• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilomm biz birazdan çıkarız heralde ...

müşteride işyerini taşıdı, 15.30 da açılış gibi bişey yapıcakmış, mesaj çekti ... gitmek de istemiyom ya, ayıp olmaz herall :31:

dilomm biz birazdan çıkarız heralde ...

müşteride işyerini taşıdı, 15.30 da açılış gibi bişey yapıcakmış, mesaj çekti ... gitmek de istemiyom ya, ayıp olmaz herall :31:

yok be ne ayıp olcak cmt günü iş çıkışı bide müşteriye gidilir mi boşversene
kendine ii bak kuzum öpüoum seni iyi tatiller.

internetim çok kötü yaaaaa, alıntı bile yapamıommmm :47:

sirkencim eşime söyledim o bilio da ailelere ultrasonda bi görelim öle sölicez:31:

dilşad yani 250 tl karda mısın şimdi :32::32::32:

yakaladımmmm duydum öğrendimmm hhehhehehheheheheh:29::29::29::29::29::29::29:

Hayırlısı cnm nenemin lafı (güzel günler göresin alişşa):34:

yakaladımmmm duydum öğrendimmm hhehhehehheheheheh:29::29::29::29::29::29::29:

Hayırlısı cnm nenemin lafı (güzel günler göresin alişşa):34:

afferin kız sanaa, ben dün yazıcaktım aslında senin topiğe,baktım hararetli konuşmalar var bölmiim dedim sen benden önce gördün yakalandım yaaa utandımmm :17:
amin cnm hep beraber inşşş.

Zeynep Nigar bakırköy pazarına gidiyorum :))

kardeşlerimle gidiyoruz :))
iiiinşallah güzel güzel ciciler alırsın canım, çok eğlenmişsindir ama kendini yormamışsındır inşallah :29:

..
kızlar yaa bizim işyeri maaşları vermiyor ya hani, ben hep istedim aldım bir şekilde içeride şuan 2 haftalık param var ama çoğu kişilerin 7 haftalığı var içeride. 2 aylık maaşa tekabül ediyo neredeyse.
bugün sevkiyat bölümündeki personel gelmedi işe paralarını vermiyorlar diye. bakalım pazartesi neler olacak. biraz işin ciddiyetini anladılar galiba.
tutup herkese 100'er tl dağıttılar dalga geçer gibi :31: bende gittim onunla kendime little bigg'den 2 kot aldım :ssz: ay sinir oldum resmen yaa
Gülşah da işten çıktı zaten. Yani çıkıyorum dedi, finans müd. "ben seni izinde varsayıyorum git aileni gör (memlekette ailesi) gel sonra" dedi.. bakalım hayırlısı gelecek mi napacak :31:
tuhaf bir gündü yani.. eve geldim temizlik yapıcaktım göya annem geldi, oturduk kahve yaptık bişiler atıştırdık. dertleştik. :16:
dolabımı ayıkladım, memlekete giden varmış yeğenime gönderdim ufak yada giymediğim kıyafetlerimi, ayakkabılarımı (8 yaşında ama ayağı 36 numero, boyu da bana yaklaştı :ssz:)
sonra da oturdum internetten indirdiğim dizim vardı "Game of Thrones" onun ilk iki bölümünü izledim.. tüm sezonu izlerim bu hafta :31:
temizlik işi yattı yanii..
şimdi de kalkıp bi yemek yapıcam eşim gelir 1 saate kalmaz.
yarın bi süpürge, bi vileda yapıp belki dışarı çıkarım hiç bişi yapasım yok bu hafta..
içim sıkılıyo hayır olsun inşallah :31: :31:

Zeynep Nigar bakırköy pazarına gidiyorum :))

kardeşlerimle gidiyoruz :))

iiiinşallah güzel güzel ciciler alırsın canım, çok eğlenmişsindir ama kendini yormamışsındır inşallah :29:

..
kızlar yaa bizim işyeri maaşları vermiyor ya hani, ben hep istedim aldım bir şekilde içeride şuan 2 haftalık param var ama çoğu kişilerin 7 haftalığı var içeride. 2 aylık maaşa tekabül ediyo neredeyse.
bugün sevkiyat bölümündeki personel gelmedi işe paralarını vermiyorlar diye. bakalım pazartesi neler olacak. biraz işin ciddiyetini anladılar galiba.
tutup herkese 100'er tl dağıttılar dalga geçer gibi :31: bende gittim onunla kendime little bigg'den 2 kot aldım :ssz: ay sinir oldum resmen yaa
Gülşah da işten çıktı zaten. Yani çıkıyorum dedi, finans müd. "ben seni izinde varsayıyorum git aileni gör (memlekette ailesi) gel sonra" dedi.. bakalım hayırlısı gelecek mi napacak :31:
tuhaf bir gündü yani.. eve geldim temizlik yapıcaktım göya annem geldi, oturduk kahve yaptık bişiler atıştırdık. dertleştik. :16:
dolabımı ayıkladım, memlekete giden varmış yeğenime gönderdim ufak yada giymediğim kıyafetlerimi, ayakkabılarımı (8 yaşında ama ayağı 36 numero, boyu da bana yaklaştı :ssz:)
sonra da oturdum internetten indirdiğim dizim vardı "Game of Thrones" onun ilk iki bölümünü izledim.. tüm sezonu izlerim bu hafta :31:
yarın bi süpürge, bi vileda yapıp belki dışarı çıkarım hiç bişi yapasım yok bu hafta..

QUOTE=elfida2321;23866687]Zeynep Nigar bakırköy pazarına gidiyorum :))

kardeşlerimle gidiyoruz :))[/QUOTE]

..

benimde aklıma geldin bugün eşimle sizin ordan geçtik taksiyle dönüşte pazarına uğrarım dedim ama olmadı.güzel güzel kıyafetler almışsındır .bende gitmek istiyorum oraya memlekete gitmeden ciciler almak istiyorum.

nekim kocaman marka birsürü yerleri var nasıl çalışanların paralarını vermiyolarki.insanlar napıyor 2 aydır.ona ne öle 100tl insanlar napacak onla .allah yardımcınız olsun .işallah iyi bir iş çıkarda çıkarsın ordan.
hayır olsun niye sıkılıyoki içim havalrında erkisi vardır.

Özgemm, babana geçmiş olsun gelebilirsen bize de haber ver olur mu.. inş sorunsuz ve çok kolay geçer anjiyosu.
eviniz de hayırlı olsun, iyi günlerde oturun inşallah :16:
özledim senii :26:
Bende özledim :( :48:
Çok yorgun geçti kaç günüm, ama babam çok iyi çok şükür. Kalbi temiz çıktı. Evin boyasını hallettiler eşimle babam bu pazar. Haftaya birgün taşınacaz inş. :18:

özgecimm inşallah babanın anjiyosu çoook ii geçer canım
Sağol dilşadcımm.. Evet iyi geçti çok şükür.:48:
hayırlı olsun canım...

babanın ame. inşallah sorunsuz geçer :31:
Sağol canım aradın zaten muttlu oldum :) Ama böyle bi durgun gibiydin, ilk konuşmadaki hava yoktu gibim:26::31:
kızlar eşimin yan dükkanı ayakkabıcı, pazar günü bi ayakkabı bakmıştım ordaki abi, beğendiysen al götür falan dedi yok giyemem parasını vermeden dedim ayırıyorum o zaman numara tek yabancı mısınız demişti. dün de işe gelirken babetlerim ayağımı vuruyordu, eşim üzülmüş akşam gelirken aradı sana bi sürprizim var diye hiç de aklıma gelmedi. bi baktım aaa o ayakkabı. ama giyemedim ayaklarımın arkası yara olmuş :( bana 75 demişti ama bişeyler yaparım demişti, eşime 50 demiş :)
Merak ettim akkabılarını resim isterim bende. Taşınacağımız evin yakınında bi mağaza var ayakkabılar 30 tele, portföy çantalar 10tele. Bekleyin gelicem dedim:1:
dün akşam tartıldım 58,4 çıktım çok sevindimm
bi ara 63 lere dayanmıştım ben :31:
ki yemekten 1 saat sonra tartıldım, sabah tartılsaydım 58 çıkardım sanırım.. geriye kaldı 2 kilo.. :8:
Ben tartıldım 59.2 çıktım boyumda 1.63 :)) Benimde vermem lazım 55-56 olsam iyi şu ayran detoksunu yapıcam aklımda ama bakim:31:
Özge siz de evi tutmuşsunuz garanti olmuş bu sefer hadi bakalım hayırlı olsun güle güle oturun
Sağol sirkencim.

