2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

super eşine mesaj atmak çok güzel bir taktik olmuş. Eltin utansın yaptığından

enkidu geçmiş olsun canım. Ne diyeceğimi bilemedim.

Ama ama..

özge saçların nasıl oldu çok merak ettim bu aralar badem yağıyla filan bol bol bakım yapman lazım ki kendini toplasın saçların
Foto çekicem sirkencim ekliyince yazarım size ekledim diye. Evet bakım yağı kullanmam lazım.

Canım geçmiş olsun, üzüldüm İnş. neden böyle old. çıkar da çözüm bulunur canım

özge bu aralar düzleştiriciyi maşayı saçına pek uygulamamaya çalış; onun yerine saç kurutma makinesi ve fırçayla şekil ver; çünkü onlar da etkilerler.

super eşine mesaj atmak çok güzel bir taktik olmuş. Eltin utansın yaptığından

enkidu geçmiş olsun canım. Ne diyeceğimi bilemedim.

banada öle geliyor .söyledim canım doktora 2.de kan pıhtılaşması olabilrmi yada gen testi yaptırmam gerekirmi diye hayır dedi stres yapma rahat ol dedi bu testleri 3.de öle olursa 3ten sonra istiyoruz dedi.

bende hayırlısı diyorum canım var demekki bundada bir hayır.eşim için spermiogram testi ister sanırım gen testi istermi bilmiyorum.

teşekkür ederim canım.

Hayırlısı olsun Zeynepcim. Hamile kalabiliyorsun çok şükür. inş. sorun neyse bi an önce çaresi bulunur.

bende doğumdan sonra boyatıp kestiricem. değişiklik iyi oluyor..

sirkencim bizimle gelmiyorki kaynanam keşke gelse daha mutlu olurum. bizim tarafla ilgisi yok nedense. bi çekememezlikte yok ama gelmiyor işte. onun derdi tek başına evdeyken yıkananaması. korkuyor

Nekcim ilginç geliyor banada zaten. sanki o banyodayken biri gelip kapıyı kırıp tövbe tövbee neyse devamını getirmiyim

Canım geçmiş olsun, üzüldüm İnş. neden böyle old. çıkar da çözüm bulunur canım

Hayırlısı olsun Zeynepcim. Hamile kalabiliyorsun çok şükür. inş. sorun neyse bi an önce çaresi bulunur.

sağol canım hakkımda hayırlısı buymuş diye kendimi teselli ediyorum yoksa dayanılacak bişe değil.işallah canım artık hastaneler sıktı yordu beni .

evet çok şükür kalabiliyorum canım tek tesellim bu zaten sorun yok kalmada ama devamında var onuda buluruzda rahata kavuşurum

size bol sohbetler kolay gelsin.ben biraz uzanayım uyumayı deneyeyim sonrada doktora gidicem zaten.

sıkılıyorum ....yemek söledim midem bulandı, yiyemedim yarısı çöpe gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…