2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

deme öyle
Bu yazı bi atlatsanız, başbaşa tatile gidersiniz belki, iyi gelir size.
Yaz sonu felan düşünesinz belki daha iyi olurdu ama en iyisini siz bilirsinzi tabi, hakkınızda hayırlısı.

canım yazın ben eşimi zor görüyorum ekim sonuna kadar :) tatil de bebiş yapma da hayal olur :) foto işleri sezonluk ya, ondan.
bakalım hayırlsı zaten istediğimiz zaman hemen olacak mı bakalım Allah bilir.

canım eski sezeryanlar için evet 2 yıl ama artık öyle diil diyorlar bilmiyorum ya hayırlısı.
eşime kalsa dünden gönlü var hemen olsun die ama ben bikaç ay bari bekleyelim diyorum.

kızlar eşimi her an askere alabilirler eğitiminden dolayı erteleme hakkı 29 yaşa kadarmış dün okulda öyle söylemiş öğrenci işleri. Bugün öğleden sonra askerlik şubesine gidip öğrenecek
canımm hayırlısı olsun, eninde sonunda gidecek nasılsa, çok ertelenmeden olur bari, tabii siz ne düşünüyorsunuz bilmeden konuşuyorum ama :26:
inşallah amasyaya çıkar da sen de gelirsin bize :)

kızlar eşimi her an askere alabilirler eğitiminden dolayı erteleme hakkı 29 yaşa kadarmış dün okulda öyle söylemiş öğrenci işleri. Bugün öğleden sonra askerlik şubesine gidip öğrenecek
:26: :26: inş yakın yere çıkar mı desem, nasıl iyi bişi söylesem bilemedim ki..

eşim daha askerliğini yapmadı üniversiteyi yurt dışında okuyup gelince burda hemen yüksek lisansa başladı normal şartlarda geçen yıl bitirip doktoraya girmesi gerekiyordu ama çok garip bir danışmanı var; tezini uzattıkça uzattırıyor doğru dürüst ilgilenmiyor ve bu iş artık bizi gerçekten çok sıkmaya başladı. Bedelli çıktı ben o zaman eşime açık açık dedim araba almak için bekarken biriktirdiğim bir miktar param vardı üstüne biraz katarız seni askerlikten muaf edebiliriz dedim yok benim bedelliden yararlanabilmem için aylık en az 5 bin kazanmam lazım ki sıfıra sıfır olabileyim dedi. Zaten üniversite mezunu olduğum için ya kısa dönem gidecem yada uzun olsa bile doktora sonrasında olacağı için çok sıkıntılı olmaz dedi. Mantıklı geldi dedikleri. Bir karar verdik ve araba aldık biliyorsunuz. Dün böyle bir sıkıntı çıkınca gidelim önce eniştemle konuşalım dedik teyzemin eşi yarbay ona durumu anlattık; o da tam bilmiyormuş ama asker gözüyle duruma bir bakış açısı getirdi. Sen şu an yüksek lisansla doktora arasındaki süreçtesin ve akademisyensin; bana anlattıklarını direk şubeye anlat onlar daha iyi bilirler dedi. Eşimi enstitü öğrenci işleri de yanıltmış olabilirmiş. Yani şu an doktorada olsa askerlikten dolayı bir sıkıntısı olmaz ama hala yüksek lisans tezini vermeye çalıştığı için durum biraz karışık.

Geçen akşam benim yeni bir proje için kurumuma teslim edeceğim lisans yüksek lisans diplomalarımı arıyorduk evde eşimin belgeleri de gözümüze çarptı. Danışmanı denen adam tam 5 kere tez konusunu değiştirtmiş. Diyecek hiç bir şey bulamıyorum sadece şaşırıp kalıyorum ama bir yerde göreyim bir bardak suda boğabilirim.

Eve geldik kpederim aradı durumu sordu eşim anlattı; ee bedelliden yararlanamaz mısın diyor sinir oldum ya biz bir seçim yaptık nasıl yararlanacak bedelliden hangi parayla? sonra kvalidem aldı telefonu duyuyorum ben de bir yandan eee oğlum bi şekilde yararlansan bedelliden olmaz mı ya biraz fedakarlık etseniz diyor. Konuştuğu telefonun ahizesinden çıkıp boğuveresim geldi.