slm kızlar yine sorun oldu sabahtan beri girilmedi yeni girebildim biraz baktım geçmişe toplu diyet var sanırım benide alın aranıza göbiş gitmniyo valla akşamalrı az yemeye ekmeği azaltmaya başladım hayırlısı bakalım.
bugün inanamayacağınız bişe oldu müdürüm çağırdı şeytan kulağına kurşun bu aralar iyiyz burda normalde kariye belirleme sınavları oluyo bölüm değiştiryosun ama artık olmuyo sadece müdür isterse yapılyolar ne düşünüyosun dedi bend egeleceğim açısından girmek istiyourm hep aynı yerde kalmak istemiyorum dedim ama şube çok zor çok zorlanırsın çokta yoğun olur dedi ben seninle 1 yıl daha çalışmak istiyorum senden çok memnunum dedi ben şoklardayım tabi umarım kısa sürmez bu mutluluk tek sorun geç çıkmak işte hayırlısı artık.
dilekcim senin içinde hayırlısı olsun cnm..
:53:şaşırdıımmm :26: aman:nazar: diyim nazar deymesin.

günaydın kızlar
dün iş çıkışı çalışanlardan biri diğer bayanı aradı bizde kotonda gezioduk kız tlfnu kapattı şokta
bundan sonra cmt full her hafta çalışılcakmış.
Cmt. çalışmak çok kötü canım neden birden böyle yapmış kii. Kızlarında dediği gibi bari yarım gün olsaydı.

kaçgündür, patronun pcdeyim..formatlancak diye o pcde yapmam gerekneler vardı... bide yeni bi program kurdular... dünden beri uğraşıyolar,bugünde gelcekler işte... inş p.ertesi aranızda olucam :29:

bide yasaklı siteler olucakmış artık :31: ama hangi siteler yasaklancak sölemedi :31:
:18: Acaba kk yı öğrendiler mi inş. değildir. Kesin face vardır ama.:31:

..

Hayırdır inş. canım.
Para konusu çok can sıkıcı :31: Bende çıkmasam alamıcaktım, kurtuldum ordan. umarım düzelir bu konular ne diyim :31::48:

Bende özledim :( :48:
Çok yorgun geçti kaç günüm, ama babam çok iyi çok şükür. Kalbi temiz çıktı. Evin boyasını hallettiler eşimle babam bu pazar. Haftaya birgün taşınacaz inş. :18:

gözün aydın canım geçmiş olsun tekrar bak korkulacak bişe yokmuş.maşallah babana .daha yorgun günler seni bekliyor.sende başlarsın evi toplamaya .allah yardımcınız olsun çok zor ev taşımak.

merhaba herkese

yarın doktora gideceğim.
cumartesi eşimle gittim.kuaörüme gittim .ordan yürüyerek eve geldim 45 dakikada .yoldayken eşim aradı hadi hazırlan adalara gidiyoruz diye şaşırdım ne adası diye.sürpriz yaptı kocişim.iyi geldi akşam 8.30da adadaydık.otele gittik sonra sahile indik 1e geliyodu otele döndüğümüzde şansımıza hava iyiydi.2 saatte adayı turladık .döndüğüüzde tramvayda yağmura yakalandık,dışarda yemeğimizi yedik eve geldik.

GÜnaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum

Enkidu resimlerini gördüm :))) Aferin eşine.

Benim de boğazım acıyor daha doğrusu hani çok bağırırız da tahriş olur ya öyle bir his var.

günaydınn
gece yattık eşime kerem üşüyor mudur dedim o üşümez melek falan dedi, rüyamda oğlumu gördüm mezarının yanında oturuyorduk,o da bizimleydi, güneşliydi hava yeşillikler içindeydi mezarı. rabbim üzülme diye gösterdi bana onun rahat olduğunu galiba. öyle huzurluyum ki bugün. onu toprakta bırakıp sıcak evde sıcak yatakta yatmak işkence gibi geliyor bana.

günaydınn
gece yattık eşime kerem üşüyor mudur dedim o üşümez melek falan dedi, rüyamda oğlumu gördüm mezarının yanında oturuyorduk,o da bizimleydi, güneşliydi hava yeşillikler içindeydi mezarı. rabbim üzülme diye gösterdi bana onun rahat olduğunu galiba. öyle huzurluyum ki bugün. onu toprakta bırakıp sıcak evde sıcak yatakta yatmak işkence gibi geliyor bana.

Tatlım lütfen öyle düşünme. Aslında kaybettiğimiz yakınlarımızı gerçekten kaybetmiyoruz ki onlar yine aramızda; sadece daha farklı bir boyutta oldukları için biz onları hissedemiyoruz göremiyoruz ama onlar bizimle yine.

cuma günü eve geçtim ya yatak odamın tülleri çok kirliydi onları yıkadım camını sildim evde her yer çalışma kağıtları lüzumsuz fotokopiler broşürlerle doluydu onları attım. Ütümü bitirdim. Cumartesi günü de gün boyu evdeydim yine fazlalıkları atmakla dolap çekmece düzenlemekle geçti zaman; tv de alt yazı gördüm 1 nisandan geçerli olmak üzere elektriğe zam diye; yuhh dedim belli zama kalmadan oturma odasıyla salonun tülünü de yıkayım onlar da aradan çıktı gece yarısı internete girince bir de ne göreyim doğalgaza da zam gelmiş :53::53: Dedim sirken neyden kaçıyorsun :26:

..
canım ya para olayı çok sıkıntılı tabii ki insanlar çok haklı valla nası gelip gitsinler yani
gülşahta dönmezse bile haklı napsın ki 2 ay para verilmemiş yani
kotlarını güle güle giy kuzum

merhaba herkese

yarın doktora gideceğim.
cumartesi eşimle gittim.kuaörüme gittim .ordan yürüyerek eve geldim 45 dakikada .yoldayken eşim aradı hadi hazırlan adalara gidiyoruz diye şaşırdım ne adası diye.sürpriz yaptı kocişim.iyi geldi akşam 8.30da adadaydık.otele gittik sonra sahile indik 1e geliyodu otele döndüğümüzde şansımıza hava iyiydi.2 saatte adayı turladık .döndüğüüzde tramvayda yağmura yakalandık,dışarda yemeğimizi yedik eve geldik.
ayyy çok hoşş afferin eşine :46:

günaydınn
böle yıpratma kendini canım
o eşinin dediği gibi bi melek :16:

özgem geçmiş olsun baban atlatmış bak çok şükür.

günaydın bu arada:3:

@ Özgemm, babanın iyi olmasına çok çok sevindim canım :)))
@Enkim, ben de baktım fotolarınıza, afferim eşine.. :nazar: ben daha hiç gitmedim adalara ya :/
@ sirken, geçmiş olsun canım. soğuk bişiler mi yedin, içtin hafta sonu? ıhlamur felan iç bugün bol bol..
@ Dilşad, öyle şeyler getirme canım aklına.. Kerem meleklerin yanında, hiç kötü olması mümkün mü.

