2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım ilk 3 ay kilo kaybetmen çok normal zaten hiç takılma bunlara.

yok canım takılmıyorum zaten. yarın doktora gitcez, bebişi sağlıklı görmekten başka birşeyi düşünmüyorum şuanda.

canım sıkma canını, bebiş, gelen giden biraz rahatlasın daha rahat çalışırsın sınavlarına. fotolarına bakıyorum faceden, maşallah oğluna

dün bizim için de zor oldu ya saat olayı. insan bir anda adapte olamıyor. gece uykum gelmedi, sabah da kalkamadım. Allah'tan ben işe gitmiyorum ama eşim geç kaldı biraz.
kayınvalidenlerde işlere yardımcı olmaman iyi olmuş canım, herşey karşılıklı bu hayatta. bizden bekliyorlarsa, bize geldiklerinde de ucundan tutuversinler. zaten biz herşeyi onlara yaptıracak değiliz. ama en azından ucundan tutuversinler yani.

oh oh bol bol vakit geçirmişiniz eşinle ne güzel. uzun zaman sonra iyi gelmiştir size de.

canım eşine de sana da geçmiş olsun. monopoly oynamışsınız, görümcen çatlamıştır artık

maşallah zuzum sabahlamışsınız yine. o saatte yatıp, sabah yine iyi kalkmışsın valla. baya dolu dolu geçmiş pazar günün de. ne güzel havaların açılması hepimize yaradı.

süper daha fazla muhattap olmayıp kalkmakla en iyisini yapmışsın, belki anlar hatasını. sen daha fazla konuşsan kendi değerini düşürürdün. uzun süre gitmeseniz onlara belki ders alırlar.

canım eşin doğru söylemiş, keşke herkesin yanında seninkiler, bizimkiler muhabbeti yapmasaydın. eşin zaten ortayı çok güzel buluyor, seni hiç üzmüyor ki sen öyle deyince ona biraz haksızlık yapmışsın gibi olmuş bence.

ohhh içinde kalmasından iyidir canım, hiç sıkma canını. arabayı devretmişsiniz, hayırlı olsun canım. umarım herşey düzelir zamanla. saçlarını da bekliyoruz, çok merak ettim.

canım ya çok üzüldüm. inşallah 2. doktor verir testleri biran önce ne gerekiyorsa yapılır. çok şükür hamile kalmanda bir problem yok, bu çok büyük bir moral senin için. inşallah diğer problemin nedeni de biran önce bulunur ve çözülür inşallah. Allah hayırlı, sağlıklı hamilelik nasip eder.

sıkılıyorum ....yemek söledim midem bulandı, yiyemedim yarısı çöpe gitti

kuzumm hayırdır ya niye bulandı miden? daha önce hiç yemediğin bir yerden mi geldi yemekler?

biz dün eşimle Konak tarafına indik. en küçük eltimle eşi de ordaymış. kızlarını gezmeye çıkartmışlar. onlarla buluştuk. gezdik baya. sonra eşimin kardeşini çağırdık, arabayla gelsin alsın bizi eltimlere götürsün diye. kardeşi gelince arabayı eşime bıraktı, kullansın diye. eşim de direksiyona geçince yolu bizim eve çevirdi yoldan alışveriş yapıp bize geldik. eşim fırında tavuklu patates yaptı, ben de pilav ve salata yaptım. üstüne çay, kahve, tatlı derken 11'e kadar bizde takıldık. sonra onlar gidince eşimle parfüm diye bir film vardı, kitabını okumuştum filmini de çok merak ediyordum. onu izlemeye başladık. ama eşim daha önce izlediğinden uyuya kaldı yarısına bile gelmeden ben devam ettim, saat 2 gibi ancak bitti film yattım. sabah da 11,30 gibi ancak kalktım. annem geldi, sabah yürüyüşünden. beraber kahvaltı yaptık. şimdi evi toparlayıp süpürge tutup anneme gitcem. patlıcan dolması yapcaz beraber. akşama yemeği de onlarda yeriz muhtemelen. yarın için de doktordan randevu alacak eşim. inşallah sabahtan kontrole gitcez.

size iyi sohbetler, iyi günler

zaten gitmiyoruz birşey olmadan misafirper değiller..kayınvalidem için gitttik onlara eşimde bende sevmiyoruz yarencim..

baya bir gitmicez zaten anca birşey olrsa gidicem onda da yine yüz vermicem zaten. öyle denilen yerde oturulurmu hiç..ben çok gururluyumdur..

birde kinci malesefe unutmam bunu yane

zuzu misafirleri naptın ben orayı kaçırmışım

öğlen hangi yemek çöpü boyladı?

