cmt 7de çıktım işte
8de eve gittim banyo tuvalet fayanslarını fırçaladım baştan aşağı yıkadım antrenin fayanslarını çamaşır suyuyla sildim yatak odası ve antrenin halısını sildim tüm evi süpürdüm sildim toz aldım mutfak dolaplarını yüzeysel sildim 2 makine çamaşır yıkadım astım derken saat 1 olmuş
aa eşim yok neyse dedim gelir herhalde hbrim var ark ile buluşcaktı ama 12yi geçirmez aslında ben korkuoum die :26:
neyse 1,30 oldu aradım gelcem gelince anlatırım dedi kapattı :102:
saat 2,30 geldi ayakta uyuo bende film izliodum
dizimde uyudu kalk yat dedim gitti bende 4e doğru yattım film bitince
sbh kalktı bi sırnaşıo ki
hiç pas vermedim
kalktı banyoda krem sürüodum geldi yine yeter yaa algıla artık seninle konuşmuoum dedim
kendine kahvaltı hazırladı yemedim bende arkadaşı ile buluşcaktı laptop odünç almıştı onu vercekti onunla bişi yapamam die
kendim bi güzel hazırlandım
ama hiç konuşmuoum sonra geldi kahve yapim mi die falan
ya bi anlat dedim noluoda o saatte geliosun falan dedim
dün işten çıkmış dükkanın ilerisinde kaza olmuş gitmiş bakmış ki eşimin tamircisi tlf yapan çocuk trafikte kavga çıkmış karşı taraftaki adamda tamirciyi bıçaklamış eşimin ortağınında kolunu sıyırmış tüm gece hastanedelermiş falan fişman arkadaşıyla bulaşamamış bile neyse hiç ah vah yapmadım valla
iyi ben çıkıoum dedim bırakmadı böle yalnız diemezsin die
saat 3te çıktık alışveriş yaptım
2 kazak 1 hırka 1 pantolon 1 pantolon tayt sortlu askılı pijama takımı aldım 5te eve geldik
sonra eşim yine gitti laptop verip dükkana bakcam die 9da geldi annemler çaya gelmişti kardeşimle oturduk 11e kadar sonra gittiler bizde yattık
yani hft sonundan hiç bişi anlamadım ve eşimle de pek keyifli diildi durum 2 saat gezdik o kadar
hiçte pas vermedim zaten