2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bu hafta telafi edersiniz artık :)
zaten öyle çoğu da bana göre değil ki, galiba en normali haftada 2 :26:
ay coştukk, konulara bak

bana görede aslında haftada 2 normal ama eşime sorsan valla yorgunluktan 4 gündür hiç yanaşmıyorum bile bakalım akşama kısmet

bana görede aslında haftada 2 normal ama eşime sorsan valla yorgunluktan 4 gündür hiç yanaşmıyorum bile bakalım akşama kısmet
evet bizde de eşime göre ıhh
ve bu ara coştu, dün gece 2 randevu sabah da yanaşıyo sen servisi kaçırdın dimmi, geç gitcen diyo.. beklesin bu hafta yokk

bugün annemlerin evlilik yıldönümü biraz sonra annemi kuaföre götürcem saç baş yaptırsın sonra da eşime foto çekinmeye gidecekler 30. yıl özel kolleksiyonu için :)

aile hekimim aradı sabah işe gelmeden önce ona gidecem, kerem in ultrason fotoları tahliller vs. vs. lazımmış hamileliğimden elimde olan tüm belgeler. fotokopisini alacakmış sağlık müd. ne teslim etmek üzere.

iyi akşamlar dilşad

kimse yok bugün yine

kızlaaar ben kendime kedi almaya karar verdim. kedilerden hoşlanmam sevmem, korkarım ama iran kedileri çok sempatik yaa..
eşimi ikna etmem lazım işte 400-600 tl arası fiyatlarıı..
şunlara baksanızaa

neeeeeek şaka m onlar allahm öldüm bittim bayıldım ben yaaaaaaa ama çok pahalıymış, yalnız kedi sevmeyen biri olarak iyi düşünmen lazım bakabilir misin? bi de çevrenden netten falan araştır cnm belki veren olur duyarsın yavrularını falan, ya da haysev i takip et face'ten, orda çok denk geliyor hele de istanbul için ilan dolu. ayyyyyy çok tatlı ma bu şeycikler yaaaaaa

bu arada para alamama olayları gerçekten can sıkıcı, ve iş artık belli ki ciddi boyuta geliyor çalışanlar artık işlerini falan yavaşlatıolar, inş. bi çözümü bulunur cnm, o kadar da bilinen ciddi bi firma yani

bugün annemlerin evlilik yıldönümü biraz sonra annemi kuaföre götürcem saç baş yaptırsın sonra da eşime foto çekinmeye gidecekler 30. yıl özel kolleksiyonu için :)
ay ne güzelll, eşinin fotoğrafçı olması süper bişi yaa, bişi sorcam mesela normal hayatta da ne bilim tatil gününüzde bi yere gittiğinizde falan çok foto çeker mi? yoksa sıkılır mı? foto çekmeyi ve çektirmeyi çok seven bi kocişim olsun isterdim

ben bile ne dicemi kestiremedim en hayırlısı susmamdı zaten
baktım baktım adam gitti hala yok

artık yava yavaş sabrınızı taşırmaya başlıolar hadi hayırlısı bakalım nereye kadar gidecek. acab diğer çağırdıkları iş nasıldı ki dilek yaa, gidilebilir mi :26:

özgeeeee geçmiş olsun çok şükür atlatmış baban

evdeyim ben de az önce bi iki saat kestirmişim iyi geldi h.sonu uykumu alamamıştım. bugün okuldan sonra annemle çarşıya çıktık kaçhaftadır saatsizdim pili bitti çok şükür ona bi pil taktırabilidim

bi de saçlarımı kestirim biraz iice şekli bozulmuştu. ön tarafları aynı küt gibi oldu acaba diyorum arkayı da aldırsam küt mü olsa bi de saçlara parlaklık veren bi yağ sattı adam bana argan yağıymış, az önce denedim parlattı cidden bi de güzel kokuo kiii

yaren nerelerde yaaa ne zamandır göremiomm :44:

Enkidu resimlerini gördüm :))) Aferin eşine.