Benim öğlen menümde 1 adet yeşil elma ve bol su vardı. Beni baya tok tutuyor

tuzlu kurabiye makarna salatası ve türk lokumu yaptım..

iyiki sordun san tarifi yazıcaktım dimmi, özür akşam bakim defterden atarım sna
makarna çok iyi fikir oldu ...bayıldılar bidaa bidaaa istediler hepsi bitti eşimde çok sevdi

köfte ekmek sölemiştim, midem bulandı tiksindim ,ay aklıma geldi gene :120:

akşama kadar acıkırsın ama :26:

dimi, bencede erken kalktık :)

yoo, yemeiştim bikere önceden.. busefer midem almadı bilmiyom :26:

sizede afiyet olsun ,badılcan dolmanız

yarencim bende yarın hastaneye kontrole gidicem. inş. iyi haberlerle geliriz.

bugün hiç oynamadı bebişim. biraz korkuttu beni dünde baya hırpalandım çünkü eşimin aracı kangoo hamileyim diye öne oturuyorum kucağıma görümcemin kızını oturtturduk kurtlu gibi yerinde durmuyordu ha bire karnıma baskı uyguluyordu korktum bişey olacak diye.

canım benimm (( üzüldüm yaa inş.testlerle falan problem neyse bulunur bir an önce ((

gerçekten nerdeee

yok o bugün,p.tesi olmıcam demişti.

evdeyim ben de.dersi bitirdim kaçtım geldim. dün 3 aile eşimin ark.ve eşleri pikniğe gittik deniz kenarındaki mekanımıza şu büyük arabalar var ya partner gibi, eşim onun en arkasına oturmuştu yol tuttu heralde-ki çok çabuk rahatsız olur o böyle yolda falan.dün bütün akşam kustu, hala da kafam kötü dio. şimdi cafeye birini bırakmış eve geldik beraber...

boll face'te koyamıom buraya ekliim dedim boncuklarımııı

yaren bebişin fotolarını isterizz

evet türk lokumunun tarifini istiyorum bir de çektiysen resmini ekler misin? nektarın salatasını yapmaya fırsatım olmadı h sonu. Sabah kahvaltıdan önce limonlu ılık su içmiştim onun baya faydası oluyor sanırım. Acıkırsam bir elmam daha var; ben dışarıda pek köfte yiyemiyorum

elfi kangoolar çok sarsar rahatsızdır önü de arkası da; sana kadar görümcenin çocuğunu kucağına alacak kimse yok muydu? Bir de çocuk önde nasıl oturuyor ? :26: tehlikeli değil mi?

canım öyle kötü şeyler aklına getirme. benim ablamın 3 yaşında oğlu var biliyorsun ve resmen bir canavar hamileliği boyunca kucağından inmedi ablamın diyebilirim. çok şükür herhangi bir sorun olmadı. ablamın durumunda olan bir sürü insan var, sürekli çocuğunu kucaklayan falan. sen aklına böyle kötü şeyler getirip de canını sıkma, stres yapma kendine. akşama kadar oynadığını hissetmezsen eve gider gitmez sol yanına yat, bekle canım. okuduğum yerlerde öyle yazıyor genelde.

bugün itibariyle ilk trimesteri atlattık, inşallah herşey yolundadır. 1 aydır görmüyorum ya, çok stres yapıyorum ben de elimde olmadan.

niye kucağına aldın canım yaa, küçük o çocukta ,durmazki durduğu yerde ...

ay buarada iyice kımıldanıyomu artık

baya iradelisin sirken tebrikler

ben de 58 oldum 60a dayanıom bu ne ya.akşam aburcuburlarını kesmeyi planlıom ben de

inşallah canım, yarın eklerim ultrason fotosunu. eşim duymasın ama

tarif yazarım da canım, foto hiç aklıma gelmedi

bende uzun bisüre yiyemicem galiba

kanal d'de evim şahane prog.var odaları yeniden tasarlıolar.bugün banyoyu değiştiriolar bi evde.duvarlar için duvar kağıdı ve zemin için laminat parke aldırdı sanırım mimar

kanal d'de evim şahane prog.var odaları yeniden tasarlıolar.bugün banyoyu değiştiriolar bi evde.duvarlar için duvar kağıdı ve zemin için laminat parke aldırdı sanırım mimar

bazı laminatlar ıslak alanlarda da kullanılabiliyor diye biliyorum ben. Netten açayım ben de bakayım; dünkü bölümünü izledik eşimle bir kadın vardı çok şeker pozitif biriydi başına gelenleri anlattılar çok duygulandık eşimle ; onun da salonunu yaptılar ama ilk hali daha güzeldi bizce

Evet bakalım iradem devam ediyor ama hafta sonu çok dikkat etmedim açıkçası hafta içi dikkat edecem

elfi kangoolar çok sarsar rahatsızdır önü de arkası da; sana kadar görümcenin çocuğunu kucağına alacak kimse yok muydu? Bir de çocuk önde nasıl oturuyor ? :26: tehlikeli değil mi?

arkası kapalı kasa kilim serdi eşim doluştular arkaya öyle gittik çocuğuda kucağıma her seferinde alıyorum normalde öyle şımarık bi çocuk değil ama dün hiç durmadı yerinde.

Yaren inan bende cocuğu kucaklıyorum yolda kucağıma alıyorum hiçte korkmuyorum ama dün sürekli eli kapıdaydı çok yordu beni. bi kere açma dedim biraz sesimi yükselttim hemen ağlmaya başladı anasıda bozuldu. kapıyı açsa düşse sorumlusu ben olucam kucağımda bi oturamadı tepinip durdu ondan rahatsız oldum

Foto eklicem canım bide siz bakın bakim:26:
..
Ne güzel geçmiş h.sonunuz eşinede yemek yapmalar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…