evet bizde de eşime göre ıhhbana görede aslında haftada 2 normal ama eşime sorsanvalla yorgunluktan 4 gündür hiç yanaşmıyorum bile bakalım akşama kısmet
ay ne güzelll, eşinin fotoğrafçı olması süper bişi yaa, bişi sorcam mesela normal hayatta da ne bilim tatil gününüzde bi yere gittiğinizde falan çok foto çeker mi? yoksa sıkılır mı? foto çekmeyi ve çektirmeyi çok seven bi kocişim olsun isterdimbugün annemlerin evlilik yıldönümü biraz sonra annemi kuaföre götürcem saç baş yaptırsın sonra da eşime foto çekinmeye gidecekler 30. yıl özel kolleksiyonu için :)
ben bile ne dicemi kestiremedim en hayırlısı susmamdı zaten
baktım baktım adam gitti hala yok
Enkidu resimlerini gördüm :))) Aferin eşine.
Benim de boğazım acıyor daha doğrusu hani çok bağırırız da tahriş olur ya öyle bir his var.
ayyy çok hoşş afferin eşine
@Enkim, ben de baktım fotolarınıza, afferim eşine..ben daha hiç gitmedim adalara ya :/:
zeynepcim değişiklik olmuş ikinizede bende hep merak ederdim adaları ne güzel...
Sağol canım.evet yorgun günler bekliyor bizi. annem burdayken halıları topladık sadece salon kaldı burda oturuyoruz hep, o yüzden en son giderken toplıcam burayıda kolay toplanır zaten.
Ne güzel geçmiş canım günün. Afferin eşine baktım fotolarınıza.
Benim yokluğumda pek anlaşılmamış bugün..
Aile hekimime gittim kan verdim rutin kontroller falan. tetanos oldum sağ kolum çok feci. ordan bi muayenehaneye gittim ultrason fotosunu renkli veriyo ve detaylı bakıyor diye. 5 saat bekledim orda. kürtaj için gelenler vardı uzun sürüyordu. sinir oldum orda ama o renkli fotoyu görünce tüm sinirim geçti işe gitmedim eve geçtim zaten saat 6 ya geliyordu etli nohut ile pilav yaptım sütlaç yaptım beyazları katladım renklileri attım makineye yine yoruldum evde tabi kolumun acısı şimdi çıkıyor.
İyi geceler kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?