sıkılıyorum....yemek söledim midem bulandı, yiyemedim yarısı çöpe gitti
canım ilk 3 ay kilo kaybetmen çok normal zaten hiç takılma bunlara.
herkese iyi pazarlar !
Nasilsiniz ? Nasil Gidiyor umarim herkes iyidirkeyifleriniz yerindedir.#
Benim yogun geciyor okul,sinav bebek,gelen giden offf
:) baya bir bitkin düsüyorum cuma günü almanca sinavim vardi bütün gün stresliydi neyse ki bitti cok sükür
sinavdan pek umutlu degilim calisamadim ki dogru düzgün hic saglik olsun artik napim hayirlisi
tekrardan görüsmek üzere...
Beni Unutmayin Hee !!! ....
uff şu yeni saate alışamadım yaa şimdi 12 mi oldu :/
nasılll yorgun geçti bu pazarım, temizliğe giriştim..
salona hiç girilmediği halde oraya da el attım, sildim süpürdüm, koltuklarım beyaz deri kenarlı olduğu için onalrı sildim.. perde yıkadım, 3 makine çamaşır, banyo ciflendi, vitrinleri indirip toz aldım, çamaşır katladım en son duş alıp annemlere indim. eşim de oraya geldi yemek yedik eve geldik 1 saat önce.
şimdi de yatıp uyucaz galiba, hiç uykum yok, işe gidesim de yok yarın :/ 1 saat az uyucaz...
cumartesi de k.v. lerdeydik, misafir vardı bayya.. hiç elimi bir şeye sürmedim, ne yemeğe yardım ettim ne sofrayı kaldırmaya. zaten çok yorgun, halsizdim..ama benim evime geldiğinde de bana kimse yardım etmiyo kusuruma bakmasınlar.. k.v alındı galiba biraz da napim yaaa.. uyukluyodum zaten, herkes "hasta mısın hasta mısın" diyip durdu. eve de gece 11 oldu gelene kadar zaten..
öylee geçti hafta sonum
inş sizinki daha güzel geçmiştir..
uyusam ben iyi olucak :/
nektar ne kadar yoğun bir haftasonu geçirmişsin öyle.
ben de anlatayım cuma akşam annemlere gittik ordaydım full güya ütü yapacaktım yalan oldu.
cumartesi günü erken kalktık 9 gibi ben hemen yemek yaptım karnıyarık; bir taraftan da kahvaltıyı yaptık bir yandan da süpürge açtık toz aldık lavabo wc vs. hafta sonu genel temizliği ardından birer duşla doğru dışarı attık kendimizi. Kayınvalidemler ev bakmaya giderken bizi de aldılar ev hikayesini anlatmıştım biliyorsunuz. Akşama kadar o ev senin bu ev benim gezdik durduk. Akşam yemeğe de doğru bana geçildi çorba ve pilav siparişi ananeye verildi yoldayken ben de ek olarak tavuk sote yaptım fırında karnıyarık pişerken. Akşam yemek çay meyve kahve derken kalktıklarında saat 12 idi yorgunluktan uyuyamadım resmen nasıl uykuya daldım hatırlayamıyorum
Bugün de sabah kalktık kahvaltı yapmadan evde biraz oyalandık doğru pazara gittik havalar ısındığı için pazar süperdi acıkır gibi olunca aldığımız meyvelerden yedik. Ordan da havuza geçtik 1.5 saat kadar yüzdük. sonrasında da yemek yiyip kayınbiradere hediye almak için avm ye gittik; cep telefonuma mesaj gelmişti ücretsiz saç ve cilt analizi yapılıyordu ikisinden de geri kalmadımcildim sorunlu diye abartıyormuşum meğer öyle değilmiş nemlendirici ve peeling yeterliymiş. Almadım şimdilik. Saçlarımın dipleri de iyiymiş nemliymiş sadece sönükmüş bir şampuan önerdiler; şampuanım bittiği için ve bu şampuan da ucuz olduğu için aldım bakalım umarım iyi gelir. Akşam da kayınvalidemlere gçetik pasta ve hediye fasılı derken saat geç olmuş kalktık eve geldik. Cumartesi ev gezmeleri haricinde hafta sonum gayet güzeldi.
Günaydın Kızlar herkesin yoğun geçmiş haftasonu.
