2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hepsi üstüste ggelmiş gercekten, Allah yardımcın olsun canım. eşini görmek belki biraz moralini düzeltir.

bi de benimkiler gibi 2 gün önceden randevu verip de gelmeyen misafirler var ya, ben de onlara gıcık oldum kızın hiç sesi çıkmadı dünden beri. boşuna bekledim, hazırlandım ya. işin sakat tarafı benim canım hiç tatlı da istemiyor. annemleri falan çağırcam artık akşam çayına da kek, muhallebi yensin.

senin uyuzda hiççççççç insaf yok canım maalesef. Allah'ından bulsun gıcık herif.

VALLA CNM 1 yıl oldu giymeyeli heralde:)soğuktan çocukla uğraşmaktan aklıma bile gelmiyo inan biz onalr olmadanda idare ediyoruz:))zaten 1 dk. hikaye aslındao var yok bişe farketmiyo ama yinede giyim ben bugün olmadı

valla ben de kışın hiç giyemiyorum ya. hoş benimki giydiğim zaman da görecek kadar tutmuyor üstümde hatta bazen hazır soyulmuş sevmiyorum diyo

sabahtan annemle ablama gittik kızlar bugün. ablamın son haftaları artık, sabırsızlıkla bekliyoruz kızımızı. 38. haftası bitiyor. karnı iyice burnunda, sürekli tatlı yiyormuş bu aralar. ben de tatlıyı görmeye tahammül edemiyorum. önümüzdeki salı doktora gitcez inşallah herşey yolundadır. bazı kızların doktorları cinsiyet tahmininde bulunmuş, bakalım bizimki birşey diyecek mi? dualarınızı bekliyorum kızlar.

Yarenaycım bana doktorum söylemedi 12. haftada aslında bi tahminleri oluyor ama söylemek istemeyen doktorlarda var. bakalım seninki söylicekmi??

bizler sana cinsiyet tahmini yaptık mı ya bence senin oğlun olacak.. Gerçi nek söylesin o daha hiç yanılmadı..

elfişim zaten genelde net olarak 16.haftadan sonra belli oluyormuş. ama bebek çok hareketliyse erken de görebiliyorlarmış. o sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil zaten. ama insan yine de bi tahmin duymak istiyor doktorundan. ayda 1 kere gittiğimizden stres oluyor resmen ya. keşke ilk 3 ayda 15 günde bir gitseydik. bakalım nekim ne tahmin edecek. dediğin gibi o yanılmadı daha.

gerizekalı çıktı gitti sende 19.30 çık dediaptal
dilekcim dikkat et kendine görüşürüz..
yarenim inşallah söler doktorun bana kız geldi seninki ama hayırlısı inşallah sağlıklı olsunda

mrb kızlar evdeki yoğun trafikten size katılamıyorum ama çarşamba işe başlıcam inşallah.
hepinize ii akşamlar

gerizekalı çıktı gitti sende 19.30 çık dediaptal
dilekcim dikkat et kendine görüşürüz..
yarenim inşallah söler doktorun bana kız geldi seninki ama hayırlısı inşallah sağlıklı olsunda

ayy seninki lütufda bulunmuş yani gıcık herif!!!! ablam da kız diyor benimkine. sağlıkla gelsin inşalllah.

mrb kızlar evdeki yoğun trafikten size katılamıyorum ama çarşamba işe başlıcam inşallah.
hepinize ii akşamlar

canım benim biz buralardayız, sen iyi ol da gerisi boş. iyi akşamlar.

ay ben ilk kez yarende böyle bi ikilemdeyim yaa :26: hani öyle net senin kızın/oğlun olucak diyemiyorum.
hani kız da erkek de sıcak geliyo yarenimi düşününce. ama hadi şöyle diyim %55 erkek %45 kız

eşimin yanına gittim, eve gelcez birlikte derken aradılar mağazada sayım varmış
eşim beni 8 gibi taksiyle eve gönderdi, şimdi de yolda sanırım gelse de uyusam (

GÜNAYDIN HERKESE...:79: iŞE GİDECEĞİM ZAMAN AZ DAHA UYUYİM DEDİĞİM SAATLERDE HİÇ UYKUM YOK ERKENDEN KALKTIM

Günaydın Kızlar çok güzel bi hava var bugün. Resmen yaz geldi öğlen çıkacağım için çokta sıcak olacağı için bugün babet giydim :) Tamda iyileşmemiştim ama öğlen sıcakta bulanıyorum

GÜNAYDIN HERKESE...:79: iŞE GİDECEĞİM ZAMAN AZ DAHA UYUYİM DEDİĞİM SAATLERDE HİÇ UYKUM YOK ERKENDEN KALKTIM

öyle oluyor canım evdesin ya işe gitme zorunluluğun yok biliyosun insan uyuyamıyor ama zamn geçsin biraz alışırsın uykuya

ben henüz dışarıya bakmadım sabah güneşi yatak odasına vuruyor çok sıcak oldu salona kaştım.

günaydın kızlar

yarenim sağlıklı hayırlı bir evlat olsunda gönlünden geçen olsun işallah

ay bende evde olmayı isterdim bugün. eve geçmeden pazara gidip alışveriş yapıcam hemen eve geçip süpürüp toz alıcam bunları eşim gelmeden yapmam lazım engel oluyor bana.. iki dk. uzanalım birlikte yaparız diyor kandırıyor beni. pazar gününe kalıyor temizlik pazar yardım ediyor ama 1 aydır üstten üstten yapıyoruz temizliği. sonra un kurabiyesi yapıp duşa giricem. saçımı düzleştiricem. hala ya gidicez orda kalıcaz kuzenler gelicek akşama monopoly oynucaz. tabi görümcemde gelicek ama zaten konuşmuyoruz onunla. o çocuğu ile ilgilensin. biz oyun oynarız güzel geçer diye düşündük.

bu sabah diyoki oyun oynayamazsınız çocuklar rahat vermez ( diğer kuzenin oğlu var) eşimde masada oynicaz dedi. hıı tamam dedi.

selam kızlar. bugün sabah erkenciyim. eşim bizim emlakçıya iş yapmıştı. onu bırakmak için bekledi. beraber kahvaltı falan yaptık. az önce çıktı evden. ben de hemen size bakayım dedim. kalkıp evi toparlamam lazım. öğleden sonra eşimin iş çıkışına gitcem. beraber kayınvalidemlere gitcez. akşam da bekar olan görümcem ve onun bir kız arkadaşını alıp eve gelcez. büyük ihtimalle bizde kalırlar. eve gelince sodalı börek yapcam. pazar sabahı annemleri de çağırıp güzell bir kahvaltı yaparız hep beraber. yoğun bir gün beni bekliyor yani. hava da çok güzel yaşasınnnnn

elfişim senin görümcen de pek düşünceliymiş. o kızını evden tembihler artık, yengenlere sırnaş dur diye. hem küssünüz hem de hala konuşuyor mu yani? gıcık hatun ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…