Benim de boğazım acıyor daha doğrusu hani çok bağırırız da tahriş olur ya öyle bir his var.

ayyy çok hoşş afferin eşine

@Enkim, ben de baktım fotolarınıza, afferim eşine.. ben daha hiç gitmedim adalara ya :/:

zeynepcim değişiklik olmuş ikinizede bende hep merak ederdim adaları ne güzel...

bencede afferin canım iyi geldi değişiklik.
geçmiş olsun canım .sıcak şeyler iç .pastil al bepantehnin pastili var çok işe yarıyor

evet dileğim güzel sürpriz yaptı

nazar değmesin yapsın böle sürprizler.bende gitmemiştim geçen sene büyükadaya bu sefer heybeliaday gittik güzeldi 1 gün bile olsa tatil gibi.işallah bigün sizinde izinler aynı güne gelirde gidersiniz yazın vapur çok oluyor zaten.

evet canım çok iyi geldi bize 1 gün kısa tatil.havada iyiydi şansımıza .bende merak ediyodum ilk defa gitttim heybeliye.

zor canım ben tek hallettiğim için daha zordu benim için ama atlatırsınız hep beraber.
evet güzel geçti tam sürpriz oldu iyide geldi.

Benim yokluğumda pek anlaşılmamış bugün..

Aile hekimime gittim kan verdim rutin kontroller falan. tetanos oldum sağ kolum çok feci. ordan bi muayenehaneye gittim ultrason fotosunu renkli veriyo ve detaylı bakıyor diye. 5 saat bekledim orda. kürtaj için gelenler vardı uzun sürüyordu. sinir oldum orda ama o renkli fotoyu görünce tüm sinirim geçti işe gitmedim eve geçtim zaten saat 6 ya geliyordu etli nohut ile pilav yaptım sütlaç yaptım beyazları katladım renklileri attım makineye yine yoruldum evde tabi kolumun acısı şimdi çıkıyor.

İyi geceler kızlar..

Zeynepcim eşin ne güzel düşünmüş fotolarınızı çok beğendim.

yine konuşulmuş bizimde haftada 1e düştü ama soğuklardan :))

dilek işin kötü oldu ya bide ne öyle konuşmayın gülmeyin allah yardımcın olsun,

ay özge bizde evi toplamaya başladık daha doğrusu eşim başladı şu an bile koli yapıyor. 21 nisan ev teslim ediliyormuş.

başka neler okudum ya bol nektar ayşe sirken zuzu sizlerde bişeyler yoktu sanırım. ayşe hamilelik nasıl gidiyor ya.. yarende gelmiyor artık.

dilşadcım rüyandan çok etkilendim. ama bak bebeğin çok iyi . anneninde doğum günü kutlu olsun..

kolum ağrıdı neyse bayada uzatmışım yarında çok işim var arada bakarım size..

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım bende yoktum hastanelerde dolaştım durdum.akşam 10da geldim eve aklıma geldin ama geç oldu diye aramadım.öğleden sonra dönersin sandım.kürtaj fazla sürmüyor ama uyanması zaman alıyor bide araya bişeler giriyosa uzamıştır canım.siniirn geçtiyse bebiş iyi .maşallah canım hep böle gitsin.
desene sizde sizde taşınıyosunuz artık telaş başlayacak .allah yardımcın olsun canım yardım gerekirse gelirim aklında bulunsun fazla yorma kendini .tecrübeliyimdir.

evet canım eşim iyi düşünmüş güzel geldi bize .çok foto çekindik.eşim orda güzel bir haberde verdi .tatile gidiyoruz araştır bak beğendiğin yerleri söle dedi.siz nereye gitmiştiniz canım hangi acenta veya tur şirketiyle.

dilekciğim işallah gönlüne göre bir iş bulursunda gidersin ordan iyice zıvanadan çıkmaya başlamış patronlar.sizlerin sabrını sınıyorlar konuşma gülme bu ne böle

dilşadcığım çok geçmiş olsun işallah ciddi bişe yoktur iş yerinde çalışan kişinin.anneninde doğum günü kutlu olsun allahım sağlıklı uzun ömürler versin.
rüyan çok güzelmiş sürekli meleğini düşündüğün için rüyana girmiş iyi olduğunu söylemiş canım.kendini üzme o bir melek .

bugün randevudan konuşulmuş maşallah sirkenciğim üzülme o kardeşlik bizdede var 3 haftadır ama hamileliktendi yeni bitti artık hafta sonuna

kızlar eşim hafta sonu güzel bir haberde verdi .tatile gidiyoruz

bana tatil yeri önerebilirmisiniz tavsiyeleriniz nelerdir .şehir mekan olarak .erken rez.yaptıracağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…