2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

herşeye ragmen hayatımda bir cesaret işine daha adım atmış bulunmaktayım..yaşa ve gör dedim kendime...ben zorluklarını çok düşünmüştüm..ama yaşanması gerektigine inanıyorum kıslar herşeye ragmen kıracaksın zinicirlerikaydirigubbakcemile

hayat bu ...bizi bir yerden alıp bir yerlere götürüyor işte...
sorumluluk demek evlilik yatagını toplamak zorundasın...hey eskiden annem yaprdı şimdi iş bana düştü..
her cumartesi temizlik...eskiden varmıydı hayır..boshayallersmile

zor işte bence, bekarlıkta anne arkayı topluyo, hazırlıyo getiriyo ohhhhh lay layy loommm hayat

kızlar banka tekrar aramış işyerinden maaşı kesilmicektir yazısı istemiş anlamadım ben şimdi kredi çıkıcakmı çıkmıcakmı yaa varya nefret ediorum şu bankalardan artık

kim seviyorkiii..:mymeka:

maaşı kesilmeden vercekler sanırım siz kendiniz yatırcaksınız her seferinde aklıma gelen bu:sm_confused:

Ay içimi kararttınız kızlar gidip bişeyler yiyeyim de kendime geleyim
sonra görüşürüz,
Şaka bi yana ablamı hatırlıyorum bekarken çok fazla temizlik yapan gayet becerikli bir kızdı ama evlendikten sonra ev iş yemek sorumluluk anlamında o kadar zorlandı ki şimdi 6 yıllık evli yeni yeni alışmış durumda yani zor

karartma içini sakınlmaz:lmaz:
güzel yönleride var....
güsel düşün boşver....
hayat kısa hiç bişey için üzülmeye degmez.z..:hulya:boshayallersmileboshayallersmile

kim seviyorkiii..:mymeka:

maaşı kesilmeden vercekler sanırım siz kendiniz yatırcaksınız her seferinde aklıma gelen bu:sm_confused:

yok hayatım maaşının yattıı banka deil zaten bu da herhalde maaşından kesinti olmıcak net maaşı budur demek için istediler aman versinler de ne isterlerse istesinler dengesiz bu bankalar valla insanı krize sokarlar klava:

karartma içini sakınlmaz:lmaz:
güzel yönleride var....
güsel düşün boşver....
hayat kısa hiç bişey için üzülmeye degmez.z..:hulya:boshayallersmileboshayallersmile

Canım açıkcası ben işmiş yemekmiş sorumlulukmuş bunları hiç dert etmiyorum hepsi bir şekilde olur benim sıkıntım ,hani geçen gün anlattım ya k.valideler bilmem neler onlar bunlar sıkıntı çıkarmasınlar maddi manevi bizden beklentileri olmasın huzurumuz olsun başkada birşey istemiyorum, gerçi yazdıklarıma bakılırsa galiba çok şey istiyorum

tamam kızlar haklısınız illaki bulunucak bir yolu herhalde bu psikolojide ben de panik oldum ne bilimm nişanlım da dedi sen bana boşver o olmassa başka banka olur dicene moral bozukluu yapıosun dedi ama normalde olsa derim ama ben de garip bi psikolojiye büründüm stres yaptım sanırım hiç aklıma gelmedi öle demek gizleyemedim hislerimi işte olgun düşünemiorumki bu aralar kafam bidolu şeyle kaplı ne düşüneyim ne hissedeyim hangisini yapaım bilemiorum valla saf gibi oldum kim nereye çekerse oraya gidiorum aile ayrı üzülmesin die onlara bazı şeyleri söleyemiosun yok nişanlın üzülmesin die ona söleyemiosun arada top gibi bi oraya bi buraya gidiosun sizin de öle oldumuydu kıslar yaa tek deilimdir heralde böle olan dimi bilmiyorumkismile

olmaz bişey rahat ol...
düşman degillerya ..sizin kötü olmanızı istmezler hiç bir zamanvereliniortak

iyiyim çok şükür
yoğun iş temposu hariç:))
dün neler yaptınız dinlenmişsinizdir umarım ben onu pek yapamadımda

yok şekerim dinlenmedim...
arkadaşlarım geldi..ev görmeye onları agırladım

ben c.tesi pazarları daha çok yoruluyorum, Allahtan bu c.tesi temizliğe kadın geldi ama tabi onun yaptığını ben beğenmiyorumki sürekli başında durup şöyle yap böyle yap demek gerekiyo.pazar günüde dışarı çıktık yorgunluk yanii

selam kızlar,uykusuzluktan resmen geberiyorum şuan,sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum da,ev işi yemek yapmak hiç gözümde büyümüyor,haftalık yemek listesi bile çıkarıyorum,yemeklerimi ona göre yapıyorum,beni tek mahveden şey uykusuzluk,
bekarken en geç 11 buçukta yatardım,kesinkez 8 saat uyurdum,şimdi bazen 5 buçuk saat bazen 6- 6 buçuk saat uyuyorum,işyerinde gözüme kürdan koysam kırılcak duruma geliyorum,,haftasonuda dinlenemedim zaten,bu yönden evlilik çok zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…