Bende cumartesi iş çıkışı pazar alışverişimi yaptım eve geçip yatak odasını topladım süpürge açıcaktım eşim geldi yaklaşma ben işlerimi yapıcam dedim :) taşınmamıza az kaldığı için eşim arka odayı toplayayım dedi. vitrini falan boşaltmış sarmış kolilemiş. bende süpürge açtım sonra sildim toz aldım çamaşır attım makineye un kurabiyesi yaptım sonra banyo yaptık hazırlandık çıktık yolda arayıp durdular saat 19:30 du. Acıkmışlar bekliyorlardı tabi görümcemin surat yine asık lafta atamıyor ya. yemekten sonra monopoly oynadık. 12:30 gibi yattık sabahta 9 da uyandık bende eşimde fena gribiz. kahvaltıdan sonra hep beraber çıkıp k.pederin mezarına gittik ordanda sahile indik evden ekmek arası köfte hazırladı bize hala. oturduk yedik çok güzel geçti eve geldiğimizde saat 19:00 du çıktık anneanneme gittik orda akşam yemeğini yedik ıhlamur kaynattım içtik ama eşim çok ağır atlatıyor bakalım nasıl akşam olucak bugün ona
geçmiş olsun elfi ikinizede ..
bizde c.ertesi gün vardı işte, gece 2,30 gibi gitiler ,3 gibi yattık...11,30 da kalktık, kahvaltı yaptık 1,30 gibi çıktık evden eşimin babaneleri ankaradan geldiler burdaki evlerine ,onlara gittik, motor kullandım, sonra eve geldik ... arkilerle pikniğe gittik :)) ordan arkinin evine çaya gittik , 10da eve geldik, banyo yaptık12 de uyuduk, ama uykum var
ohh bende yazdım
günaydın canlar herkese hayırlı bir hafta diliyorum
kızlar hafta sonu eşimle beraber kayın validem falanda geldi..istanbuldaki en büyük abisine gittiler tabi kalmaya neyse size olan gıcık bir mevzuyu anlatıcam
dün eşimle beraber annesini görmeye gittik malum ev kalabalıktı herkes vardı..içeri girdim kadınlar tolanmış bir araya hemen kayınvalideme yöneldim öpmek için eşimin teyzesini kızı onun yanında
oturoyrdu çüş yavaş demez mi bana salak ne yaptıysamanlam veremedim neyse sırayla herkesi öptüm.sonrada a sen ilkkez gördün ondan dedi..birşey demedim
sonra görümcem yanıma geldi muhabbet etmeye başladık..yine o kadın biraz sessiz konuşun demez mişoke oldum..sessiz konuşun leyla mısınız? dedi evet leylayız dedim.
neyse biz görümceyle sohbete devam ettik tınlmadım.onlarda kendi aralarında konuşuyorlardı..ben onlara pek yüz vermiyorum zaten hiç..
aradan 5 dakka gecti.ev sahibi olan eltim biraz sessiz konuşun demez miibu ne ya dedim o iki debir aynı şeyi söylüyorsunuz dedim.. sert dille konuştum
ben öyle konuşunca sende hemen şey yapıyorsun dedi..ben gidiyorum ya dedim..eşim diger odadaydı mesaj attım hadi çıkalım diye.bana seslendi..bende hemen ordaki toplumu öpmeden çıktım
ayaklandım
görümcemede dedim terbiyesizliğe bakarmısın ya dedim...
acayip uyuz oldum ne demek sessiz konuşun ..neden ben sessiz konulayım ki..siz konuurken konuşuyorsunuz biz neden konuşmayalım
sende hemen şey yapıyorsun diyor gerizekalı,ne yapmam gerekiyor aa aptal.sen benim evime gel sessiz konuş desem ne anlarsın aaa öküz
eger ben tersledikten sonra devam etseydi..orda çıngar çıkarıcaktım..ne aptal insanlar yaa..
böylelerini ölürmüsün, öldürür müsün?
Kaynanamda bana küstü bu hafta görümcesinde kalacak dünde kızında kaldı.
Eşimde bana bozuldu hareketimden dolayı ama ona açıklamamı yaptım.
Akşam haladayken eşim dedi ki yarın akşam yemeğe annaneye gidicez bizi yemeğe çağırdı kaynanamda ee ben evde banyo yapıcam nereye gidiyorsunuz dedi. bende dedimki o zaman ben giderim sende evde kalırsın dedim eşime. hep senin akrabalarındayız birazda benim aileme gidelim dedim. ulu orta söylediğim için eşim kızmadı ama söylendi sonra bana. annen banyo yapacak diye bi yere gitmeyelim mi dedim. ben senin akrabalarına gelince misafir gibi davranmıyorumki dedim. mutfağa giriyorum mesela bakıyorum ocak kirli hemen girip siliyorum etraf dağınıksa topluyorum ama benim akrabalarımdan kimseye gitmiyoruz söyle gidelim kime gitmek istiyorsan dedi. Sizinkilerden fırsat kalmıyor dedim. ne olursa olsun herkesin içinde söylemeseydin dedi. ben zaten gidicez dedim annem ne derse desin yemek hazırlamış bizi çağırmış kadın gideriz dedi.
