super eşine mesaj atmak çok güzel bir taktik olmuş. Eltin utansın yaptığından
biz bunu onun yanına bırakmayız zaten..bu yaptıgı herkese duyulacak
ben gidiyorum ya dedim ya. hemen teli aldım mesaj attım.teli cebe koydum..iki dakkaya eşimde.bizim oturdugumuz yere gelmeden kapıda buluştuk..anlamış o bişey oldgunu.o gidelim demeden ben çıkmıyorum hiç..ondandedm şimdi kociş gelir. gideriz.
rüyan güzelmiş canım, hayır olsun.. kar görmek iyidir sıkıntı, dertlerinden kurtulacan der babanniş
sana dedik dimmi çiklat kahvesi yapdinlemiyon ki
evdeyken bakım yaparsın saçlarına, capcanlı olur inş yeniden
Foto çekicem sirkencim ekliyince yazarım size ekledim diye. Evet bakım yağı kullanmam lazım.özge saçların nasıl oldu çok merak ettim bu aralar badem yağıyla filan bol bol bakım yapman lazım ki kendini toplasın saçların
regl değilmiş canım düşük yapıyormuşum.dün ağrılarım başladı arttı sonra kanama başladı .regl ağrısındanda fazla ağrım sabah 6 da uyuyakaldım.hastaneye gittim tekrar kan verdim büyük ihtimal değerler düşmüştür.doktorun yanınada girdim söyledim düşük yapıyosun dedi toparlan kanaman bitsin gel kontrole dedi .düşüğün sebeplerini anlamak için hangi testler yapılması gerekiyor dedim verseniz dedim kendini toparla sonra dedi .gen testi diyor fakultede yapılıyor oda baya zaman alır zaten uyuz oldum oturduğu yerden kalkmıyor kadın ya.
öğleden sonra 2.doktora gidicem bakalım.o vericekmi testleri
bende öle düşünüyorum sedacığım .okuyorum sonuç kan pıhtılaşması çıkıyor herkeste .çünkü hamile kalabiliyorum sonrası gelmiyor .
evt cnm brezilya fönü şimdilik ii gidiyoruz sadece ii kurutmak gerek tam kurutmadığında biraz bozuk oluyo ama memnunum valla çok rahatmış:)
zeynepcim bencede büyük ihtimal kan pıhtılaşması banda öle geliyor keşke bundan önce yaptırsaydın..
allah allah evde kimse yokken banyo yapmıyor mu :26: hakkaten ilginç bu senin k.v :26:
off canım yaa ne desem bilemedim, hayırlısı diyelim.
ya kuzu bu konu sadece seninle mi ilgili acaba çünkü 3 oldu dimmi.. eşinin de bi kontrol olması gerekmiyor mu? :26:
super eşine mesaj atmak çok güzel bir taktik olmuş. Eltin utansın yaptığından
enkidu geçmiş olsun canım. Ne diyeceğimi bilemedim.
regl değilmiş canım düşük yapıyormuşum.dün ağrılarım başladı arttı sonra kanama başladı .regl ağrısındanda fazla ağrım sabah 6 da uyuyakaldım.hastaneye gittim tekrar kan verdim büyük ihtimal değerler düşmüştür.doktorun yanınada girdim söyledim düşük yapıyosun dedi toparlan kanaman bitsin gel kontrole dedi .düşüğün sebeplerini anlamak için hangi testler yapılması gerekiyor dedim verseniz dedim kendini toparla sonra dedi .gen testi diyor fakultede yapılıyor oda baya zaman alır zaten uyuz oldum oturduğu yerden kalkmıyor kadın ya.
öğleden sonra 2.doktora gidicem bakalım.o vericekmi testleri
bende öle düşünüyorum sedacığım .okuyorum sonuç kan pıhtılaşması çıkıyor herkeste .çünkü hamile kalabiliyorum sonrası gelmiyor .
evt cnm brezilya fönü şimdilik ii gidiyoruz sadece ii kurutmak gerek tam kurutmadığında biraz bozuk oluyo ama memnunum valla çok rahatmış:)
zeynepcim bencede büyük ihtimal kan pıhtılaşması banda öle geliyor keşke bundan önce yaptırsaydın..
Canım geçmiş olsun, üzüldümİnş. neden böyle old. çıkar da çözüm bulunur canım
Hayırlısı olsun Zeynepcim. Hamile kalabiliyorsun çok şükür. inş. sorun neyse bi an önce çaresi bulunur.
Dilek nerde?? :26: :26: :26:
aaa izinli mi? :26: hiç bilmiyodum..İzinli canım o dr a gidicekti sanırım:26:
iyi akşamlar kızlar ben yarın pazar ve pzt yokum
özleyin beni anacığımmm
Cumartesi Pazar Pazartesi yokum demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?