Günaydın herkese, servisi kaçırdım 9:30 da anca şirketteydim :31:

@ Özgemm, babanın iyi olmasına çok çok sevindim canım :)))
@Enkim, ben de baktım fotolarınıza, afferim eşine.. :nazar: ben daha hiç gitmedim adalara ya :/
@ sirken, geçmiş olsun canım. soğuk bişiler mi yedin, içtin hafta sonu? ıhlamur felan iç bugün bol bol..
@ Dilşad, öyle şeyler getirme canım aklına.. Kerem meleklerin yanında, hiç kötü olması mümkün mü.

Günaydın herkese, servisi kaçırdım 9:30 da anca şirketteydim :31:

Servis kaçınca çok kötü oluyor. cumartesi gecesi kokoreç yemeye gitmiştik ayrandan oldu sanırım ofiste ıhlamurum yok evde var burda ancak kahve çay içebilrim.

felaket tellalı gibiyim bugün. bnm belediyede oda arkadaşım abi, dün sabah 9da toplantı haberine giderken sınava girecek bi çocuk çarpmış, abi şimdi yoğun bakımda samsunda

canım sıkılıyor

Son düzenleme:
cmt 7de çıktım işte :31:
8de eve gittim banyo tuvalet fayanslarını fırçaladım baştan aşağı yıkadım antrenin fayanslarını çamaşır suyuyla sildim yatak odası ve antrenin halısını sildim tüm evi süpürdüm sildim toz aldım mutfak dolaplarını yüzeysel sildim 2 makine çamaşır yıkadım astım derken saat 1 olmuş :53:
aa eşim yok neyse dedim gelir herhalde hbrim var ark ile buluşcaktı ama 12yi geçirmez aslında ben korkuoum die :26:
neyse 1,30 oldu aradım gelcem gelince anlatırım dedi kapattı :102:
saat 2,30 geldi ayakta uyuo bende film izliodum
dizimde uyudu kalk yat dedim gitti bende 4e doğru yattım film bitince
sbh kalktı bi sırnaşıo ki :23: hiç pas vermedim :19:
kalktı banyoda krem sürüodum geldi yine yeter yaa algıla artık seninle konuşmuoum dedim :47:
kendine kahvaltı hazırladı yemedim bende arkadaşı ile buluşcaktı laptop odünç almıştı onu vercekti onunla bişi yapamam die
kendim bi güzel hazırlandım :12: ama hiç konuşmuoum sonra geldi kahve yapim mi die falan
ya bi anlat dedim noluoda o saatte geliosun falan dedim
dün işten çıkmış dükkanın ilerisinde kaza olmuş gitmiş bakmış ki eşimin tamircisi tlf yapan çocuk trafikte kavga çıkmış karşı taraftaki adamda tamirciyi bıçaklamış eşimin ortağınında kolunu sıyırmış tüm gece hastanedelermiş falan fişman arkadaşıyla bulaşamamış bile neyse hiç ah vah yapmadım valla
iyi ben çıkıoum dedim bırakmadı böle yalnız diemezsin die
saat 3te çıktık alışveriş yaptım
2 kazak 1 hırka 1 pantolon 1 pantolon tayt sortlu askılı pijama takımı aldım 5te eve geldik
sonra eşim yine gitti laptop verip dükkana bakcam die 9da geldi annemler çaya gelmişti kardeşimle oturduk 11e kadar sonra gittiler bizde yattık
yani hft sonundan hiç bişi anlamadım ve eşimle de pek keyifli diildi durum 2 saat gezdik o kadar
hiçte pas vermedim zaten

günaydın kızlar..
zeynepcim değişiklik olmuş ikinizede bende hep merak ederdim adaları ne güzel..
özgecim baban için çok sevindim..
dilekk ayy çok kötü yaa haftasonu olayı ne yapacaksın peki?
nekim valla zor işiniz maaş durumu çok kötü kocada şirket yani yaptıklarına bak..
sirkencim valla okadar sinir oldumki şu zam olaylarına bunaltılar artık bi benzin bi elektrik sömürüyolar resmen..
dilşat çok geçmiş olsunn..cnm öyle şeyler düşünme lütfen aklına getirdikçe daha kötü olursun.

Son düzenleme:
Back