Günaydın herkese.
Bizim de haftasonumuz yoğun geçti. ben cumartesi kuaföre gittim kızlar saçlarım mahvoldu beğenmedim 3 işlem yaptılar önce rengini açtılar sonra boyadılar hiç beğenmedim sarı gibi oldu rengi sonra çok açık oldu rengi dedim koyulaştırdılar. kötünün iyisi durumuna geldi saat3den 7.30a kadar orda kaldım yapamadıkları için.akşam kvalidemlere gidicektim çıktıktan sonra yemeğe bekliyorlardı saat 7.30 olunca eşim geldi almaya eve gittik yemek yememişler bekliyorlar. Büyük görümcemin suratı asık çok acıktık dedi. Sonra sofrada bişi oldu, annesi giderken şunu(yiyecek) verim de onu da götürün dedi. Görümcemde ne biliyorsun anne belki gitmicek "oğlun" hemen yollucaksın sende dedi. Bende eşime kalıcakmıyız dedim o da yok gidicez dedi.
görümcemde bana kalmak zorunda değilsiniz dedi sinirli sinirli. Bende Kalmicaz zaten dedim.
Herkes sofradaydı. Sessizlik oldu kimse bişi demedi, yemekten sonra burası benim evim bilmem ne laf vuruyor. Kocası da çalışıyor kendi çoğunlukla orda.
Bizimde kalmamızı istiyor. Neyse çıktık biz sahil yoluna gittik kendi gelmedi evde tek kaldı. K.v, küçük görümcem, nişanlısı ve biz sahlep içtik çok güzeldi.
Pazar günü evim temizdi zaten kahvaltı yapıp çıktık 1 eve baktık ev güzeldi fiyatı çok geldi bir de bilmediğim semt old. için vazgeçtik. sonra avm ye yemek yemeye gittik eşime pantolon ve maç için forma aldık. Mağaza gezdik falan eve geldik evde nargile keyfi yaptıktam yatıyorduk tlf. geldi gece 1de araba için arıyorlardı. Tlfda anlaştılar sabaha eşim devrini verdi ve elden çıkardık arabayı yani kızlar. Üstümüzden yük kalktı. Böyle işte. Canım görümeceme sıkkın normalde cvp vermem ama tavırları moralimi bozdu. Şimdi bişe demesemiydim diyorum
regl değilmiş canım düşük yapıyormuşum.dün ağrılarım başladı arttı sonra kanama başladı .regl ağrısındanda fazla ağrım sabah 6 da uyuyakaldım.hastaneye gittim tekrar kan verdim büyük ihtimal değerler düşmüştür.doktorun yanınada girdim söyledim düşük yapıyosun dedi toparlan kanaman bitsin gel kontrole dedi .düşüğün sebeplerini anlamak için hangi testler yapılması gerekiyor dedim verseniz dedim kendini toparla sonra dedi .gen testi diyor fakultede yapılıyor oda baya zaman alır zaten uyuz oldum oturduğu yerden kalkmıyor kadın ya.
öğleden sonra 2.doktora gidicem bakalım.o vericekmi testleri
bende öle düşünüyorum sedacığım .okuyorum sonuç kan pıhtılaşması çıkıyor herkeste .çünkü hamile kalabiliyorum sonrası gelmiyor .
zuzu misafirleri naptın ben orayı kaçırmışım
öğlen hangi yemek çöpü boyladı?
Benim öğlen menümde 1 adet yeşil elma ve bol su vardı. Beni baya tok tutuyor
maşallah zuzum sabahlamışsınız yine. o saatte yatıp, sabah yine iyi kalkmışsın valla. baya dolu dolu geçmiş pazar günün de. ne güzel havaların açılması hepimize yaradı.
kuzumm hayırdır ya niye bulandı miden? daha önce hiç yemediğin bir yerden mi geldi yemekler?
canım benimmsağol canım hakkımda hayırlısı buymuş diye kendimi teselli ediyorum yoksa dayanılacak bişe değil.işallah canım artık hastaneler sıktı yordu beni .
evet çok şükür kalabiliyorum canım tek tesellim bu zaten sorun yok kalmada ama devamında var onuda buluruzda rahata kavuşurum
gerçekten nerdeee
tuzlu kurabiye makarna salatası ve türk lokumu yaptım..
iyiki sordun san tarifi yazıcaktım dimmi, özürakşam bakim defterden atarım sna
makarna çok iyi fikir oldu ...bayıldılar bidaa bidaaa istediler hepsi bittieşimde çok sevdi
köfte ekmek sölemiştim, midem bulandı tiksindim ,ay aklıma geldi gene :120:
akşama kadar acıkırsın ama :26:
:
yarencim bende yarın hastaneye kontrole gidicem. inş. iyi haberlerle geliriz.
