- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
deme öyle
Bu yazı bi atlatsanız, başbaşa tatile gidersiniz belki, iyi gelir size.
Yaz sonu felan düşünesinz belki daha iyi olurdu ama en iyisini siz bilirsinzi tabi, hakkınızda hayırlısı.
aslında ii değil en az 2 sene diyolar ama bizim kasım annelerinden 3 tane hamile var 2.ye yine kasımda anne olacaklar bana garip geliyo hemen ardı ardına biriyle tam ilgilenemeden hemen ikinci dilşatcım hayırlısı olsun inşallah sizin için ii olur.
nekk smileyı çoook beğendim:))
canımm hayırlısı olsun, eninde sonunda gidecek nasılsa, çok ertelenmeden olur bari, tabii siz ne düşünüyorsunuz bilmeden konuşuyorum ama :26:kızlar eşimi her an askere alabilirler eğitiminden dolayı erteleme hakkı 29 yaşa kadarmış dün okulda öyle söylemiş öğrenci işleri. Bugün öğleden sonra askerlik şubesine gidip öğrenecek
:26: :26: inş yakın yere çıkar mı desem, nasıl iyi bişi söylesem bilemedim ki..kızlar eşimi her an askere alabilirler eğitiminden dolayı erteleme hakkı 29 yaşa kadarmış dün okulda öyle söylemiş öğrenci işleri. Bugün öğleden sonra askerlik şubesine gidip öğrenecek
:26: :26: inş yakın yere çıkar mı desem, nasıl iyi bişi söylesem bilemedim ki..
ben annemlere geçiyorum kızlar, yemek yeyip oradan bankaya gidip kredi yatıracağım, bol canım kuzenm yk de çalışıyor da ona sordum, günlükmüş faiz. yatırayım en iisi.
hb kızlar, enki canım yeni okudum hayırlı haberlerini bekliyoruz. biz de bebiş istiyoruz belki aynı zamanda hamiş oluruz :)
kızlar eşimi her an askere alabilirler eğitiminden dolayı erteleme hakkı 29 yaşa kadarmış dün okulda öyle söylemiş öğrenci işleri. Bugün öğleden sonra askerlik şubesine gidip öğrenecek
hb kızlar, enki canım yeni okudum hayırlı haberlerini bekliyoruz. biz de bebiş istiyoruz belki aynı zamanda hamiş oluruz :)
kızlar eşimi her an askere alabilirler eğitiminden dolayı erteleme hakkı 29 yaşa kadarmış dün okulda öyle söylemiş öğrenci işleri. Bugün öğleden sonra askerlik şubesine gidip öğrenecek
işallah canım önce testleri yaptırıp sonuçlara göre napıcaz bakalım .haziranı bulur heralde .hakkımzda hayırlısı olur işallah.
askerliğini yapmamışmıydı canım.kısa dönem gider heralde .işallah biran önce belli olup gidip gelir
kızlarr hu huu
herkes çok keyifsiz 2 gündür sanırım bende bi bunalımlardayım anlamadım yani
eve işe yemeğe sosyalliğe karşı soğuma gözlemlioum kendimde
evet canım keyifler pek yok sanırım yada bahar geliyorya mevsim değişikliği insanın üstünde bir ağırlık oluyor uyku hali yorgunluk
canım senin bu avatarın ve altındaki yazı birbiri için dimiyani yaşamak çikolata ile güzel, ben rejimdeyim çikolata yiyemiyorum o yüzden, ve çok mutsuzum, benimki bahar yorgunluğu değil çikolatasızlık mutsuzluğu
başvurduğum iş yerinden aradılar
ama patronlar burdaydı doğru dürüst konuşamadım ki adamla
maaşımı onlardan ne kadar talep ettiğimi sordu
çalışma saatimi sordu biz 6da çıkıouz dedi
ama ben cmt çalışmıoum kriz nedeniyle maaşım düşük gibi açıklamalar tabii yapamadım
patronlar duymasında mimlenmeyim die :106:
başvurduğum iş yerinden aradılar
ama patronlar burdaydı doğru dürüst konuşamadım ki adamla
maaşımı onlardan ne kadar talep ettiğimi sordu
çalışma saatimi sordu biz 6da çıkıouz dedi
ama ben cmt çalışmıoum kriz nedeniyle maaşım düşük gibi açıklamalar tabii yapamadım
patronlar duymasında mimlenmeyim die :106:
canım görüşmeye çağırdılar mı? ya da çağırdıklarında söylersin. patronların yanında açık vermediğin de ii olmuş nolur nolmaz.
keşke patronlar olmasaymış rahat rahat konuşurdun.orası ne üzerineydi canım.sen arayıp sorsan müsait değildim falan diye olurmuki .
belki orasıda olabilrdi çalışma şartları daha rahatsa.hayırlısı olur işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?