• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Sağol zuzum beğendin mi sen?
Şimdi aynı kuaföre gidip bi kat daha mı boyatım bu onun mu hatası, tekrar paramı vericem:44:
ben de beğendim, bi kat daha boyat ama şimdid değil çok yıpranır 2 hafta bekle $saccc.gif

bence para verme sen net olarak ne istediğini sölediysen git söle istediğini yapmak zorundalar boşa paramı vercen bide..

%90 beğendim :)) kızların dediği gibi bidaa boyat ozamn %100 olur heralde :40:

İstediğim renk o fotodakiydi canım önce sarı oldu bunun 3kat daha açığı ben beğenmedim koyulttular. Kötünün iyisi old. için bişe demedim.:31:
..
Süperde 1 ay sonra boyat demiş :31: Ay kendim boyasam daha güzel boyardım ilk saçımı açtılar civciv sarısı oldu çıldırdım. Birde beğeniyordum orayı fönünü kaşını müşterisi çok biyerdi boyaya gelenler falan. Hiç istediğim gibi olmadı kadını arıcam tlfda söylicem akşam bi kat daha boyasın. Eşiminde ark. kuaför dükkanı açmış gelsin yenge yapaım ben istediği rengi demiş. Oraya mı gitsem acaba.

İstediğim renk o fotodakiydi canım önce sarı oldu bunun 3kat daha açığı ben beğenmedim koyulttular. Kötünün iyisi old. için bişe demedim.:31:
..
Süperde 1 ay sonra boyat demiş :31: Ay kendim boyasam daha güzel boyardım ilk saçımı açtılar civciv sarısı oldu çıldırdım. Birde beğeniyordum orayı fönünü kaşını müşterisi çok biyerdi boyaya gelenler falan. Hiç istediğim gibi olmadı kadını arıcam tlfda söylicem akşam bi kat daha boyasın. Eşiminde ark. kuaför dükkanı açmış gelsin yenge yapaım ben istediği rengi demiş. Oraya mı gitsem acaba.

kız sakın gidip akşam boyatma o kadar kötü durmuyor..biraz saçını topla gez.yıpranmasın saçın..:40:

yinede sen bilirsin tabi canım..duramayaksan birşey diyemem hem sarı falanda değil istediğin tek renk birşey olmz git boyat o zaman:1:

benim saçım karamle şuan çok güzel.ama yazın başında mayıs gibi sarıya dönücem yine..:9:

bence de özge saçların güzel olmuş sen anlatınca sandım ki insan içine çıkılmayacak cinsten :1:

tamam istediğin renk olmamış olabilr ama kötü de olmamış. Bence bu akşam gidip tekrar boyatırsan saçların daha çok yıpranır böyle demet demet eline gelir :53: biraz bakım yap kendini toparlasın öyle boyat.

kıyamam ya biz ne desek boş kızlar.onun içine sinmedikden sonra..aynalardan kaçar şimdi o begenmediyse..ben bilirim onu..

boyatsın saçıda uzun zaten birşey olmaz...:1:

evi süpürdüm annemi aradım geliyorum diye. hatun dolmayı yapmış, hazırlanmış tansaşa gidecekmiş. dönüşte alırım ben seni dedi.

özgem saçın öyle kötü görünmüyor ki. bence de boyatmak için bir süre bekle. şimdi boşu boşuna daha fazla yıpratma saçını bence. hem zamanla alışırsın, şimdi ilk günleri diye çok kötü geliyor bence sana.

Beklicem kızlar ay siz öyle diyince rahatladım biraz boyatıp k.validemlere gittiğimde kimse yorum yapmadı görümcemde üstler açık kalmış dedi. Ondan bende etkilendim galiba ama 1 kat daha boyatıcam biraz zaman geçtikten sonra.

Beklicem kızlar ay siz öyle diyince rahatladım biraz boyatıp k.validemlere gittiğimde kimse yorum yapmadı görümcemde üstler açık kalmış dedi. Ondan bende etkilendim galiba ama 1 kat daha boyatıcam biraz zaman geçtikten sonra.

aman ona buna bakıp saçına zarar verme saç bu şakaya gelmez:19: saç senin saçın sen nasıl istersen öyle olsun..

Son düzenleme:
kuaförünüm ara istersen. gelicem düzelteceksiniz bu saçı de :19: şuan 2 hafta dinlensin diye bekliyorum de.

kuaförünüm ara istersen. gelicem düzelteceksiniz bu saçı de :19: şuan 2 hafta dinlensin diye bekliyorum de.

Akşam arayım bari söyliyim rengi soluk mu diyim? diplerde açık kalmış diyim. Ay beğenmesem bile söyleyemm ben ki. zaten beğenmediğim için tekrar boyadılar. :31:

ya benim kociş benle makara yapıyor çatlak:60:

msj atmış akşam eltin gile gel diye.bende cvp attım ben gelmem diye:90:

çatlak ya.şaka şaka diyor :60:

maytap geciyor benle:51:

survivor izlio musunuz kızlarrr? ay nası özeniom var yaaa, eşim de benm kafandan olsa çadırımı alıp deniz kenarı orman içi böööyle güzel bi yerde kamp kurasım var, temiz hava kimse yok kafana göre takılcaksın bikaç gün, fazla diil :1: eltim de benim kafadan ama onda çocuk var şimdi zor olur...

survivor izlio musunuz kızlarrr? ay nası özeniom var yaaa, eşim de benm kafandan olsa çadırımı alıp deniz kenarı orman içi böööyle güzel bi yerde kamp kurasım var, temiz hava kimse yok kafana göre takılcaksın bikaç gün, fazla diil :1: eltim de benim kafadan ama onda çocuk var şimdi zor olur...

ben izliyorum ..ünlülerden yana gönlüm..kaç kilo taşıdılar öyle kıyamam..taşıyamıyorum kayıyor diyolar:9:

:60::60:
Ben sibel tüzüne üzülüyorum yazık kadın ne hale geldi:1: Ben yemek yapmaya koyuluyorum üşüdüm birazda hava soğudu gibi:31: bakim bakim ne yapim

ne ağladı kazın yaa bi ahtopot içinn.

ne yapcan bakalım? bende bugün yemek derdi yok çünküm kociş de yok akşama :9:

Back