bugün hiç oynamadı bebişim. biraz korkuttu beni dünde baya hırpalandım çünkü eşimin aracı kangoo hamileyim diye öne oturuyorum kucağıma görümcemin kızını oturtturduk kurtlu gibi yerinde durmuyordu ha bire karnıma baskı uyguluyordu korktum bişey olacak diye.
bugün hiç oynamadı bebişim. biraz korkuttu beni dünde baya hırpalandım çünkü eşimin aracı kangoo hamileyim diye öne oturuyorum kucağıma görümcemin kızını oturtturduk kurtlu gibi yerinde durmuyordu ha bire karnıma baskı uyguluyordu korktum bişey olacak diye.
evet türk lokumunun tarifini istiyorum bir de çektiysen resmini ekler misin?nektarın salatasını yapmaya fırsatım olmadı h sonu. Sabah kahvaltıdan önce limonlu ılık su içmiştim onun baya faydası oluyor sanırım. Acıkırsam bir elmam daha var; ben dışarıda pek köfte yiyemiyorum
canım benimm(( üzüldüm yaa inş.testlerle falan problem neyse bulunur bir an önce ((
yok o bugün,p.tesi olmıcam demişti.
evdeyim ben de.dersi bitirdim kaçtım geldim. dün 3 aile eşimin ark.ve eşleri pikniğe gittik deniz kenarındaki mekanımızaşu büyük arabalar var ya partner gibi, eşim onun en arkasına oturmuştu yol tuttu heralde-ki çok çabuk rahatsız olur o böyle yolda falan.dün bütün akşam kustu, hala da kafam kötü dio. şimdi cafeye birini bırakmış eve geldik beraber...
bollface'te koyamıom buraya ekliim dedim boncuklarımııı
yaren bebişin fotolarını isterizz
evet türk lokumunun tarifini istiyorum bir de çektiysen resmini ekler misin?nektarın salatasını yapmaya fırsatım olmadı h sonu. Sabah kahvaltıdan önce limonlu ılık su içmiştim onun baya faydası oluyor sanırım. Acıkırsam bir elmam daha var; ben dışarıda pek köfte yiyemiyorum
kanal d'de evim şahane prog.var odaları yeniden tasarlıolar.bugün banyoyu değiştiriolar bi evde.duvarlar için duvar kağıdı ve zemin için laminat parke aldırdı sanırım mimar
kanal d'de evim şahane prog.var odaları yeniden tasarlıolar.bugün banyoyu değiştiriolar bi evde.duvarlar için duvar kağıdı ve zemin için laminat parke aldırdı sanırım mimar
elfi kangoolar çok sarsar rahatsızdır önü de arkası da; sana kadar görümcenin çocuğunu kucağına alacak kimse yok muydu? Bir de çocuk önde nasıl oturuyor ? :26: tehlikeli değil mi?
ohhh içinde kalmasından iyidir canım, hiç sıkma canını. arabayı devretmişsiniz, hayırlı olsun canım. umarım herşey düzelir zamanla. saçlarını da bekliyoruz, çok merak ettim.
..
biz dün eşimle Konak tarafına indik. en küçük eltimle eşi de ordaymış. kızlarını gezmeye çıkartmışlar. onlarla buluştuk. gezdik baya. sonra eşimin kardeşini çağırdık, arabayla gelsin alsın bizi eltimlere götürsün diye. kardeşi gelince arabayı eşime bıraktı, kullansın diye. eşim de direksiyona geçince yolu bizim eve çevirdiyoldan alışveriş yapıp bize geldik. eşim fırında tavuklu patates yaptı, ben de pilav ve salata yaptım. üstüne çay, kahve, tatlı derken 11'e kadar bizde takıldık. sonra onlar gidince eşimle parfüm diye bir film vardı, kitabını okumuştum filmini de çok merak ediyordum. onu izlemeye başladık. ama eşim daha önce izlediğinden uyuya kaldı yarısına bile gelmeden ben devam ettim, saat 2 gibi ancak bitti film yattım. sabah da 11,30 gibi ancak kalktım. annem geldi, sabah yürüyüşünden. beraber kahvaltı yaptık. şimdi evi toparlayıp süpürge tutup anneme gitcem. patlıcan dolması yapcaz beraber. akşama yemeği de onlarda yeriz muhtemelen. yarın için de doktordan randevu alacak eşim. inşallah sabahtan kontrole gitcez.
size iyi sohbetler, iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?