2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlaar ben kaçar bugün muhabbetinize de doyum olmadı yani :) p.tesi görüşmek üzere öpüldünüz.

saol cnm benced ne düştüyse düştü ii olmuş inşallah değişmez korkuyorum valla huzur heryerde en önemli şey huzur yani..

Bolcum niyeyse samimiyetine inanamadım sanki sınava girmeyesin diye yapmış gibi geldi. gerçekten öylemi sende bilirsin şubelerde zor mu olur.

ona katlanacak kimseyi bulamaz o sende katlanmak zorundasın tabi. Samimi bulmadım işte yaa.

ayy cnm nebilim yaa inanmak istiyorum belki ii davranıyor şuan sınav zaten o istemeden olmaz mecbur o isticek şube evt çok zor gişe para işleri hiç sevmem korkarım ama biyerden başlamakta gerek hep aynı yerde saymakta istemiyorum hayırlısı artık umarım böle devam ederde başım ağrımaz.

İnşallah böyle devam eder canım. Bide şeyi araştır dicektim bu süt iznini çalışanın kendisi belirliyor sana uyan saati kendin belirsen onu konuşsan keşke. akşamları erken çıksan daha iyi olurdu.

kızlar görüşmeye gittim olumsuz olmadı yani konuşamadık bile
ama uzun vadeli diil yani aradıkları çıktım geldim valla kısmet
yani burda sizlerleyim
HAYIRLISI OLSUN CANIM.
vodem internetim 245 lira gelmiş
:18: :18: :18:

ALLAH BOZMASIN, İNŞ HEP BÖYLE OLUR MÜDÜRÜNLE ARAN CANIM. BONCUK DA KONDURUCAM
BÖLÜM DEĞİŞTİRME OLAYINI DEĞERLENDİR DERİM BEN DE, KARİYERİN AÇISINDAN İYİ OLUR EVET, MAAŞIN DA DAHA İYİ OLUR DİMMİ?

İnşallah böyle devam eder canım. Bide şeyi araştır dicektim bu süt iznini çalışanın kendisi belirliyor sana uyan saati kendin belirsen onu konuşsan keşke. akşamları erken çıksan daha iyi olurdu.

cnm araştırmaya gerek yok dediğin gibi benim belirlemem gerek ama izin vermiyor ogün yine söyledim akşam kullansam olmazmı diye yok dedi(benim için çok zor oluyor öğlen arabayla gidiyorum geliyorum extra masraf hergün benzin parası dolmuşa binsem 1 saatten fazla zamanım yola gidiyor gitmemin anlamı kalmıyor nebilim işte anlamıyor

saol nekim yok maaş aynı büyük ihtimal gişeciler çok almıyor benle aynı diye biliyorum.

Son düzenleme:
ben geldim herkes gitmiş eve kaçtım bütün bir hafta boyunca üstümüzden çıkarıp evim muhtelif köşelerine attığımız giysilerimizi topladım yatak odamın tülünü makineye attım yıkanıyor bir de camını sildim akşam için mercimek çorbası koydum düdüklüye; bir de mantarlı tavuğum var ocakta yemekten sonra da ütüye başlamayı düşünüyorum. Evde her yer defter kitap olmuş hırsız girse kesin benden önce biri girmiş tühhh der

maşallah canım sana hafta bitti bu yorgunlukla baya iş yapmışsın.oralarda yağmur yokmu cam silmişsin burda yağmur var.alemsin canım ya hırsızda aklına gelmiş.

Benide sağlık ocağından aradılar hamile olduğumu öğrenmişler. gittiğim hastane bilgilendirme yapıyormuş aile hekimime gitmem lazımmış Pazartesi sabahtan gidicem tetanoz aşısı olucam. tahlillerimi götürücem bide onlar bakacaklarmış.

Ben adres değişikliğide yapmadım hala aneannemin orda gözüküyorum ama eşim fatihte gözüküyor nerde oturuyorsunuz dedi afalladım cezası var normalde. dedim ev aldık teslim olmadı ondan daha ikametgahımı taşımadım dedim. ordanda renkli ultrasona gidicem. detaylıda vazgeçtim allah korusun bi eksiği varsada müdahele edemicekler zaten hamileliğimde zehir olacak bana. gider renklide görürüm doktora derim iyice bakar.

yağmur yağacaktı ama yağmadı henüz ben de kirli cama takmaktansa temiz tülleri temiz cama takayım dedim; annem dedi ki duvarını da al senin evin merkezi sistem; dedim hiç bir kuvvet bana duvar sildiremez dursun

aaaa ne güzel hastanenin bilgilendirme yapması.her hastane yapıyomuki.işallah bi aksilik çıkmaz canım gönlünü ferah tut.sağlıkla alırsın prensesini kucağına.

adres değişikliği yap diyeceğim ama taşınacaksınız zaten taşınınca halledersin artık

günaydın kızlar
dün iş çıkışı çalışanlardan biri diğer bayanı aradı bizde kotonda gezioduk kız tlfnu kapattı şokta
bundan sonra cmt full her hafta çalışılcakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…