:26: :26: inş yakın yere çıkar mı desem, nasıl iyi bişi söylesem bilemedim ki..

aman canım nolursa olsun şimdi gitmesi gerekiyorsa da gitsin yapsın gelsin ben onu sorun etmiyorum ama şimdi gitmesi de eğitiminden dolayı biraz karmaşık; bütün bu olanların tek sebebi var danışmanı olacak uyuz adam.

ben annemlere geçiyorum kızlar, yemek yeyip oradan bankaya gidip kredi yatıracağım, bol canım kuzenm yk de çalışıyor da ona sordum, günlükmüş faiz. yatırayım en iisi.

hb kızlar, enki canım yeni okudum hayırlı haberlerini bekliyoruz. biz de bebiş istiyoruz belki aynı zamanda hamiş oluruz :)

işallah canım önce testleri yaptırıp sonuçlara göre napıcaz bakalım .haziranı bulur heralde .hakkımzda hayırlısı olur işallah.

askerliğini yapmamışmıydı canım.kısa dönem gider heralde .işallah biran önce belli olup gidip gelir

hb kızlar, enki canım yeni okudum hayırlı haberlerini bekliyoruz. biz de bebiş istiyoruz belki aynı zamanda hamiş oluruz :)

işallah canım önce testleri yaptırıp sonuçlara göre napıcaz bakalım .haziranı bulur heralde .hakkımzda hayırlısı olur işallah.

askerliğini yapmamışmıydı canım.kısa dönem gider heralde .işallah biran önce belli olup gidip gelir

yok canım daha gitmemişti doktora sonrası gidecekti yada doktorada tez döneminde gidecekti.

kızlarr hu huu
herkes çok keyifsiz 2 gündür sanırım bende bi bunalımlardayım anlamadım yani
eve işe yemeğe sosyalliğe karşı soğuma gözlemlioum kendimde

kızlarr hu huu
herkes çok keyifsiz 2 gündür sanırım bende bi bunalımlardayım anlamadım yani
eve işe yemeğe sosyalliğe karşı soğuma gözlemlioum kendimde

evet canım keyifler pek yok sanırım yada bahar geliyorya mevsim değişikliği insanın üstünde bir ağırlık oluyor uyku hali yorgunluk

enki canım bizim de haziranı bulur heralde başlamamız. hayırlsı hepimiz için.
sirkencim hele bi şubeyle görüşsün eşin, belki de beklediğiniz zamana kadar sürer gitmesi.

başvurduğum iş yerinden aradılar
ama patronlar burdaydı doğru dürüst konuşamadım ki adamla
maaşımı onlardan ne kadar talep ettiğimi sordu
çalışma saatimi sordu biz 6da çıkıouz dedi
ama ben cmt çalışmıoum kriz nedeniyle maaşım düşük gibi açıklamalar tabii yapamadım
patronlar duymasında mimlenmeyim die :106:

evet canım keyifler pek yok sanırım yada bahar geliyorya mevsim değişikliği insanın üstünde bir ağırlık oluyor uyku hali yorgunluk

canım senin bu avatarın ve altındaki yazı birbiri için dimi yani yaşamak çikolata ile güzel, ben rejimdeyim çikolata yiyemiyorum o yüzden, ve çok mutsuzum, benimki bahar yorgunluğu değil çikolatasızlık mutsuzluğu

yok canım yazı eşim için .çikolatayı çok seviyorum vazgeçemem diye düşünüyodum ama senin gibi rejime gireyim demiştim .ozaman çikolatadan vazgeçtim uzun zamn yiyemedim.şimdide arada sırada yiyorum aklıma gelirse ama her zaman bulundururum evimde.

canım görüşmeye çağırdılar mı? ya da çağırdıklarında söylersin. patronların yanında açık vermediğin de ii olmuş nolur nolmaz.

keşke patronlar olmasaymış rahat rahat konuşurdun.orası ne üzerineydi canım.sen arayıp sorsan müsait değildim falan diye olurmuki .
belki orasıda olabilrdi çalışma şartları daha rahatsa.hayırlısı olur işallah

canım görüşmeye çağırdılar mı? ya da çağırdıklarında söylersin. patronların yanında açık vermediğin de ii olmuş nolur nolmaz.

mesela onlar 6da çıkıolarmış ama cmtleri nası bilmioum
patronlarda az buçuk anlamıştım saatlerimi ve parayı söleyince ama adam tmm bi aramak istemiştim dedi kapattı
ben cuma günü arayıp tlfda bi sonuca varılmamıştı bir daha da aramadınız aslında yüzyüze konuşmayı tercih ederim falan dicem
yani öyle düşünüoum.

Dileeekkkk
dün aradım seni açmadın, insan bariiiii sms atar müsait değildim diye hiiiçççç tık yok
aşk ol!!

Bulaşık yıkarken dua et.

Yıkanacak tabaklar olduğuna şükret;

Çünkü bu yiyecek bir şeyler olduğunubirilerini doyurduğunu

Birileriyle ilgilendiğini yemek yapıp sofra kurduğunu gösterir.

O anda yıkayacak tek bir tabağı olmayan

Sofra kuracağı hiç kimsesi olmayan milyonlarca insanı düşün.

.

Paulo Coelho / Portobello Cadısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…