:roflol::roflol::roflol: ay gecen gün aşkım işten gelemden banyo yaptım bende diyoki bana sordunmu ???belki ben senle yapcaktım diyor...allahımkaydirigubbakcemile3
yemek sorunum çok olmuyor..beni yormuyor..yemekle çok ilgili degil...kolay şeyler seciyor..bir gün tost..birgün sucuklu yumurta vs..kolay şeyler...hafta sonu yaparsam yemek yapıyorum o gelene kadar...
zor yönleri var tabiki...benlikten çıkıp...biz oluyorsun canım..e bu da biraz sürtüşmeli :mymekaluyor tabi
kızlar banka tekrar aramış işyerinden maaşı kesilmicektir yazısı istemiş anlamadım ben şimdi kredi çıkıcakmı çıkmıcakmı yaa varya nefret ediorum şu bankalardan artık
zor işte bence, bekarlıkta anne arkayı topluyo, hazırlıyo getiriyo ohhhhh lay layy loommm hayat
Ay içimi kararttınız kızlar gidip bişeyler yiyeyim de kendime geleyim
sonra görüşürüz,
Şaka bi yana ablamı hatırlıyorum bekarken çok fazla temizlik yapan gayet becerikli bir kızdı ama evlendikten sonra ev iş yemek sorumluluk anlamında o kadar zorlandı ki şimdi 6 yıllık evli yeni yeni alışmış durumda yani zor
kim seviyorkiii..:mymeka:
maaşı kesilmeden vercekler sanırım siz kendiniz yatırcaksınız her seferinde aklıma gelen bu:sm_confused:
karartma içini sakınlmaz: lmaz:
güzel yönleride var....
güsel düşün boşver....
hayat kısa hiç bişey için üzülmeye degmez.z..:hulya:boshayallersmileboshayallersmile
Canım açıkcası ben işmiş yemekmiş sorumlulukmuş bunları hiç dert etmiyorum hepsi bir şekilde olur benim sıkıntım ,hani geçen gün anlattım ya k.valideler bilmem neler onlar bunlar sıkıntı çıkarmasınlar maddi manevi bizden beklentileri olmasın huzurumuz olsun başkada birşey istemiyorum, gerçi yazdıklarıma bakılırsa galiba çok şey istiyorum
nasılsınız kızlar herşey yolundamı giremiyorum nezamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?