• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kanal d'de evim şahane prog.var odaları yeniden tasarlıolar.bugün banyoyu değiştiriolar bi evde.duvarlar için duvar kağıdı ve zemin için laminat parke aldırdı sanırım mimar:53::53::53:

ya negüzel yapıyolar kaynanamlara çağırmak istiyorum onları aslında acaba ne şartları var gelmek için

Yarenim inş güzel haberler getirirsin bize yarın bebiştenn :nazar: :nazar:
patlıcan dolmasından benim için de ye, bayılırımm ay canım çekti ya :30:

Elfişş, bir daha alma kucağına sen de, allah korusun yoktur kötü bir şeyi, çikilata yesene kıpraşır ozaman :emir_bebek:

inşallah canım, yarın eklerim ultrason fotosunu. eşim duymasın ama:1::1::1:
ekleme :30:
şahsen ben bebişimin ultrason fotolarını eklemiycem, (Allahım nasip eder de bebiş veririse) doğunca da fotosunu 40ı çıkmadan eklemiycem :55:

şahsen ben bebişimin ultrason fotolarını eklemiycem, (Allahım nasip eder de bebiş veririse) doğunca da fotosunu 40ı çıkmadan eklemiycem :55:

:1: hadi 40ı çıkana kadar neyse de, ultrason ne alaka canım :44: senin inancınmı, yoksam bilmediğim bişeymi var :28:

arkası kapalı kasa kilim serdi eşim doluştular arkaya öyle gittik çocuğuda kucağıma her seferinde alıyorum normalde öyle şımarık bi çocuk değil ama dün hiç durmadı yerinde.

Yaren inan bende cocuğu kucaklıyorum yolda kucağıma alıyorum hiçte korkmuyorum ama dün sürekli eli kapıdaydı çok yordu beni. bi kere açma dedim biraz sesimi yükselttim hemen ağlmaya başladı anasıda bozuldu. kapıyı açsa düşse sorumlusu ben olucam kucağımda bi oturamadı tepinip durdu ondan rahatsız oldum

benim eltiler ve görümcelerim vermiyor bana çocukları. kucağıma alsam hemen alıyorlar elimden, ya bırakın bi seveyim diyorum ama bu aylar geçsin de sonra diyorlar:1::1: hemen çikolata ye o zaman.

Yarenim inş güzel haberler getirirsin bize yarın bebiştenn :nazar: :nazar:
patlıcan dolmasından benim için de ye, bayılırımm ay canım çekti ya :30:

Elfişş, bir daha alma kucağına sen de, allah korusun yoktur kötü bir şeyi, çikilata yesene kıpraşır ozaman :emir_bebek:

nekim eşime geçen gün ekim annelerindeki ultrason fotolarını gösterdim de, hemen "sen eklemiyorsun deme" dedi. istemiyor o da yüklemeyi. nazar falan değer diyor, zaten annem hep söyler "yaren çok nazar alır, yıldızı düşük" diye, eşim de diyor sakın ekleme. ama sizden nazar gelmez diye düşünüyorum canım, du bakayım yarına güzel haberlerle gelirsem, fikrim değişmezse eklerim, dayanamam belki:1::1:

:1: hadi 40ı çıkana kadar neyse de, ultrason ne alaka canım :44: senin inancınmı, yoksam bilmediğim bişeymi var :28:
bildiğim bişe, yada sizin bilmediğiniz bişe yok, ne bilim nazar değer benzeri bir inanç, 40ı için de aynı şekilde.. zaten ilk aylarda gelişim aşamasında felan yani ne gerek varki ultrason fotolarını göstermeye, bilmiyorum işte öyle hissediyorum ben :))

nekim eşime geçen gün ekim annelerindeki ultrason fotolarını gösterdim de, hemen "sen eklemiyorsun deme" dedi. istemiyor o da yüklemeyi. nazar falan değer diyor, zaten annem hep söyler "yaren çok nazar alır, yıldızı düşük" diye, eşim de diyor sakın ekleme. ama sizden nazar gelmez diye düşünüyorum canım, du bakayım yarına güzel haberlerle gelirsem, fikrim değişmezse eklerim, dayanamam belki:1::1:
böyle bir inanç benimkisi de. canım nazar kötü niyetli bakmakla olmaz ki, misal bi bebişe en çok annesi nazar değdirirmiş.. severken de değer, yoksa tabisi ben de topikten nazar gelir diye düşünmüyorum :30: :30:

bildiğim bişe, yada sizin bilmediğiniz bişe yok, ne bilim nazar değer benzeri bir inanç, 40ı için de aynı şekilde.. zaten ilk aylarda gelişim aşamasında felan yani ne gerek varki ultrason fotolarını göstermeye, bilmiyorum işte öyle hissediyorum ben :))

anladım canım :31:

bende 40ı çıkana kadar olayına inanıyorum, ama ult.için hiç aklıma gelmediydi öle bişey :31:
pekisi senden istemeyiz ozamn ,inş.olur da :34:

böyle bir inanç benimkisi de. canım nazar kötü niyetli bakmakla olmaz ki, misal bi bebişe en çok annesi nazar değdirirmiş.. severken de değer, yoksa tabisi ben de topikten nazar gelir diye düşünmüyorum :30: :30:

aynen, en çok anneden değer aslında...çinkim en beğenerek en içten o seviyo :69:

nekim aslında düşüncelerimiz yakın seninle ama bu kadar konuşurken de nazar olabilir, hatta kendim bile değdirebilirim diye düşünüyorum. ama yarınki ruh halime bağlı, bakalım güzel haberlerle gelirsem, ultrason da güzel görünürse, ne bilim elleri ayakları falan net olursa eklerim belkim albüme özel olarak. şimdiye kadar birşey belli olmuyor die eklemeyi hiç düşünmedim zaten.

neyse kızlar, benim evin işi yine kaldı, annem birazdan arayıp bağırmaya başlar. hamilelik seni tembelleştirdi diyip duruyor zaten. size doyum olmaz kaçtım ben.:1::1:

ben kötü gözlerden gelen nazara inanırım. yani bana göre annenin nazarı değmez çocuğuna yaaa, bilmiyorummmm :26:

şöle bişi var, bugün benim regl günüm, sabah olcakmışım gibi hafif ağrıdı ama olmadı, bekliyorum bakalım gelecek mi...:31:

bende 40ı çıkana kadar olayına inanıyorum, ama ult.için hiç aklıma gelmediydi öle bişey :31:
aminnn :))

aynen, en çok anneden değer aslında...çinkim en beğenerek en içten o seviyo :69:
$anne.gif

nekim aslında düşüncelerimiz yakın seninle ama bu kadar konuşurken de nazar olabilir, hatta kendim bile değdirebilirim diye düşünüyorum. ama yarınki ruh halime bağlı, bakalım güzel haberlerle gelirsem, ultrason da güzel görünürse, ne bilim elleri ayakları falan net olursa eklerim belkim albüme özel olarak. şimdiye kadar birşey belli olmuyor die eklemeyi hiç düşünmedim zaten.

neyse kızlar, benim evin işi yine kaldı, annem birazdan arayıp bağırmaya başlar. hamilelik seni tembelleştirdi diyip duruyor zaten. size doyum olmaz kaçtım ben.:1::1:
ben de çok heves yapıp eklermiyim diye düşündüm şimdi, ay bilmiyorum :16:
Allah kötü gözlerden korusun bebişlerinizi :nazar:

amin nekimm.. Bende nazara inanıyorum ama o heyecanla eklermiyim bende bilmiyorum :) Ozaman gelsin düşünürüz.
..
Bu arada ekledm saçımı:14::14::14:

kızlar ne kadar çok sakınırsanız okadar zarar gelir derler tabi herkesin inancı kendine annemde bana koyma nete deyip duruyodu ben koydum çok şükür allahım korusun onu nazardan,kötü gözlerden:nazar::nazar::nazar:

Sağol zuzum beğendin mi sen?
Şimdi aynı kuaföre gidip bi kat daha mı boyatım bu onun mu hatası, tekrar paramı vericem:44:

Back